Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
pınk rose:tedavisine yılbaşından sonra başlayacak....

şirine81 : Bayramdan sonra 3. tüp bebek denemesine başlayacak, amerikan hastanesini düşünüyor. bülent urman yada alman hastanesi..haber yok

semos427 : fsh yüksek.Yumurtlama tedavisi görüyor şu an..

karanfil28 : 2 aşılama geçirdi,1.ci tüp bebek tedavisi alman hastanesinde negatifle sonuçlandı...Eşinin spermlerinde yapışıklık var..bu ay dondurulmuşlarla deneyecek.yeni yılda sonucunu alacak..

irem_naz : ege üniversitesinde tedaviye başlıyacaklar, tahlileri yapıldı ama eşinin değerlerine göre doktor tüp bebek demiş raporu imzalamış , en son 1 ay içinde smer tahlili çıkcak ve tedaviye başlayacaklar..4 aralıkta randevusu...

karamelli neskafe : erkek faktorü yüzünden gebe kalamayanlardan ,ilaç tedavisinde ..büyük ihtimalle bayramda transferi olacak...

fulum:Ekim ayında tedaviye başlayacak,Eşinde varikosel vardı,ameliyat oldu.2.tüp bebek denemesi olacak..Bahçeci kliniğinde karar verdi.1 tane blastokist embriosu var.bu ay transfer edilecek..

yaren58ko hastası.kasımda ilaca başladı.2 ay kullanacak.10 ocakta bitecek.adetten sonra bir aksilik olmazsa transferi yapılacak..

asi74:Ocakta tedaviye başlıyor..

ada67: eylulde tüp bebek uygulandı 1 deneme basarısız kasımda 2. denemesi.yumurtaları bugün toplandı.6 yumurtası var.perşembe transferi olacak...8 aralık test günü...

multitel:dokuz eylülde tedavi görüyor...araya bayram tatili girdiği için tedavisi birdahaki aya kaldı..

hulya35:izmir de 4 olumsuz mikro geçirdi.İstanbul ' da 5.tüp bebek denemesini yaptıracak,hastane araştırması yapıyor...

myworld11 ekiml cumartesi yumurta toplama işlemi başlıyor
transferi ertelendi.

ernurrr:aralıkta başladı tedaviye...pazartesi yumoşlar toplanacak...

zigo:transferi yapıldı sonuç 4 aralıktaydı.değeri giderek yükseliyor..hamişler listesine girecek gibi..:).

glsn:vitamin hapları ile tedaviye başladı ve tedavisi ertelenmek zorunda kaldı.yumurta rezervi az..

senay08:Kurban bayramı tatilinde tedaviye başlayacaklar..

BabyPrin:tedavisine başladı.22 aralıkta iğnelere başlayacak.ocakta transferi olacak inşallah..

aysegul86:Bu ay nasipse mikro tedaviye basliyor, dgm k hapi kullanıyordu, bugun biti hasta olmayi bekliyor...

shenay34 :sağ ve sol tüpleri alındı.endometriozisi var.bahçeci kliniğine gidiyor.akupunnktur tedavisi görüyor.aralıkta transferi olacak..

haziran15:genart ta tedaviyi yaptırıyor...9 kasımda lucrin e başladı...29 unda yumoşlar toplandı.transferi yapılacak

onuseviyorum:endometriozisi var .ilk tüp bebek denemesi...doktoru Cem Demirel..transferi yapıldı..test günü 11 aralık....

VİLİ :bayramdan sonra eşi başkent hastanesinde microtese olacak.eğer bulunursa dondurulacak.sonra tedaviye başlayacaklar inşallah...

zonnetje: 2.tüp bebek denemesi.bu kez dondurulmuşlarla deneyecek.ilaçlara başladı.1 aralıkta kontrolü vardı.kadıköy acıbademde tedavi gördü..
doktoru cem demirel....

sünger53 :17 kasımda başladı.3.denemesi.225 gonal-f ve lucrin kullandı.fertijine gidiyor.4 aralıkta transferi yapıldı.bekliyor...

melankoliasağ tüp tıkalı solda pko var.ilk denemsi.çrş yumurtaları toplanacak.transferi ocak ayında yapılacak..

lule: ikinci denemesi olacak...27 kasımda transferi yapılacaktı..haber yokk...

bebito : ikinci micro denemesi.dr enver bey e gidiyor.cumartesi ilk görüşmesi.

açeyla :75 doz puregonla tedaviye başladı..75 dozla devam ediyor.eşinin sperm sayısıda fazlalaştı..

Jade77
: transferi yapıldı.test günü 9 aralık...

figenn : 25 kasımda transferi yapıldı..test günü 8 aralıkk

autocad : bayramın birinci günü yumurtaları toplanıyor...
negatif sonuç alıp beklemede olan arkadaşlar
nzmyhn : 1 ekimde nagatif sonuç aldı.beklemede(2009 da)
margaritha :negatif sonuç aldı beklemede.
elsinore :2 aşılama ,1 kimyasal gebelik,son olarak tüp negatif sonuç aldı.en geç martta bir daha deneyecek.bu sefer olacak inşallah...
ceylin_naz :negatif sonuç aldı.beklemede.
ajuu : transfer 30 ekimde yapıldı.sonuç maalesef nagatif
wıtch52 : ikinci denemesinde sonuç maalesef negatif..
kurabiye35 : maalesef sonucu negatif...
elitu : medicanada aşılama yaptırmıştı.sonuç maalesef negatif..
ay.met : 1 aşılama ,3 tüp bebek denemesi...sonuç yine negatif ama birgün olacak mutlaka..
elifimm83 : negatif sonuç aldı.....

merhaba arkadaşlar.çok şükür hamileyim.3.test sonucum 233 herşey allahıma şükür pozitif.ama ben normal adetimi görüyorum.şu an adet kanaması gibi gidiyo.hayırlısı bakalım.bugün ada67 de yaptı testini.oda hamile.belki kendisi haber vermek isterdi bilmiyorum ama.ben onun kadar sevindiğim için haber vermek istedim.

hayirli olsun canimmmmm cok sevindim ikinizinde hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin rabbim

canim ya benimde seninle ayniydi test tarihim ama ben 5de yaptiramadim yarin yaptircam adet olcakmisim gibi agrim var ve cuma gunu ve bugun akintiyla beraber cok az uc damla gibi kan geldi ama pembe ve kirmizinin arasi bir renk sende belirtiler nelerdi normal adetmi goruyorsun suanda yoksa farklimi

transferimin 11.günü başladı ama farklıydı.yani kahverengi tortu şeklinde.dün yani 14.gün normal kanama haline geldi.bugün yine aynı kan şeklinde geliyo.bugün yine test yaptık sonuç 233 illaki birgün bitecek ve benim hamileliğim sorunsuz devam edecek allahın izniyle.

insallah canimmmm insallahhh saglikli bir sekilde hamileligini surdurursun ve bebisini kucagina alirsinnn :Saruboceq: acaba ikizmiki kaydirigubbakcemile2degerin yuksek geldi bana

:teytey::dance:hihoyyyt
ayyyy allahım ne kadar güzel bir haber bayram üstü ya...
tebrik ederim ikinizide allah tamamına erdirsin inşallllaaaahhh...:ecrin_bebek:
kızlar bizim içinde dua edin ne olur?melek taşıyosunuz karnınızda rabbim dualarınızı kabul eder..CADIARZU
11 arlık benim test günüm umarım sevincinizin ortağı olurum ben de..Şeniz

beyzanur aklım sende..annem bile hergün soruyo seni ne oldu diye..
inşallah seninde mutlu haberini alırız.ama hemen haber ver ha..
meraktan öldürme yine...

beyzanur aklım sende..annem bile hergün soruyo seni ne oldu diye..
inşallah seninde mutlu haberini alırız.ama hemen haber ver ha..
meraktan öldürme yine...

Şeniz selam sole canim annene
haber veririm tabiki canim sabah yaptircam aksama dogru alcam sonucu

insallah hepimiz hamis oluruzzzzzzzzzzzzz

Son düzenleme:

selamm canm. inşallah hamilesindir. tarif ettiğin akıntı yerleşme kanamasına benziyor canım. yarın güzel haberlerini bekliyoruz.a.s.

tabiki dua ederim canım.hem biliyormusun insanın bir başkası için yaptığı dua daha eftalmiş.hepimiz birbirimiz için dua edelim.allahım herkese bu bayramı yaşatsın.

tabiki dua ederim canım.hem biliyormusun insanın bir başkası için yaptığı dua daha eftalmiş.hepimiz birbirimiz için dua edelim.allahım herkese bu bayramı yaşatsın.

sağol canımm..Şeniz
gerçi umutlu değilim pek ama
hepten umutsuz olmamaya çalışıyorum...

kızlarr pzrt yumoşlarım toplanacak çok heyecanlıyım umarım herşey güzel geçer

hepinize mutlu huzurlu hayırlı bayramlar diliyorum herşey gönlünüzce olsuna.s.:1hug:

hayırlı olsun canım sen gönlünü ferah tut hayırlısıyla atlatırsın benım de aralık sonu toplancak lucrın kullanıyom suan senınde bayramın kutlu olsun...a.s.

pınk rose:tedavisine yılbaşından sonra başlayacak....

şirine81 : Bayramdan sonra 3. tüp bebek denemesine başlayacak, amerikan hastanesini düşünüyor. bülent urman yada alman hastanesi..haber yok

semos427 : fsh yüksek.Yumurtlama tedavisi görüyor şu an..

karanfil28 : 2 aşılama geçirdi,1.ci tüp bebek tedavisi alman hastanesinde negatifle sonuçlandı...Eşinin spermlerinde yapışıklık var..bu ay dondurulmuşlarla deneyecek.yeni yılda sonucunu alacak..

irem_naz : ege üniversitesinde tedaviye başlıyacaklar, tahlileri yapıldı ama eşinin değerlerine göre doktor tüp bebek demiş raporu imzalamış , en son 1 ay içinde smer tahlili çıkcak ve tedaviye başlayacaklar..4 aralıkta randevusu...

karamelli neskafe : erkek faktorü yüzünden gebe kalamayanlardan ,ilaç tedavisinde ..büyük ihtimalle bayramda transferi olacak...

fulum:Ekim ayında tedaviye başlayacak,Eşinde varikosel vardı,ameliyat oldu.2.tüp bebek denemesi olacak..Bahçeci kliniğinde karar verdi.1 tane blastokist embriosu var.bu ay transfer edilecek..

yaren58ko hastası.kasımda ilaca başladı.2 ay kullanacak.10 ocakta bitecek.adetten sonra bir aksilik olmazsa transferi yapılacak..

asi74:Ocakta tedaviye başlıyor..

multitel:dokuz eylülde tedavi görüyor...araya bayram tatili girdiği için tedavisi birdahaki aya kaldı..

hulya35:izmir de 4 olumsuz mikro geçirdi.İstanbul ' da 5.tüp bebek denemesini yaptıracak,hastane araştırması yapıyor...

myworld11 ekiml cumartesi yumurta toplama işlemi başlıyor
transferi ertelendi.

ernurrr:aralıkta başladı tedaviye...pazartesi yumoşlar toplanacak...

glsn:vitamin hapları ile tedaviye başladı ve tedavisi ertelenmek zorunda kaldı.yumurta rezervi az..

senay08:Kurban bayramı tatilinde tedaviye başlayacaklar..

BabyPrin:tedavisine başladı.22 aralıkta iğnelere başlayacak.ocakta transferi olacak inşallah..

aysegul86:Bu ay nasipse mikro tedaviye basliyor, dgm k hapi kullanıyordu, bugun biti hasta olmayi bekliyor...

shenay34 :sağ ve sol tüpleri alındı.endometriozisi var.bahçeci kliniğine gidiyor.akupunnktur tedavisi görüyor.aralıkta transferi olacak..

haziran15:genart ta tedaviyi yaptırıyor...9 kasımda lucrin e başladı...29 unda yumoşlar toplandı.transferi yapılacak

onuseviyorum:endometriozisi var .ilk tüp bebek denemesi...doktoru Cem Demirel..transferi yapıldı..test günü 11 aralık....

VİLİ :bayramdan sonra eşi başkent hastanesinde microtese olacak.eğer bulunursa dondurulacak.sonra tedaviye başlayacaklar inşallah...

zonnetje: 2.tüp bebek denemesi.bu kez dondurulmuşlarla deneyecek.ilaçlara başladı.1 aralıkta kontrolü vardı.kadıköy acıbademde tedavi gördü..doktoru cem demirel....

sünger53 :17 kasımda başladı.3.denemesi.225 gonal-f ve lucrin kullandı.fertijine gidiyor.4 aralıkta transferi yapıldı.bekliyor...

melankoliasağ tüp tıkalı solda pko var.ilk denemsi.çrş yumurtaları toplanacak.transferi ocak ayında yapılacak..

lule: ikinci denemesi olacak...27 kasımda transferi yapılacaktı..haber yokk...

bebito : ikinci micro denemesi.dr enver bey e gidiyor.cumartesi ilk görüşmesi.

açeyla :75 doz puregonla tedaviye başladı..75 dozla devam ediyor.eşinin sperm sayısıda fazlalaştı..

Jade77
: transferi yapıldı.test günü 9 aralık...

figenn : 25 kasımda transferi yapıldı..test günü 8 aralıkk

autocad : bayramın birinci günü yumurtaları toplanıyor...

tülay24 : lucrin kullanıyor.bu ay yumoşları toplanacak....
negatif sonuç alıp beklemede olan arkadaşlar
nzmyhn : 1 ekimde nagatif sonuç aldı.beklemede(2009 da)
margaritha :negatif sonuç aldı beklemede.
elsinore :2 aşılama ,1 kimyasal gebelik,son olarak tüp negatif sonuç aldı.en geç martta bir daha deneyecek.bu sefer olacak inşallah...
ceylin_naz :negatif sonuç aldı.beklemede.
ajuu : transfer 30 ekimde yapıldı.sonuç maalesef nagatif
wıtch52 : ikinci denemesinde sonuç maalesef negatif..
kurabiye35 : maalesef sonucu negatif...
elitu : medicanada aşılama yaptırmıştı.sonuç maalesef negatif..
ay.met : 1 aşılama ,3 tüp bebek denemesi...sonuç yine negatif ama birgün olacak mutlaka..
elifimm83 : negatif sonuç aldı.....

Son düzenleme:
tedavide olanlar , sonuç bekleyenler ve zamanın gelmesini bekleyen tüm kader arkadaşları rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah, zor ve strestli günler yaşaıyoruz.tedavi bitesede pozititf sonuç alsanızda hayat öyle bir hayatki endişeler bitmiyor.Sağlıkla , sıhaatle kavuşuruz bebeklerimize.

birbirinizi haberdar edin, yoksa bu günler geçmek bilmiyor.
Hayırlara vesile olur bu bayram hepimize vazgeçmeyeceğiz, yıkılmayacağız ayakta durup umutla devam edeceğiz tedavilerimize.

bayramınız kutlu olsun...............

sevgili arkadaşlar, uzun zamandır kulube giremiyordum...görüyorum ki yeni arkadaşlar var aramızda, eskilerden hayırlı haber alanlar çooook maaşallah.... sizlerinde listeniz şenlensin inşaallah...bayramınız kutlu olsun....Rabbim kucaklarımızı doldursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…