selam. sen sanırım tedavine yeni başladın. Nasıl gidiyor. Ben daha hiç fikir sahibi değilim tedavi hakkında. ilaçları duydum . kullanımı zormu yaa. kendinizmi yapıyorsunuz.
selam arkadaşlar. Bende adetim 3.günü başlıyorum tedaviye. Pzt-yada salı günü muhtemelen. Tedavide olan arkadaşlara Allah kolaylık versin.Allan kucaklarımızı boş bırakmasın,çabalarımızın emeklerimizin neticesini versin.
hayırlı olsun tedavin canım umarım herşey yolunda gider bol şans
selam canım sanırım senle aynı zamanlarda başlıyacak tedavimiz tabi benim adetim geçikmezse:1rolleyes:
merhaba olmadı yine arkadaşlar... desteğiniz ve dualarınız için teşekürler.. bi süre bu işlerden uzaklaşmak istiyorum yani bi süre olmayacağım. Allah hepinizin yardımcısı olsun dualarım hep sizlerle...
Selam. hayırlısı olsun canım tedavin. adet olunca tekrar gidicem ilaçlarım daha yazılmadı.
canım bende adet olunca gel dediler ozaman ilaçlarım yazılcakmış özel olmuyacaksa sizde sorun neydi
merhaba olmadı yine arkadaşlar... desteğiniz ve dualarınız için teşekürler.. bi süre bu işlerden uzaklaşmak istiyorum yani bi süre olmayacağım. Allah hepinizin yardımcısı olsun dualarım hep sizlerle...
Selam. Bizde oligoastenozospermi var. sayı çok az sıfıra yakın. Ağır durumumuz yani.
sizin neden mikro olucak.
Bizim gerekirse TESE de olucak ama gerek kalmayabilir dedi doktorumuz.
selam. sen sanırım tedavine yeni başladın. Nasıl gidiyor. Ben daha hiç fikir sahibi değilim tedavi hakkında. ilaçları duydum . kullanımı zormu yaa. kendinizmi yapıyorsunuz.
Canim..benim 2.c denemem olucak bu. Ilkini eylul ayinda yapmistik fakat sonuc negatifti. Ilk denememizden 10 tane dondurulmus embryolarimiz var..simdi 2.ci denememizde onlardan kullanicagiz.
Onumuzdeki pazartesi kontrolum var doktorda..buyk ihtimalle 1-2- gun sonrada trasferim olucak. Dondurulmuslarla olucagi icin bu denememiz sadece 1 cesit ilac kullaniyorum ben..rahim ici kalinligi ile ilgili..transfere uygun olsun diye rahim. Ilk denememde bende hertrlu ilaci kullandim..igneler vs. Simdi bunlara gerek yok..daha rahatim yani.
Hakkimizda herseyin hayirlisi olsun canim. Sanada bol sans!
Sorularin olursa seve seve yanitlarim.
canım bizde de sayı çok az bide morfolojisi bozuk yani bizde seninle aynı durumdayız bizim direk tüp bebek olcak herhalde doktorumuz öyle dedi sizin mikromu olcak
selam evet durumumuz hemen hemen benziyor. bize direk mikroenjeksiyon uygulanacak. size neden mikro değilde tüp bebek olucak. mikroda döllenme daha yüksek olmuyormu.
adetimin 3.günü muhtemel pazt tedavime Allah'ın izniyle başlayacağım.
rapor çıkarttırdık hastaneden. sizde de sanırım raporla olacak. hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.
birbirimize bilgi verelim haberdar edelim tedavi süresince burdan:1hug:
sağol canım. İnşallah canım herşey gönlünce olur. İnşallah hamile kalırsın. az kalmış transferine. en iyi 3 tanesini yerleştirseler elinde yine hazır embriyo kalır. ama inşallah gerek kalmaz.bu sefer hamile olursun:CüvCüv:a.s.
arkadaşlar ben geldiiiiiimmmm.toplattım yumoşları şimdi eve geldim.
korktuğum gibi olmadı allaha şükür.20 yumrtam toplandı.
bu arada beyzahurHH adlı arkadaşlada tanıştım orda.geldi beni buldu valla sağolsun.
ayrıca kurabiye35 çok üzüldüm canım.ne desem boş biliyorum.
açeylacığım seninde tedavin hayırlı olsun canım.
Hosgeldin canimcimmm....20tane yumos ha...super canim ya:)))))
Nasil gecti peki..korktugun kadar yokmus dimi canim?
Hadi bakalim..simdide transfer gununu iple cekicez demekki. Hayirlisi olucak insallah canim...zor olani atlattin:lepi:
arkadaşlar ben geldiiiiiimmmm.toplattım yumoşları şimdi eve geldim.
korktuğum gibi olmadı allaha şükür.20 yumrtam toplandı.
bu arada beyzahurHH adlı arkadaşlada tanıştım orda.geldi beni buldu valla sağolsun.
ayrıca kurabiye35 çok üzüldüm canım.ne desem boş biliyorum.
açeylacığım seninde tedavin hayırlı olsun canım.
evet canım zor değilmiş korktuğum kadar.allaha şükür atlattım.kk dan birinide buldum.ohh
değme keyfime.en son tavanda dönen ışığı hatırlıyorum valla.kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?