Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam canım. evet ya nasıl heyecan sardı anlatamam. oturdum reglimin gelmesini bekliyorum resmen. yarın olursam bende salı günü sabahtan orda olurum. tanışırız inşallah :1hug:

belki de adet olmazsın cnm..belki de hamilesindir olamaz mı..ne güzel olurdu valla di mi..

arkadaşlar sabah kalktığımda çamaşırmda su gibi renksiz ama ıslak bi
sıvı vardı.normalmidir?arada bir oluyor

merhaba kızlar aranıza çoktan katıldım ama yazmaya zaman bulamadım...ama hep okudum zaman buldukça

ben geçen ay aşılama yaptırdım. çok ümitliydim.çünkü belirtiler vardııı. ama 2 gün önceden kanamam oldu.şimdiii karar verdikkk TÜP BEBEKKKKKK...

belki de adet olmazsın cnm..belki de hamilesindir olamaz mı..ne güzel olurdu valla di mi..

selam canım sağol güzel dileklerin için. bende her adet olmayı beklediğimde düşünüyorum acaba hamile olabilirmiyim diye. ama çok zor bir ihtimal.
:çok üzgünüm: dün öğleden sonra regl oldum. bugün doktorumu arayıp ilaçları yazdırmaya gidicem. kızlar tedavime başlıyorum nolur dua edin .

canım dualarımız seninle
bende daha regl olmadım bende olmayı bekliyorum 2 gün geçikti
olursam bende hayırlısıyla başlıyacamsositososito

valla yatıyorum canım annemle kardeşim vardiyalı olarak bana bakıyolar.kaydirigubbakcemile3
arada bir su gibi ıslaklık oluyo bende normalmi sence?

valla yatıyorum canım annemle kardeşim vardiyalı olarak bana bakıyolar.kaydirigubbakcemile3
arada bir su gibi ıslaklık oluyo bende normalmi sence?

ya bilmiyorum ki normaldir herhalde benim toplamadan sonra 2 gün kanamam olmuştu ama transferden sonra hiçbişey olmamıştı..ama akıntı kullandığın fitilden kaynaklıdır bence çünkü ben de o fitili kullandığım sürece mutlaka bişey koyuyodum çünkü dediğin gibi akıntı oluyodu..merak etme yani önemli bişey değil..

ya işte normal olacağını söylemişlerdi ama kafasına takılıyo yinede insanın.
sen nasılsın?

ben nasıl olayım iyi olmaya çalışıyorum işte..dün evlilik yıldönümümüzdü bir an düşündüm şimdi sonucum pozitif olsaydı iki şeyi birden kutluyor olurduk diye bebişi ya da bebişleri yeni görmüş olurduk herhalde diye..işte böle geçirdim aklımdan ne bilim..
bi de çok tembel oldum..birazdan kahvaltı yapıcam mesela :)))

ay allahım...beklemek ne kötüymüş.
inşallah sonuç iyi olur.
zaman geçmiyor.tahlil günüm 11 aralık.
bayramın son günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…