Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tedavide olan arkadaşlar,hayırlısı olsun.inşallah güzel sonuçlar alırsınız..a.s.

kızlaaaarrr transferim oldu.3 bebiş yerleştirdiler.
yatıyorum şimdi.

Amannnn yer teyzesi onları maşallah canım, hadi hayırlısıyla tutunsun bebişlerin inşallah, kalan embriyolarını dondurmuşsundur umarım, sakın iş güç yapayım deme, yat bol bol dinlen ve kendini ayaklarını çokkkk sıcak tut, iki kiloluk bişey bile kaldırma, yükseklere uzanma, üç gün hiç dışarı çıkayım deme, bak gelirim yanına haaa

transferleri gerçekleşmiş olan arkadaşlar geçmiş olsun herşey gönlünüzce olsun inşallah yakında güzel haberlerinizi alırız

Arkadaşlar 12 gün boyunca yatmaya gerek yok..ancak yükseğe uzanmayın,çok hızlı hareket etmeyin ve kendinizi yormayın ve bebek haricinde şeyler düşünmeye çalışın..ananas yiyin..a.s.:1hug:

bir de yatarken belinizin altına alçak bir yastık koyun ayaklarınızı da yüksekçe bir yere dayayın transfer sonrası....

kızlaaaarrr transferim oldu.3 bebiş yerleştirdiler.
yatıyorum şimdi.

hadi bakalım hayırlısı olsun cnm..o zaman sen de 11 aralıkta öğreneceksin sonucunu..benimle aranda tam 1 ay var...benim de transferim 30 ekim'de olmuştu 11 kasım'da öğrenmiştim..tabi inşallah senin haberin güzel olacak..kendine çok dikkat et..

transferi gerçekleşmiş olan tüm arkadaşları tebrik ediyorum şans diliyorum, insallah güzel haberlerinizi alırız kızlarrr

kızlarr tecrübelerinize ihtiyacım var 3 gündür göbekten iğne yapıyorum ve ilaç kullanıyorum fakat çok kasık ağrım var ve adetim bitmiş olması gerekirken tam tersine lekelenme tarzında kanamam var normalmı bu yoksa dr mu arayım mı lütfen acil cevap rica ediyorum

iyi dleklerniz için teşekkürler canlarım.
yatıyorum.kardeşim yanımda.eşimde yanımda.,
umarım herşey güzel olur.

iyi dleklerniz için teşekkürler canlarım.
yatıyorum.kardeşim yanımda.eşimde yanımda.,
umarım herşey güzel olur.

hayırlı olsun transferin yumoşların sana sıkı sıkı tutunsunlar inşallah bende bugün çatlatma iğnemi vuruldum pazartesi yumoşlarım toplancak inşallah

canım ben iğnelere adetin 2. günü başlamıştım ve ilk 2-3 gün adetten kalan lekelenmeler olur. onun iğnelerle alakası yok korkma.

benim yumoşlar toplandı p.be günü ama karnım şiş, agrılarım var kasıklarımda. nefes almakta zorlanıyorum ve 2 gündür gözlerim kararıyor. yarın dru arayacağım hakkımızda hayırlısı canım

cnm tşk ederim ama benim adetim bu şekilde olmuyordu ben iğnelere 3cü günde başladım ve 5ci günde adetim bitiyordu fakat bu sefer 6 günümde aynı aşılamadaki gibi lekelenmelerim var ve adet gibi değil daha henüz iğne aşamasındayım o yüzden
endişelendim yine acaba birşeyler yolunda gitmiyormu diye neyse salı günü kontrolüm var
senin içinde inşallah hayırlısı olur malesef artık en ufak birşeyde insan tedirgin oluyor

heyecan sardı dimiii cnm inşallah yarın hastalanırsında seninle salı günü tanışırız ben sabahtan orda olucam ......

Selam canım. evet ya nasıl heyecan sardı anlatamam. oturdum reglimin gelmesini bekliyorum resmen. yarın olursam bende salı günü sabahtan orda olurum. tanışırız inşallah :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…