Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bence pazar yada pazartesi olabilir canım...

canım heyecan küçük kalır duyduğum hislerin yanında.
yerimde duramıyorum..gerginim.ve gece uyumadım hiç.
allah yardım eder inşallah..

valla ben hiç heyecanlı değildim zaten sakin bi yapım var bi de zaten odaya alınca sana sakinleştirici iğne yapacaklar ondan sonrası hayal meyal..başım çok dönmüştü doğru dürüst gözümü açamamıştım işlem sırasında..yani transfer daha zordu benim için toplamadan..bir dahakine transferden önce de iğne talep edeceğim sanırım :))

hadi bakalım allah yardımcın olsun, bol şanslar..

bence pazar yada pazartesi olabilir canım...

ayy pazartesiye kalmasın heyecandan ölebilirm ben c.tesi olabilir diye düşünmüştüm. çünkü nette yumurta toplandığı gün spermler ve yumurtalar aynı yere alınıyormuş ertesi gün şu kadarı döllendi yarın gelebilirsiniz diyolarmış diye okumuştum. ay insallah c.tesi yaparlarrr :1hug:

canım peki ne kadar baygın kaldın? toplamadan sonra ağrı sızı ya da başka bişi kana vs oldu mu? transferin toplamadan kaç gün sonra olmuştu?

yok cnm eğer senin perşembe toplanacaksa transferin pazar günü olur..yumurtaları aynı gün döllüyolar ama onlar sanırım ertesi gün çoğalıyorlar bu durumda da en uygun gün olan 3.gün transferi oluyo bu da senin pazar gününe geliyor..yani blastokist aşamasına yani 5.gün aşamasına gitmeyeceklerse kesin pazar günü olur transferin gibi geliyor bana..

canım peki ne kadar baygın kaldın? toplamadan sonra ağrı sızı ya da başka bişi kana vs oldu mu? transferin toplamadan kaç gün sonra olmuştu?

yok cnm bayıltmadılar beni sakinleştirici iğne yaptılar toplama esnasında da alttan local anestezi yaptılar yani o bölgeyi uyuşturdular..ama sakinleştirici iğne vurdukları için sersem gibi oluyosun yani baygın değil..cuma günü toplama işlemi oldu pazartesi de transfer dediğim gibi seninki pazar olur..toplamadan sonra karın boşluğum günlerce sancıdı 2 gün falan da çok şiddetli olmayan kanamam oldu..ama sonra geçiyo tabi ..

anladım canım, peki kanama varken nasıl transfer edicekler onu merak ettim. insallah tutunmaları etkilemiyordur

anladım canım, peki kanama varken nasıl transfer edicekler onu merak ettim. insallah tutunmaları etkilemiyordur

yok benim transfer günü kanamam kalmamıştı 2 gün sürdü..zaten öle bildiğin gibi olmuyo lekelenme tarzında oluyo..merak etme etkilemez yani..bi de toplamadan sonra 1 hafta antibiyotik kullandım herhangi bir enfeksiyona karşı ama allah şükür bir sorun olmadı sana da verirler muhtemelen..sen nerede yaptırıyordun..

2 gün sürüyosa sorun olmaz tabi. canım sorularımı yanıtladığın için çok teşekkür ederim allah gönlüne göre verir insallah canım.bir dahaki denemende insallah ahyırlı haberler verirsin bizde. ben acıbademdeki UMUT TÜPBEBEK MERKEZİNDE yaptırıyorum enver kurt beyde.

kızlar acil çıkmam lazım, kociş geldi masa hazırlicaz. akşama fener maçına arkdaşlar gelcek. çok öptüm hayırlı haberler almak dileğiyle iyi akşamlar kızlaaar

canım heyecan küçük kalır duyduğum hislerin yanında.
yerimde duramıyorum..gerginim.ve gece uyumadım hiç.
allah yardım eder inşallah..

Aaa uyu kis uyu..bu gece ii uyuki yumoslarinda dinlensin..yarin yolculuga cikiyolar kis:))))kaydirigubbakcemile2

onuseviyorum canım hormon tahlililerim de bi sorun çıkmadı ilk mikro denememde memoriyalde kan alıyolardı tedavi sırasın da ama diger denemelerim hiçbir şekilde kanıma bakılmadı

Son düzenleme:
selam arkadaşlar. Bende adetim 3.günü başlıyorum tedaviye. Pzt-yada salı günü muhtemelen. Tedavide olan arkadaşlara Allah kolaylık versin.Allan kucaklarımızı boş bırakmasın,çabalarımızın emeklerimizin neticesini versin.

Selam canim..sanada hayirli olsun diyelim simdiden. Allahim sende dahil olmak uzere hepimizin kucaklarini bebuslerle doldurur insallah.

Bu ilk tupbebek denemenmi?

Selam canim..sanada hayirli olsun diyelim simdiden. Allahim sende dahil olmak uzere hepimizin kucaklarini bebuslerle doldurur insallah.

Bu ilk tupbebek denemenmi?

selam. sen sanırım tedavine yeni başladın. Nasıl gidiyor. Ben daha hiç fikir sahibi değilim tedavi hakkında. ilaçları duydum . kullanımı zormu yaa. kendinizmi yapıyorsunuz.

hayırlı olsun tedavin canım umarım herşey yolunda gider bol şans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…