E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #1.781
kızlaaaarrr transferim oldu.3 bebiş yerleştirdiler.
yatıyorum şimdi.
yatıyorum şimdi.
yatıyorum şimdi.
Tedavide olan arkadaşlar,hayırlısı olsun.inşallah güzel sonuçlar alırsınız..a.s.
bademcim senin durumun nedir..en son değerinin yükselmesini bekliyordun..naptın bebişi gördün mü ya da bebişleri mi demeliyim :))
yatıyorum şimdi.
canımm hayırlısı olsun!!!umarım olumlu bir sonuç alır yüzümüzü güldürürsün...dikkat et kendine...oluruna bırak herşeyi...sevgiler...kızlaaaarrr transferim oldu.3 bebiş yerleştirdiler.
yatıyorum şimdi.
iyi dleklerniz için teşekkürler canlarım.
yatıyorum.kardeşim yanımda.eşimde yanımda.,
umarım herşey güzel olur.
yatıyorum şimdi.
kızlarr tecrübelerinize ihtiyacım var 3 gündür göbekten iğne yapıyorum ve ilaç kullanıyorum fakat çok kasık ağrım var ve adetim bitmiş olması gerekirken tam tersine lekelenme tarzında kanamam var normalmı bu yoksa dr mu arayım mı lütfen acil cevap rica ediyorum
canım ben iğnelere adetin 2. günü başlamıştım ve ilk 2-3 gün adetten kalan lekelenmeler olur. onun iğnelerle alakası yok korkma.
benim yumoşlar toplandı p.be günü ama karnım şiş, agrılarım var kasıklarımda. nefes almakta zorlanıyorum ve 2 gündür gözlerim kararıyor. yarın dru arayacağım hakkımızda hayırlısı canım
selam kızlar. regl olmadım daha yaaa. olsamda biran önce başlasam.:uhm:
heyecan sardı dimiii cnm inşallah yarın hastalanırsında seninle salı günü tanışırız ben sabahtan orda olucam ......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?