- Konu Sahibi EU2
-
- #1.661
napıyosun bakim heyecan var mı yarın büyük gün..
ben bu gece 22.30da olcam iğnemii :) ayy insallah kızlar aynı anda güzel haberler alırız topic bi anda hamişlerle dolaaar ayyy süper ya. allım hayırlısıyla sağlıklı bebişler versssiin insallaah. kendime dua ederken hepinize de dua ediyorum, allahım kabul etsin.
canım benim yumurta perşembe toplanacak,acaba ne zaman tarnsfer olur?
canım heyecan küçük kalır duyduğum hislerin yanında.
yerimde duramıyorum..gerginim.ve gece uyumadım hiç.
allah yardım eder inşallah..
elsinoreciğim,senden sarılık,ve hıv testi istedilermi?
yaptırdınmı?
bence pazar yada pazartesi olabilir canım...
valla ben hiç heyecanlı değildim zaten sakin bi yapım var bi de zaten odaya alınca sana sakinleştirici iğne yapacaklar ondan sonrası hayal meyal..başım çok dönmüştü doğru dürüst gözümü açamamıştım işlem sırasında..yani transfer daha zordu benim için toplamadan..bir dahakine transferden önce de iğne talep edeceğim sanırım :))
hadi bakalım allah yardımcın olsun, bol şanslar..
ayy pazartesiye kalmasınheyecandan ölebilirm ben c.tesi olabilir diye düşünmüştüm. çünkü nette yumurta toplandığı gün spermler ve yumurtalar aynı yere alınıyormuş ertesi gün şu kadarı döllendi yarın gelebilirsiniz diyolarmış diye okumuştum. ay insallah c.tesi yaparlarrr :1hug:
canım peki ne kadar baygın kaldın? toplamadan sonra ağrı sızı ya da başka bişi kana vs oldu mu? transferin toplamadan kaç gün sonra olmuştu?
yok cnm bayıltmadılar beni sakinleştirici iğne yaptılar toplama esnasında da alttan local anestezi yaptılar yani o bölgeyi uyuşturdular..ama sakinleştirici iğne vurdukları için sersem gibi oluyosun yani baygın değil..cuma günü toplama işlemi oldu pazartesi de transfer dediğim gibi seninki pazar olur..toplamadan sonra karın boşluğum günlerce sancıdı 2 gün falan da çok şiddetli olmayan kanamam oldu..ama sonra geçiyo tabi ..
anladım canım, peki kanama varken nasıl transfer edicekler onu merak ettim. insallah tutunmaları etkilemiyordur
yok benim transfer günü kanamam kalmamıştı 2 gün sürdü..zaten öle bildiğin gibi olmuyo lekelenme tarzında oluyo..merak etme etkilemez yani..bi de toplamadan sonra 1 hafta antibiyotik kullandım herhangi bir enfeksiyona karşı ama allah şükür bir sorun olmadı sana da verirler muhtemelen..sen nerede yaptırıyordun..
canım heyecan küçük kalır duyduğum hislerin yanında.
yerimde duramıyorum..gerginim.ve gece uyumadım hiç.
allah yardım eder inşallah..
selam arkadaşlar. Bende adetim 3.günü başlıyorum tedaviye. Pzt-yada salı günü muhtemelen. Tedavide olan arkadaşlara Allah kolaylık versin.Allan kucaklarımızı boş bırakmasın,çabalarımızın emeklerimizin neticesini versin.
Selam canim..sanada hayirli olsun diyelim simdiden. Allahim sende dahil olmak uzere hepimizin kucaklarini bebuslerle doldurur insallah.
Bu ilk tupbebek denemenmi?
selam arkadaşlar. Bende adetim 3.günü başlıyorum tedaviye. Pzt-yada salı günü muhtemelen. Tedavide olan arkadaşlara Allah kolaylık versin.Allan kucaklarımızı boş bırakmasın,çabalarımızın emeklerimizin neticesini versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?