Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bayramdan sonra tüp bebeğe karar verdik. Tüp bebekle mikro enjeksiyon arasındaki fark ne? bir de cem bey acıbadem de mi? memnun mu sunuz?

Elitu canim hayirlisi olr insallah. Bende Acibademde tedavi goruyorum..doktorum Cem bey. Biz sahsen cok memnunuz..Cem ben hangi sartlarda olursa olsun hastalariyla guzel iletisim kuruyor..her turlu sorularini yanitliyor...bizim ilk tupbebek denememiz 2-3 ay once oldu..simdi aralikta 2.ci denememizi yapicaz dondurulmuslarla.

Benim gibi birkac arkadasimiz daha var burda Cem beyin hastasi..onlarada sorabilirsin memnunlarmi.

Kolay gelsin canim sanada kavusursun insallah birdahaki sefere bebisine

orgolutran yumurtaları baskılıyo pregnil de çatlatma ignesi kaç yumurtan gelişiyo biliyomusun dr kim hangi hastane çokmu soru sordum

ben de gonal f kullandim. ilk 3 gün 300 son 4 gündür de 375 vuruluyorum. 4 tane yumurtam varmış ilaca cevap veren. İlk zaman 11 taneydi ama gelişen 4 tane şimdilik. Doktorum yeterli olduğunu söyledi gerçi ama hepsi ayrı telden çalıyor:) Birisi hızla büyürken ötekiler daha yavaş. O yüzden de ilacın dozunu arttırdılar.
Orgalutrani da 3 gündür vuruyorum. O iğne yumurtaların kendi kendine istem dışı çatlamasını engelleyici bir iğne. Pregnyl de çatlatma iğnesiymiş. Onu vurduktan 36 saat sonra yumurtalarını topluyorlar. Bakalım benim yarın sabah belli olacak çatlatma iğnesini ne zaman vuracağım.Büyük ihtimalle salı günü gibi yumurtalarmı toplarlar diye düşünüyorum. Bakalım göreceğiz.Allah hepimizin yardımcısı olur inşallah...

benim dr adetimin 21 inci gün orgalutranla aynı olan lukrin le başladı 5 ünite benim yumurtalar aynı ölçüde büyüdüler 13 tane yumurta toplandı 8 tane de iyi durum da emriyom vardı . size uygulanan tedaviyi bana memoriyalde yapmış lardı 3 tane sadece embriyom gelişmişti benim yumurtalık rezervim az oldunu söylüyo dr lar bu dr mun uyguladıgı tedavi yöntemi beim için iyi oldu

yani bu durumda sence benim şansım biraz az mı? zaten stres yaptım bayağa yumurtalarım az diye. Doktor bana da yumurta rezervimin az olduğunu söyledi yaşıma göre (31 yaşındayım). Gerçi olacağı varsa 1 taneyle de olur aslında, herşey kısmet işte.

öyle dşünme 1 yumurtay la hamile kalanlar var hoş benim bi keresinde 5 tane embriyo transferim oldu yani embriyo sayısının çok olması önemli degil kaliteli yumurta olması gerekiyo sadece dr lar farklı yöntem uyguluyo onu demek istedim canım bende 32 yaşındayım yaşıma göre azmış rezervim 4 üncü denemem deyim çarşamba günü transferim oldu beklemedeyim herşeyin hayırlısı rabbim yüzümüzü güldürsün:Saruboceq::1hug:

Evet canım inşallah yüzümüz gülecek.. Allah yardımcın olsun, dualarını duysun inşallah.

Transferden sonra normal hayata devam edebiliyor musun? Benim merak ettiğim o gün işime devam edebilir miyim sence? Masa başında çalışıyorum.
Bir de transferden sonra herhangi bi ilaç kullanmaya devam ediyor musun?

elitu kullanıcısından alıntı
kızlar bayramdan sonra tüp bebeğe karar verdik. Tüp bebekle mikro enjeksiyon arasındaki fark ne? bir de cem bey acıbadem de mi? memnun mu sunuz?

canım ben de cem beye gidiyorum ve çok memnunum şimdilik.yerimseniben

orgolutran yumurtaları baskılıyo pregnil de çatlatma ignesi kaç yumurtan gelişiyo biliyomusun dr kim hangi hastane çokmu soru sordum

canım yarın sabah gidicem kontrole kaç yumurtam gelişio bilmiyorum o yüzden.
acıbadem tüp bebek merkezine gidiyorum.kadıköy de..doktorum cem demirel.
çok memnunum canım...Şeniz

amin canımbenim dr um bihafta istirahat et yorma kendini dedi ama dr göre degişir o bence en az bi hafta izin al .evet tutması için progon igne veya hap verebilir dr un .ben yumurta toplandıgı gün progon igneye başladım.

güvenmen çok önemli moralini yüksek tut yumurtalar nasıl artmış görüceksin herşey pozitif olmaya baglıkaydirigubbakcemile5

canım bol şans sana...umarım bu sefer yüzün güler allahın izniyle ve hayırlısı ile...sevgiyle kal...herşeyin başı sağlık bunu da unutma ...senin ve sevdiklerinin sağlığı canım...

arkadaşlar sayfadan uzak kaldım bademin sonucu ne oldu değeri kaç olduuu

badem kusura bakma cnm ya sitedede yoktum 4 gündür

Canim diger arkadaslarinda dedigi gibi uzme sakin kendini..olumlu dusunki olumlu olsun..5 gunun kalmis dayan canim..Erhangi bir belirti olucak diye birseyde yok canim...hamilede olabilirsin yanii..insallah guzel haberlerle gelirsin bize canim..dualarimiz senin icinde!

dorascım teşekkür ederim canım iyi dileklerin için

Son düzenleme:
güvenmen çok önemli moralini yüksek tut yumurtalar nasıl artmış görüceksin herşey pozitif olmaya baglıkaydirigubbakcemile5

bugün gittim kontrole.
yumurtalar büyümüş..
doktor kendi kendine konuşuyodu sağda 14,
solda 16 tane diye.
endometrium 14 mm dedi.
pazartesi yine kontrol....
bakalım..şakkıdı

bugün gittim kontrole.
yumurtalar büyümüş..
doktor kendi kendine konuşuyodu sağda 14,
solda 16 tane diye.
endometrium 14 mm dedi.
pazartesi yine kontrol....
bakalım..şakkıdı
hayırlısı olsun canım...birhayli fazla yani yumurta sayın...o zaman dondurmaya da embriyo kalır nşallah gerek olmaz tabii de...senin kısa protokoldü galiba diil mi???

orgolutran nasıl bi ilaç acaba ...ilk defa duyuyorum ben...ne için kullanıyorsun onu??

orgalutron yumurtaların kendikendine
çatlamasını engellemek içinmiş..
yani yumurtaları kontrol altına almak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…