o senin durumuna göre dgişir bizim yumurta rezervimiz az siperm sayımız az oldugu için mecburen mikro yaptık hep. senin sorun neydi
:CüvCüv:merhaba arkadaslar bende tedavi surecindeym vede ikinci denemem yumurtalar gelirmis gibi suan 12 yumurta var insallah bu sefer olur turkiyede olarak siz biraz daha sansli geliyorsunuz bana burda birden fazla tranfer yapmiyorlar cunku insallah hepimiz hamis oluruz AMINNN
bende bir sorun yok ama eşim varikosel ameliyatı oldu. daha önceden de inmemiş testisten dolayı testisin birisi alınmış. sayı ve ileri +4 hareketli sperm yok. bu aşılamada da 4 adet yumurtam olgunlaşmıştı. ama olmadı iştr
benim eşimde varikoselden ameliyat oldu ama fayda görmedi dr ne dedi mikromu yapcaksınız ben mikro olur sizin eşin den dolayı diye düşünüyorum nerde başlıyo tedaviniz:uhm:
dr bize aşılamadan önce direk tüp de yapabiliriz dedi. ama önce aşılama önerdi biz de yaptırdık. mikroenjeksiyonu kendim merak ediyorum çok da bilgim olmadığı için en iyisi nedir nasıl olur kafam karışık. biz bahçeli medicanaya gidiyoruz. Siz nerde tedavi oluyorsunuz
iyi yapmış sınız denemekte fayda var medikana dr hangi dr var şu an .ben çok hastane degiştirdim ilkini memorial ikinci jfk üçüncü floras naytingel dr çok iii şimdi de orda yaptım bakalım hayırlısı
Süha Sönmez ve yardımcısı Sedat evliyaoğlu. Aşılamamı da sedat bey yaptı. Ben doç. olduğu için Süha bey yapsın istemiştim ama o gün o yoktu.
paylaşımların için çok sağol canım. benim yemek hazırlamam gerek. görüşmek üzere..
Allahım tez zamanda yüzümüzü güldürür inşallah.:CüvCüv::ecrin_bebek:
Merhaba canim..kac gunun kaldi test gunune? Cok uzun geliyor degilmi insana..isin en zor kismida bu..banada gecmek bilmedi..
Dusun dusun kafayi yiyesi geliyor insanin...biraz akillandim gibime geliyor bana simdi..ilk denememde yaptiklarimi simdi ikincisinde yapmamaya caliscagim..nasil olsa hersey olacagina variyor..hersey Allahtan yani!
Sana bol sans canim...insallah guzel haberlerle gelirsin!:1hug:
Zonnetje 5 gün kaldı teste ama dayanmak giderek zorlaşıyor. Moral falan kalmadı kendimi ne kadar pozitif olmaya yönlendirsemde içim sıkılıyor. Bi şey olsun bi belirti olsun falan diye kendimi dinleyip duruyorum. Bu 2.denemem benim inşallah Allah bu sefer yüzümü güldürür...Her isteyenede bebeğini kavuşturur...
arkadaşlar ya ben 4 gündür puregon vuruyorum.
az evvel tuvalete gittiğimde böyle
yapışkan bir akıntım oldu.ilk defa.
sizce ilaçlardan olabilirmi?
bide karnımda ağrı var ya iki gündür..
cnm akıntın ilaçlardan değil de çoğalan yumurtalarından dolayı..biliyosun ki normal zamanda da yumurtladığımız zaman böyle akıntımız olur kaldı ki şimdi sende birden fazla yumurta oluştu..ağrı da normal büyüyen yumurtalar yumurtalıklarına baskı yapıyor..aslında bu belirtilerin olması bir anlamda iyi senin anlayacağın..
canım umarım seni HAMİŞler listesine yazarız 5 gün sonra.
sakın sakın stres yapma.
iyi düşün iyi olsun canımm
arkadaşlar ya ben 4 gündür puregon vuruyorum.
az evvel tuvalete gittiğimde böyle
yapışkan bir akıntım oldu.ilk defa.
sizce ilaçlardan olabilirmi?
bide karnımda ağrı var ya iki gündür..
İnşallah herşey yolunda gider,umutlu ol canım..Başarırsın..:1hug:
canım ilaçlardan da yumurtlama zamanıda gelir o akıntı yumurta akı gibi olur iyyi bişey yani .yumurtalar büyüyolar o yüzden canım karnında ki agrı gergin olcak dahada agrı olabilir ama takma kafanı normal bişey progon başka ne kullanıyosuna.s.
canım senin de tedavin hayırlı ugurlu olsun. aynı günde başlamışız iğnelere. insallah aynı zamanda güzel haberler vereceğiz birbirimize. hayırlısıyla zaman bi geçseeesırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?