Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:CüvCüv:merhaba arkadaslar bende tedavi surecindeym vede ikinci denemem yumurtalar gelirmis gibi suan 12 yumurta var insallah bu sefer olur turkiyede olarak siz biraz daha sansli geliyorsunuz bana burda birden fazla tranfer yapmiyorlar cunku insallah hepimiz hamis oluruz AMINNN

o senin durumuna göre dgişir bizim yumurta rezervimiz az siperm sayımız az oldugu için mecburen mikro yaptık hep. senin sorun neydi

bende bir sorun yok ama eşim varikosel ameliyatı oldu. daha önceden de inmemiş testisten dolayı testisin birisi alınmış. sayı ve ileri +4 hareketli sperm yok. bu aşılamada da 4 adet yumurtam olgunlaşmıştı. ama olmadı iştr

amin canım hayırlı olsun 12 tane yumurta çok iyi emriyoları dondurur sunuz artıkburdada artık 2 tane yasal olarak ama dr lar uygulamıyo galiba benim çarşamba günü 4 tane embriyo transfer edildi belkide benim 4 üncü mikroya du ondan olabilir a.s.

benim eşimde varikoselden ameliyat oldu ama fayda görmedi dr ne dedi mikromu yapcaksınız ben mikro olur sizin eşin den dolayı diye düşünüyorum nerde başlıyo tedaviniz:uhm:

benim eşimde varikoselden ameliyat oldu ama fayda görmedi dr ne dedi mikromu yapcaksınız ben mikro olur sizin eşin den dolayı diye düşünüyorum nerde başlıyo tedaviniz:uhm:

dr bize aşılamadan önce direk tüp de yapabiliriz dedi. ama önce aşılama önerdi biz de yaptırdık. mikroenjeksiyonu kendim merak ediyorum çok da bilgim olmadığı için en iyisi nedir nasıl olur kafam karışık. biz bahçeli medicanaya gidiyoruz. Siz nerde tedavi oluyorsunuz

iyi yapmış sınız denemekte fayda var medikana dr hangi dr var şu an .ben çok hastane degiştirdim ilkini memorial ikinci jfk üçüncü floras naytingel dr çok iii şimdi de orda yaptım bakalım hayırlısı

Süha Sönmez ve yardımcısı Sedat evliyaoğlu. Aşılamamı da sedat bey yaptı. Ben doç. olduğu için Süha bey yapsın istemiştim ama o gün o yoktu.
paylaşımların için çok sağol canım. benim yemek hazırlamam gerek. görüşmek üzere..
Allahım tez zamanda yüzümüzü güldürür inşallah.:CüvCüv::ecrin_bebek:

amin canım sen işine bak ben buralardayım ihtiyacın oldugun da her zaman hazırıma.s.

arkadaşlar ya ben 4 gündür puregon vuruyorum.
az evvel tuvalete gittiğimde böyle
yapışkan bir akıntım oldu.ilk defa.
sizce ilaçlardan olabilirmi?
bide karnımda ağrı var ya iki gündür..

Zonnetje 5 gün kaldı teste ama dayanmak giderek zorlaşıyor. Moral falan kalmadı kendimi ne kadar pozitif olmaya yönlendirsemde içim sıkılıyor. Bi şey olsun bi belirti olsun falan diye kendimi dinleyip duruyorum. Bu 2.denemem benim inşallah Allah bu sefer yüzümü güldürür...Her isteyenede bebeğini kavuşturur...

canım umarım seni HAMİŞler listesine yazarız 5 gün sonra.
sakın sakın stres yapma.
iyi düşün iyi olsun canımm

cnm akıntın ilaçlardan değil de çoğalan yumurtalarından dolayı..biliyosun ki normal zamanda da yumurtladığımız zaman böyle akıntımız olur kaldı ki şimdi sende birden fazla yumurta oluştu..ağrı da normal büyüyen yumurtalar yumurtalıklarına baskı yapıyor..aslında bu belirtilerin olması bir anlamda iyi senin anlayacağın..

aslında tahmin ettim ama
ne bileyim bir terslikmi var diye düşündüm.benneyaptımki
sağol canım..
ee tabii tecrübe konuşuyor burda.Şeniz

canım umarım seni HAMİŞler listesine yazarız 5 gün sonra.
sakın sakın stres yapma.
iyi düşün iyi olsun canımm

sağolasın onu seviyorum... inşallah adımı HAMİŞ'ler listesinde yazdırabilirm ve sağlıkla evlat sahibi olabilirim. Umarım hepimiz oluruz... Ama niye bu kadar için kötü bilmiyorum. Evde yalnızım ve az"önce berbat bi ağlama krizine girdim. Hiç bir belirti hissetmiyorum, çok korkuyorum sadece dua edebiliyorum....

Son düzenleme:
ya ben ne diyorum sen ne diyosun ya kurabiyeciğim..
ağlama canım kendini bırakma sanki
kötü bişey mi var?
kızacam ama haaklava:

canım ilaçlardan da yumurtlama zamanıda gelir o akıntı yumurta akı gibi olur iyyi bişey yani .yumurtalar büyüyolar o yüzden canım karnında ki agrı gergin olcak dahada agrı olabilir ama takma kafanı normal bişey progon başka ne kullanıyosuna.s.

İnşallah herşey yolunda gider,umutlu ol canım..Başarırsın..:1hug:

umudum var da ne bileyim işte insan biraz tedirgin oluyor tabii...hem maddi hem de manevi bayaga yorucu bir süreç bu, bir de çalışınca çok zor oluyor gerçekten. İş yerine yalan uydurmaktan bir hal oldum 2 günde bir kontrollere gittiğim için, söyleyemiyorum da tabii...neyse artık yarı yolu geçtim sayılır. Yarın sabah yine kontrolüm var, bakalım yumurtalarım ne zaman toplanacak. Allahım en kısa zamanda meleğime kavuşturur inşallah.

cevap için teşekkürler canım...kaydirigubbakcemile5
ben şmdi puregon 900 kullanıyorum.
yarın heralde puregon 600 e başlıcam
bide orgolutron ve pregnly yazıo reçetede.
ağrı ve akıntının normal olmasına sevindim.

canım senin de tedavin hayırlı ugurlu olsun. aynı günde başlamışız iğnelere. insallah aynı zamanda güzel haberler vereceğiz birbirimize. hayırlısıyla zaman bi geçseeesırnaşık şey

sağol canım senin de hayırlı olsun. İnşallah meleklerimizin güzel haberlerini veririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…