Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hayır canım .maalesef unuttum..
ama yarın eşim konuşacak.ben sana bişey sorcam ya..
ücreti ne zaman alıyorlar?eşim hemen yarın vermek
istiyorda.

[ı]hayır canım .maalesef unuttum..
Ama yarın eşim konuşacak.ben sana bişey sorcam ya..
ücreti ne zaman alıyorlar?eşim hemen yarın vermek
istiyorda.
[/ı]

tmm cnm sağol..ücreti soruyorlar toplama günü bugün verebilecek misiniz diye biz vermiştik..yani yarın verebilirsiniz..

HAyirlisi olur insallah canim...bol bol yumoslar toplanirda hayirlisiyla transferinde haftasonu gerceklesir.

Baya bi transfer var sanirim bu onumuzdeki gunlerde:))) valla arkadaslari karistirmaya basladim nerdeyse:)))

Kizlar..bu 1 hafta icinde transferi gerceklesicekler..bi ön plana ciksaniza iice bilelim yaa

E2 düşmedi bi türlü ...
yarın tekrar kan vericem.. büyük ihtimalle yarın gece vurulcam çatlatma iğnesini..
cuma toplarlar herhalde bu durumda..

melankolia ben de yarın olcam iğnemi büyük ihtimalle de gece..
aynı anda olucak :)

o zaman bu hafta benim ,melankolianın,vede babyprinin
transferi olur allah nasip ederse.
zonnetje senin tam olarak ne zaman olur acaba?

Valla canim bizde sizinle yumurt yumurt yumurtlariz artik...baksaniza ucunuzunde transferi ayni anda..:içelim:

Benim ilk kontrolum haftaya pazartesi...buyuk bi ihtimalle o hafta bi-iki un icinde olur zannedersem....yani 1 hafta arayla takipcinizim:)))) siz insallah pozitif haber alinca test gununuZde..ben 1 hafta daha bekliyor olucammmmlaelaelaelaelae

melankolia ben de yarın olcam iğnemi büyük ihtimalle de gece..
aynı anda olucak :)

ben bu gece 22.30da olcam iğnemii :) ayy insallah kızlar aynı anda güzel haberler alırız topic bi anda hamişlerle dolaaar ayyy süper ya. allım hayırlısıyla sağlıklı bebişler versssiin insallaah. kendime dua ederken hepinize de dua ediyorum, allahım kabul etsin.

canım benim yumurta perşembe toplanacak,acaba ne zaman tarnsfer olur?

E2 düşmedi bi türlü ...
yarın tekrar kan vericem.. büyük ihtimalle yarın gece vurulcam çatlatma iğnesini..
cuma toplarlar herhalde bu durumda..

canım hayırlı olsun inşlh herşey yolunda gider .bişey merak ettim acaba sorununuz neydi E2 dediniz hormon seviyesi normaldemi yüksekti tedavi sürecin de özellikle tahlili herkese veriyo dr unuz.:CüvCüv:

bana çarşambadan itibaren her gün e2 baktılar, bugün olgatron iğnesi oldum yani bugün e2 yapılmadı bana ama akşam çatlatma iğnemi oldum. sanırım olgatron iğnesi olunca e2 normal seviyeye geldiği için e2 bakmadılar bugün bana. nebilim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…