tedavin hayırlı olsun canım inşşş hamiş kalırsın..:1hug:
benimde pzt yarın sabah toplanacak dua edelim
merhaba arkadaşlar.çok şükür hamileyim.3.test sonucum 233 herşey allahıma şükür pozitif.ama ben normal adetimi görüyorum.şu an adet kanaması gibi gidiyo.hayırlısı bakalım.bugün ada67 de yaptı testini.oda hamile.belki kendisi haber vermek isterdi bilmiyorum ama.ben onun kadar sevindiğim için haber vermek istedim.
transferimin 11.günü başladı ama farklıydı.yani kahverengi tortu şeklinde.dün yani 14.gün normal kanama haline geldi.bugün yine aynı kan şeklinde geliyo.bugün yine test yaptık sonuç 233 illaki birgün bitecek ve benim hamileliğim sorunsuz devam edecek allahın izniyle.
:teytey::dance:hihoyyytmerhaba arkadaşlar.çok şükür hamileyim.3.test sonucum 233 herşey allahıma şükür pozitif.ama ben normal adetimi görüyorum.şu an adet kanaması gibi gidiyo.hayırlısı bakalım.bugün ada67 de yaptı testini.oda hamile.belki kendisi haber vermek isterdi bilmiyorum ama.ben onun kadar sevindiğim için haber vermek istedim.
beyzanur aklım sende..annem bile hergün soruyo seni ne oldu diye..
inşallah seninde mutlu haberini alırız.ama hemen haber ver ha..
meraktan öldürme yine...
SIZE="3"]HAMİŞLER LİSTEMİZ -:hooray::teytey:[/SIZE]
1*** esen81:memorial hastanesi semra kahraman erkek infertilitesi sperm azlığı ve ileri hareket yetersizliği 3 eylül transfer edildi.Sonuç: O ARTIK BİR HAMİLE
2*** dırımkızı: Pko hastası,eş faktör var.b.evler medıcalparka latif.c.küpelioğluna gidiyor.Mikro enjeksiyon tedavisinde.gonalf la başladı, 225 doz oldu, transfer yapıldı.Sonuç:O ARTIK BİR HAMİLE..
3*** know:Anatolia da Bülent hocanın hastası.Lucrin tedavisi görüyordu.Pko su ve çikolata kisti var.gonal-f kullandı. Sonuç: O ARTIK BİR HAMİLE ...
4*** sahil78:Anatolia da tedavi gördü,Doktoru Hakan bey.3 embriyo transfer edildi Sonuç: O ARTIK BİR HAMİLE ..
5*** EFSANE202:Artık o da BİR HAMİLE ..
6*** angell08:4 embriyo transfer edildi,ikinci tüp bebek denemesi, Anatolia dan Dr.Hakan Yaralı.Sonuç : O ARTIK BİR HAMİLE ..
7*** LEAH :Bir kızı var. Dış gebelik sonucu tüplerindeb birini kaybetti. Diğerinde de hafif tembellik var. 35 yaşında olduğu için dr. beklemek istemiyorsan tüp bebek yap dedi diye ilk tüp bebek tedavisine başladı. Lucrin+menopur aldı.27 Eylül Cumartesi transferi yapıldı. 8 hücreli 3 embriyo transfer edildi. Sonuç :O ARTIK BİR HAMİLE ...
8*** merit :3 Ekim de 3 adet embriyo transferi oldu. Test günü 15 ekim. Ama dayanamadı 8. gün ve 9. gün kan testı yaptırdı. Sonuç:O ARTIK BİR HAMİLE...
9*** tutkun09 :.2. tüp denemesiydi eş faktördü ve Alman hastanesinde tedavi gördü.Sonuç: O ARTIK BİR HAMİLE...Şu an 10 haftalık hamile.3 embriyo transfer edildi 1 i tuttu.......
9*** sinem8484 ::bursa tüp bebekte transferi yapıldı 5 adet 1. kalitede embriyo transfer edildi. 2. denemesi 1. düşükle sonuçlandı.Sonuç: O ARTIK BİR HAMİLE...
10*** celine07 :eylülde micro diye tedaviye başladı ama tek yumurtası gelişti ve aşılama yaptırmak zorunda kaldı ve negatif sonuç almıştı,bu ay 6 kasım da tekrar regli olacak bu sefer ne olursa olsun tek yumurtam da olsa micro yaptıracaktı ki bütün regli belirtileri olmasına rağmen bi türlü regli olamadı,dün idrar tahlili yaptı ve ikinci çizgi çıktı inanamadı 1 kere daha yaptı yine çıktı ikinci çizgi ve ben yine inanamayıp hemen hastaneye gidip kan aldırdı,akşam bhcg 972,66 çıktı Sonuç: O ARTIK BİR HAMİLE...
comebaby:umut tüp bebekte mikroenjeksiyon yapıldı. ARTIK HAMİLE...
badem:adetin üçüncü günü ayın 18 inde mikroenjeksiyon yolculuğu başladı.transferi yapıldı. ..HAMİLE
Adenzar:iki tüpü de tıkalıydı.transferi yapıldı sonuç:ARTIK HAMİLE
IŞIL:tedavisi medicana da başladı.19 kasım test günüydü.sonuç...HAMİLE
yağmursel:jinemedde tedavi görüyordu.2 embriyo transfer oldu.sonuç...HAMİLE
ASLIkosu var eşinde sperm az.3 embriyo transfer edildi.sonuç:HAMİLE
~silam~:HAMİLE.....
lotus79:iki olumsuz aşılama,ilk mikro denemesi..sonuç:HAMİLE
82bursa: HAMİLE.......
ze_nannn: ilk deneme ...HAMİLE
tuba.18 : HAMİLEEE
BTRKLC : HAMİLEEE
laram : HAMİLE
sevim_li : HAMİLE....
ada67 : ikinci denemesinde tutturdu...o artık bir HAMİLE...
zigo : o birrrrrr HAMİLEEE...
hayirli olsun canimmmmm cok sevindim ikinizinde hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin rabbim
canim ya benimde seninle ayniydi test tarihim ama ben 5de yaptiramadim yarin yaptircam adet olcakmisim gibi agrim var ve cuma gunu ve bugun akintiyla beraber cok az uc damla gibi kan geldi ama pembe ve kirmizinin arasi bir renk sende belirtiler nelerdi normal adetmi goruyorsun suanda yoksa farklimi
:teytey::dance:hihoyyyt
ayyyy allahım ne kadar güzel bir haber bayram üstü ya...
tebrik ederim ikinizide allah tamamına erdirsin inşallllaaaahhh...:ecrin_bebek:
kızlar bizim içinde dua edin ne olur?melek taşıyosunuz karnınızda rabbim dualarınızı kabul eder..CADIARZU
11 arlık benim test günüm umarım sevincinizin ortağı olurum ben de..Şeniz
tabiki dua ederim canım.hem biliyormusun insanın bir başkası için yaptığı dua daha eftalmiş.hepimiz birbirimiz için dua edelim.allahım herkese bu bayramı yaşatsın.
kızlarr pzrt yumoşlarım toplanacak çok heyecanlıyım umarım herşey güzel geçer
hepinize mutlu huzurlu hayırlı bayramlar diliyorum herşey gönlünüzce olsuna.s.:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?