hadi hayırlısı olsun herşey yolun da gider bebeklerine kavuşursun inşlh canım.:1hug:
günaydın nasılsın canım heycalısın dır şimdi yarın aricaklardı dimihihoyyyt
sağol canım. İnşallah herşey yolunda gider. Test gününe çok az kaldı değilmi .Dualarım seninle canım inşallah hamilesindir.:CüvCüv:
melankololia benimde doğum kontrol hapından dolayı adetim 1 hafta erken geldi ve bende bugün umutta tedaviye başladım demek ki seninle bu sabah aynı anda ordaymişiz inşallah hayırlısıyla güzel haberlerimizi alırız:1rolleyes:
selam ernurr. hayırlı olsun tedavin. inşallah herşey istediğin gib olur. bende pzt-salı gibi başlıcam tedavime. bende umuttayım. belki senle denk geliriz. . sen benden 4 gün öndesin.
açelya inşallah hepimiz için hayırlısı olur bu arada salı günü kontrolüm var eğer sende salı sabah gidersen bir gün öncesinden yazışırız en azından birbirimize moral olur ve tanışmış oluruz :lepi:
melankolia cnm ben senin aileni gördüm sanırım gerçi çok kalabalıktı ama senin anlatığın şekilde tek bir aile vardı onlarda bekleme salonunda tam karşımda oturuyorlardı, bu arada ertelendi diye hiç üzülme bu şekilde geçikmesi hiç tutmamasından daha iyidir geç olsun güç olmasın
merhaba arkadaşlar,
melankolia ve babyprin sıkmayın canınızı arkadaşlar geç olsun güç olmasın diğer arkadaşların da dediği gibi herşeyde vardır bir hayır..umarım bundan sonrası güzel olur ..
onuseviyorum geldim cnm dün evde yoktum pek sinemaya gittim de kendii sokağa atıyorum bu aralar :)) yumurtalarını gördüm süpermiş inşallah yarın güzel haberler alırsın..bu arada o fitilleri melankolianın da dediği gibi iyice itebildiğin kadar derine it ve 15-20 dak kalkma yerinden ..biraz biraz geri gelmesi ise normaldir çünkü günde 3 kere atıyorsun..fazla takma kafana yani..
tedavilerine yeni başlayan arkadaşlara da bol şanslar diliyorum..umarım herkesin gönlünce olur herşey..
merhaba arkadaşlar,
melankolia ve babyprin sıkmayın canınızı arkadaşlar geç olsun güç olmasın diğer arkadaşların da dediği gibi herşeyde vardır bir hayır..umarım bundan sonrası güzel olur ..
onuseviyorum geldim cnm dün evde yoktum pek sinemaya gittim de kendii sokağa atıyorum bu aralar :)) yumurtalarını gördüm süpermiş inşallah yarın güzel haberler alırsın..bu arada o fitilleri melankolianın da dediği gibi iyice itebildiğin kadar derine it ve 15-20 dak kalkma yerinden ..biraz biraz geri gelmesi ise normaldir çünkü günde 3 kere atıyorsun..fazla takma kafana yani..
tedavilerine yeni başlayan arkadaşlara da bol şanslar diliyorum..umarım herkesin gönlünce olur herşey..
canım ben şimdi adet olmayı bekliyorum adetime de 10gün kadar var. o güne kadar hastaneye gelemeyeceğim. ama adet olunca dr ara dedi ona göre polipime bakcak ve ameliyat olcam o zaman gelince haberdar ederim seni orda olursan görüşürz.
saolasın canım biz de öle diyoruz bakalım hayırlısı olsun. hastaneden aradılar 24 yumoştan 15i döllenmiş,2 gün daha gözlemyecekler iyi olanları donduracaklarmış. adet olunca ameliyat olcam ve ocakta transfer olcak insallah başka bi sorun çıkmazsa. ay beklemek ne zor kızlaaar
o tarihlerde benimde tedavim devam eder umarım görüşürüz bu arada bende temmuzda polip aldırdım korkulacak bişey değil zaten bu yüzden de hamile kalamamışım sonra 2 aşılamamda tutmadı geçen ayda talihsiz bir olaydan tüp tedavisini ertelemek zorunda kaldım anlıyacağın her işte bir hayır vardırrrrrrrr
aaa sende de mi polip vardı? polip olup olmadığından emin olmak için bişi yaptılar mı?? nasıl oldu ameliyatın biraz bilgi verir misin? kaç gün sonra iyileştin? ay amma soru sordum kız
canım benim durum biraz farklıydı ben temmuza kadar dr kontrolünde gebe kalmaya çalıştım ozamana kadar polip olduğunu bilmiyordum çok kötü bir dr seçimi yapmışım polip olduğunu fark etmedi başka bir dr gittim oda rahim ağızında polip gördü ve onu hemen aldı fakat rahim içindede olabilir dedi ultrasyonda öyle görünüyordu sonra benden hsg istedi hsg dede çok sillik varla yok arasındaydı ve bu şekilde göründüğü için yinede 2 aşılama yapıldı ama negatif sonuçlandı ve aşılamayla birlikte benim rahim içindeki polıpte düştü zeytin büyüklüğünde bende parça geldi bunun üzerine herşeyden vazgeçtim direct tüp bebek tedavisine geçtim ve umutta hsg mi gösterdiğimde rahim içinde polip olduğu görüldü fakat benim şansıma aşılamayla birlikte düşmüş olması rahim içi temiz çıktı ama tabii bu zamana kadar doktor hatasından dolayı maddi manevi boşuna kürek çekmiş oldum
canım görünmeyincemerak ettimseni.ya benim merak ettiğim bişyde bu fitilleri yerleştirirken;vajende daha öncekilerin kalıntıları geliyo elime.
normal mi?
anlıyorum canım tekrardan çok geçmiş olsun. bende 3 ay yumurta takibi yaptım gonaphene kullanarak en sonuncusunda bi yumurtam çatlamayıp kist oluşturdu,aşılama yapılacaktı ama kist yüzünden kontrol hapı kullanmak zorunda kaldım, hazır kontrol hapı kullanıyorken hsg çektireyim dedim ve hsgde sağ tüpüm kapalı çıktı. solda pco olduğu için yumurtlama olmuyordu bizde direk tüp bebeğe geçtik. tedavi sırasında polipi farkettik yumurtalar toplandı ve dediğim gibi adet oldktan sonra alınacak. insallah adetle atarım bende onu ve ameliyata gerek kalmaz insallah ama umudum yok bundan. allhım gönlüne göre versin canım
canım görünmeyincemerak ettimseni.ya benim merak ettiğim bişyde bu fitilleri yerleştirirken;vajende daha öncekilerin kalıntıları geliyo elime.
normal mi?
cnm sanada çok geçmiş olsun ama polip hemen alınıyor ve ağrı sızı olmuyor birsonrakı adette zaten tekrar tedaviye başlıyorlarlar allahtan hepsi fark edilmiş, gebeliklerin tutmasaydı çok üzülürdün böylesi çok daha hayırlı olmuş sanada diğer arkadaşlarada bol şans diliyorum
merhaba canım benim sonuç belli oldu pozitif ve çogul gebelik.benim dr selman bey
çok sevindim, tebrik ediyorum seni canım. Ben de dün transferimi yaptirdim, 3 tane ebrio transfer ettiler, bayram haftası belli olacak sonucum. Çok heyeceanlıyım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?