bende 7 mayisda ilk asilamami oldum ve 9 mayista tekrar yapildi,simdi pazartesiyi bekliyorum egerki adet olmazsam o zamana kadar
umarım tutar da bebeğini sağlıkla kucağına alırsın cnm.
inşallah canım hayırlısıyla bebişine kavuşursun
Aysbah, 1. aşılama, 19 mayıs asılama yapıldı, 2 haziran test günü. SONUÇ ???
ahuddu, 2. aşılama, aşılama öncesi ilaçlarımı kullanıyorum, 27 mayıs yumurta takibine gidicem.
Lukretia, 2. asilama, 21 mayis asilama yapildi, 4 haziran test gunu. SONUC ???
beyaz papatyam, 1. asilama, 21 mayis asilama yapildi, 4 haziran test gunu. SONUC???
hayırlısı olsun canım sakın üzülme.inşallah ikimizinde 2. aşılamalarımızda yüzümüz güler.bebişlerimize kavuşuruz.
kızlar meraba ben de yaptırdım bugün aşılamamı,benim de 4 haziran tahlil günüm,inşallah hayırlısı olur
evet canim 2 gün aralikla 2 kez yapildi ama tutmadi bugün adet oldum,artik bidahaki aya deneyecez yine,bu ay prolaktini yeniden baktirmam gerek,bende prolaktin yüksekligi var,kesin yine firlamistirmelissa 2 gun aralikla 2 kez mi asilama yapildi sana?
elacim uzulme canim Allah buyuktur ve herseyin hayirlisini verir, insallah 2. asilamanda tutar...
beyaz papatyam canim hayirli olsun insallah tutar
listemizi guncelleyelim,
Aysbah, 1. aşılama, 19 mayıs asılama yapıldı, 2 haziran test günü. SONUÇ ???
ahuddu, 2. aşılama, aşılama öncesi ilaçlarımı kullanıyorum, 27 mayıs yumurta takibine gidicem.
Lukretia, 2. asilama, 21 mayis asilama yapildi, 4 haziran test gunu. SONUC ???
beyaz papatyam, 1. asilama, 21 mayis asilama yapildi, 4 haziran test gunu. SONUC???
INSALLAH HEPIMIZIN GOBUSLERI DOLAR
herkese iyi aksamlar ben yeni üyenizim benimde bu ay asilamam olucakkkk...9.günümdeyim...herzaman buraya yazmak istemisimdir yazdim sira hamileyim demeye gelsin insallah
evet canim 2 gün aralikla 2 kez yapildi ama tutmadi bugün adet oldum,artik bidahaki aya deneyecez yine,bu ay prolaktini yeniden baktirmam gerek,bende prolaktin yüksekligi var,kesin yine firlamistir
insallah canım ya ama bugun kafama bırsey takıldı dr aradım randevu ıcın bu ay asılama olmayacak dedı yumurtalarını dınlendırıcez cunku cok fazla yumurtana olmusdu dedı buay bıraz baskı yapalım dedı bu ay dogum kontrol hapı kullan sonra adetınde tekrar planlıyıcaz dedı anlamadım ya bu sekılde olna varmı dr mu degıssem gozumde kesmıyo baska dr tekrar basa sarıcam gıbı dogrumu sızce yaaaa kafam cok karısdı ıkılemekte ıstemıyorum gonlumu ama bılmıyorum yaaa
saol canım duaların için.inşallah Allahım hepimizi sağ salim bebişlerimizle buluşturur.ginger_curls
Selamlar, tam sekiz aydir cocugumuz olmasini umuyoruz ama henuz sonuc alamadik, once esimin sperm kalitesi dusuk cikti antibiyotik kullandi yaramadi, doktorun yorumu direk micro yaptirin oldu, ne yapsak diye dusunurken keciboynuzu yemege basladi zira pekmezini icemedi , E vitamini ve Selenyum+cinko tabletlerinden icti hergun, 3 ay kadar sonra tup bebek merkezine gittik bu sefer de spermler iyi cikti, neyse ki micro'dan vazgecildi ilk asamada asilama denenecek, gecen ay sadece klomen kuru kullandim kendimiz denedik, olmadi bir de asiri hormon yuklemesi oldu adet gecikmesi cabasi.simdi gene takip ediyoruz ama ard arda iki ay klomen alamayacagim icin ilacsiz yumurta olusursa onunla asilama deneyecek doktorum, iz hic duydunuz mu boyle bi uygulama? bugun 16. gun hala yumurtlama yok,iki gun once 9 mm deydi en buyugu. Klomen sonrasi yumurtanin gec gelistigi dogru mu acaba. ben bir de madem ilac alamiyorum diye bal,tarcin,corek otu,polen karisimi yiyorum, gunde 3-4 tane de incir. Iyi mi yapiyorum sizce, kendi haline biraksak belki de olacak ama olmuyor birakamiyorum.
Mayis ayinda asilamasi yapilacaklardan hatta hamile kalip kutlayacaklardan olmak istiyorum, herkes icin dua ediyorum. :)
aramıza hoşgeldin:)berru_bugra
herkese iyi aksamlar ben yeni üyenizim benimde bu ay asilamam olucakkkk...9.günümdeyim...her zaman buraya yazmayı istemisimdir yazdim sira hamileyim demeye gelsin insallah..
hosgeldin canim, hangi igneleri kullaniyorsun? ve yumoslarin kac mm suan?
umarim hersey gonlunce olur, sakin stress ve heycan yapma
Allah herseyin hayirlisini versin canim ve inaniyorum Allah'in izniyle bizimde er yada gec gobuslerimiz dolacak ve yeni bir konu acacaz bu kez hamilelikle ilgili INSAALLAHHH!!
hepimizinkini ayni yere yazsak..Lukretia çok iyi düşünmüssün canım herkes kendisinin durumunu eklesin böylelikle kim ne durumda daha iyi anlaşılır
ben açılısı yapayım
AYSBAH, 19 Mayıs 1. aşılama yapıldı, 2 Haziran test günü. SONUÇ ???
Kızlar yukardaki gibi aynı şekilde bilgilerinizi eklermisiniz?
Umarım sonuçların hepsi pozitif olur!!!!
berru_bugra
sagol canim benim,bizde 4 senedir evliyiz ama cocugumuz olmuyo,bu ay ilk defa asilama yaptircaz,dün ilk muaynem vardi alti gün yumurta gelisimi igneden sonra,14mm oldugunu duyunca bile cok sevindim iyki gelismisler dozunu arttırıp bi igne daha vuruldum bugün gene gidicem bakalim bgn nasil olmuslar insallah tutucak ilk seferde ümitliyim..iyki varsiniz..acin halinden tok anlamiyo..
gerçekten açın halinden tok anlamıyor
inşallah canım ilk seferde tutar.moral çok önemli.bugünki kontrolünün sonuçlarını da merak ediyorum paylaşırsan sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?