Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba arkadaşlar size birşey sormak istiyorum daha doğrusu negatif sonuç almış arkadaşlara olacak bu sorum..şimdi bugün benim adetimin 11.günü ve benden hala lekelenme tarzında akıntı geliyo yani bazen kahverengi bazen kırmızı..bir türlü bitmek bilmedi..bu sizde de olmuşmuydu..acaba kullanılan ilaçlardan olabilir mi?

oh oh onlar da iyiki bedava yapıyorlarmış..bedava diye insanlara kan ağlatıyolar şunlara bak ya..iyi yapmışsın cnm o zaman buraya gelmekle..hayırlısı olur inşallah..

Sorma canim sorma...u sekilde simdilik idare ediyoruz..insallah bu 2.ci denememiz tutarda son denememiz olur..bukadar yolu gidip gelmekte, redavi surecide hem maddi hemde manevi cok yipratiyor insani..Dedigin gibi hayirlisi olsun insallah...hepimiz icin yanii

Normal caim bu..benimde ayni oyle uzun surmustu..2 hafta boyunca surdu bu bende. Bir sonraki adeinde duzeliyor..normal oluyosun yanii.

benden istemediler cnm sadece toplama gününden 2 gün önce E2 değerine bakmak için aldılar o kadar..senden neden istediler ki ya da benden neden istemediler ki..hani doktordaşız ya :))

Elsineorecigim canimm...belki arkadasimizin ozgecmisiyle alakalidir bu farkli testler canim...hastalarin herbirisi ayni diil tabii dimi canim.

Bize yapmadi diye tasalanmiyalim canimcim.. Seni cok cok ii anliyorum bu konuda..bende pimpirikliyim canimlaelaelaelaelae

evt doğru söylüyosun sonuçta onlarda bi geçmişimiz var bizim..hatta ben bu tüp tutmayınca hiç araştırma yapmayacak mısınız dedim Cem bey'e - gerekli görmüyorum ben şu anda, bir sonrakinde olacağına inanıyorum - dedi...sonuçta eski tıbbi geçmişimizi biliyor değil mi..

Evet..aynisini banada dedi Cem bey...beklemekten ve guvenmekten baska sansimiz yok bu denememizde. Bende cok merak ediyorum nasil olucak fela diye..ee iliknden tecrubeliyimya:)))))

Evet..aynisini banada dedi Cem bey...beklemekten ve guvenmekten baska sansimiz yok bu denememizde. Bende cok merak ediyorum nasil olucak fela diye..ee iliknden tecrubeliyimya:)))))

allahtan senin bi daha iğne, toplama vs.derdin yok o çok iyi olmuş işte..ben hepsine sil baştan başlayacağım ( bu arada sen ne ilacı kullanıyosun sadece transfer olmayacak mı? progesteron falan mı?

Elsinorecim..simdi Cem beyden mail geldi onu okuyodum...pazartesi, 1 aralik yani bizi bekliyormus..on tetkik adina kan aldirmak felan filanda luzumlu gormuyormus. Hayirlisi olsun bakalim:))

Hakikaten gunler yanasti bizim icin:))) kiz kipir kipirim bu 2.ci denememde..kiprasmiim fazla tutmazlar felan:))))))

iyi hadi bakalım hayırlıs olsun..evt seni anlıyorum heyecan verici bişey tabi..inşallah sonu da güzel olacak bu sefer..

selam kızlar. ben aşılamadan sonra 14.günde dün akşamdan beri lekelenmelerim oluyor. sabah idrar testi, sonrasında kan testi maalesef aşılamam tutmadı. Beni listeden çıkarabilirsiniz.

allahtan senin bi daha iğne, toplama vs.derdin yok o çok iyi olmuş işte..ben hepsine sil baştan başlayacağım ( bu arada sen ne ilacı kullanıyosun sadece transfer olmayacak mı? progesteron falan mı?

allahtan igne olayrim yok bu kez canim..sacede progynova( progesteron evet) kullaniyorum adetimin ilk gununden 13.cu gune kadar..dondurulmuslarla yapilicak transferim. 1 aralik reglimin 13,cu gunu..muayene olucam daha sonrasida transfer gunu hakkinda bakalim cem bey ne dicekkafamçokkarıştı

selam kızlar. ben aşılamadan sonra 14.günde dün akşamdan beri lekelenmelerim oluyor. sabah idrar testi, sonrasında kan testi maalesef aşılamam tutmadı. Beni listeden çıkarabilirsiniz.

geçmiş olsun cnm..ne yapalım hakkımızda böyle hayırlıymış..inşallah bir dahaki sefere..

Gecmis olsun arkadasim...moralini bozmamaya calis lutfen canim..guzel Allahim cabalarini bosa cikarmayacaktir. Hepimizin yar ve yardimcisi olsun.

kızlar bayramdan sonra tüp bebeğe karar verdik. Tüp bebekle mikro enjeksiyon arasındaki fark ne? bir de cem bey acıbadem de mi? memnun mu sunuz?

kızlar bayramdan sonra tüp bebeğe karar verdik. Tüp bebekle mikro enjeksiyon arasındaki fark ne? bir de cem bey acıbadem de mi? memnun mu sunuz?

hayılı olsun canım tüp bebek te yumurtayla sipermi bir kabın içine koyup kendilinden döllenmesi bekleniyo .mikroda yumurtanın içine enjekte ediliyo canım inşlh açıklaya bilmişimdir.:1hug:

o zaman mikro daha mı avantajlı oluyo? düzgün kelimeyi kullanabildim mi bilmiyorum ama

canım benim geçmiş olsun üzülme daha yolun başın dasın ben 3 kere tüp bebek denedim olmadı ümidimi yitirmedim 4 üncü transferim oldu şimdi buda olmasa yine devam edicem pes etmek yok :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…