Aşılama Mayıs 2011 de aşılama yaptıracak olanlar burayaa

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bende 7 mayisda ilk asilamami oldum ve 9 mayista tekrar yapildi,simdi pazartesiyi bekliyorum egerki adet olmazsam o zamana kadar

melissa 2 gun aralikla 2 kez mi asilama yapildi sana?

elacim uzulme canim Allah buyuktur ve herseyin hayirlisini verir, insallah 2. asilamanda tutar...

beyaz papatyam canim hayirli olsun insallah tutar
listemizi guncelleyelim,

Aysbah, 1. aşılama, 19 mayıs asılama yapıldı, 2 haziran test günü. SONUÇ ???

ahuddu, 2. aşılama, aşılama öncesi ilaçlarımı kullanıyorum, 27 mayıs yumurta takibine gidicem.

Lukretia, 2. asilama, 21 mayis asilama yapildi, 4 haziran test gunu. SONUC ???

beyaz papatyam, 1. asilama, 21 mayis asilama yapildi, 4 haziran test gunu. SONUC???

INSALLAH HEPIMIZIN GOBUSLERI DOLAR

inşallah hepimiz için güzel sonuçlanır

hayırlısı olsun canım sakın üzülme.inşallah ikimizinde 2. aşılamalarımızda yüzümüz güler.bebişlerimize kavuşuruz.

insallah canım ya ama bugun kafama bırsey takıldı dr aradım randevu ıcın bu ay asılama olmayacak dedı yumurtalarını dınlendırıcez cunku cok fazla yumurtana olmusdu dedı buay bıraz baskı yapalım dedı bu ay dogum kontrol hapı kullan sonra adetınde tekrar planlıyıcaz dedı anlamadım ya bu sekılde olna varmı dr mu degıssem gozumde kesmıyo baska dr tekrar basa sarıcam gıbı dogrumu sızce yaaaa kafam cok karısdı ıkılemekte ıstemıyorum gonlumu ama bılmıyorum yaaa

evet canim 2 gün aralikla 2 kez yapildi ama tutmadi bugün adet oldum,artik bidahaki aya deneyecez yine,bu ay prolaktini yeniden baktirmam gerek,bende prolaktin yüksekligi var,kesin yine firlamistir

herkese iyi aksamlar ben yeni üyenizim benimde bu ay asilamam olucakkkk...9.günümdeyim...her zaman buraya yazmayı istemisimdir yazdim sira hamileyim demeye gelsin insallah..

Son düzenleme:
herkese iyi aksamlar ben yeni üyenizim benimde bu ay asilamam olucakkkk...9.günümdeyim...herzaman buraya yazmak istemisimdir yazdim sira hamileyim demeye gelsin insallah

herkese iyi aksamlar ben yeni üyenizim benimde bu ay asilamam olucakkkk...9.günümdeyim...herzaman buraya yazmak istemisimdir yazdim sira hamileyim demeye gelsin insallah

hosgeldin canim, hangi igneleri kullaniyorsun? ve yumoslarin kac mm suan?
umarim hersey gonlunce olur, sakin stress ve heycan yapma
Allah herseyin hayirlisini versin canim ve inaniyorum Allah'in izniyle bizimde er yada gec gobuslerimiz dolacak ve yeni bir konu acacaz bu kez hamilelikle ilgili INSAALLAHHH!!

evet canim 2 gün aralikla 2 kez yapildi ama tutmadi bugün adet oldum,artik bidahaki aya deneyecez yine,bu ay prolaktini yeniden baktirmam gerek,bende prolaktin yüksekligi var,kesin yine firlamistir

sasirdim valla, ilk defa duyuyorum boyle bisi yapa bildiklerini...
Allah hayirlisini versin canim, sykma canini ve umudunu yitirme neolur.
Tutana kadar devam pes etmek yok!!

Selamlar, tam sekiz aydir cocugumuz olmasini umuyoruz ama henuz sonuc alamadik, once esimin sperm kalitesi dusuk cikti antibiyotik kullandi yaramadi, doktorun yorumu direk micro yaptirin oldu, ne yapsak diye dusunurken keciboynuzu yemege basladi zira pekmezini icemedi , E vitamini ve Selenyum+cinko tabletlerinden icti hergun, 3 ay kadar sonra tup bebek merkezine gittik bu sefer de spermler iyi cikti, neyse ki micro'dan vazgecildi ilk asamada asilama denenecek, gecen ay sadece klomen kuru kullandim kendimiz denedik, olmadi bir de asiri hormon yuklemesi oldu adet gecikmesi cabasi.simdi gene takip ediyoruz ama ard arda iki ay klomen alamayacagim icin ilacsiz yumurta olusursa onunla asilama deneyecek doktorum, iz hic duydunuz mu boyle bi uygulama? bugun 16. gun hala yumurtlama yok,iki gun once 9 mm deydi en buyugu. Klomen sonrasi yumurtanin gec gelistigi dogru mu acaba. ben bir de madem ilac alamiyorum diye bal,tarcin,corek otu,polen karisimi yiyorum, gunde 3-4 tane de incir. Iyi mi yapiyorum sizce, kendi haline biraksak belki de olacak ama olmuyor birakamiyorum.
Mayis ayinda asilamasi yapilacaklardan hatta hamile kalip kutlayacaklardan olmak istiyorum, herkes icin dua ediyorum. :)

elacimaşılamaya gittiğimde bende dinlendirme diye bişe duymuştum orda daha önce aşılama yaptıranlardan ama doğum kontrol hapı verdiklerini hiç duymamıştım.sadece ben polikistik olduğum için eğer kist gelişimi olursa doğum kontrol hapı veririz demişti.benim aşılama öncesinde yumurtalarımı iğneyle değilde doktorumun verdiği başka bir hapla geliştirdikleri için dinlendirme diye birşey söylemedi bana.elacim eğer doktorunun iyi olduğuna inanıyorsan kafanı boşuna karıştırma.

saol canım duaların için.inşallah Allahım hepimizi sağ salim bebişlerimizle buluşturur.

berru_bugra
herkese iyi aksamlar ben yeni üyenizim benimde bu ay asilamam olucakkkk...9.günümdeyim...her zaman buraya yazmayı istemisimdir yazdim sira hamileyim demeye gelsin insallah..
aramıza hoşgeldin:)

aramıza hoşgeldin:)[/QUOTE]

sagol canim benim,bizde 4 senedir evliyiz ama cocugumuz olmuyo,bu ay ilk defa asilama yaptircaz,dün ilk muaynem vardi alti gün yumurta gelisimi igneden sonra,14mm oldugunu duyunca bile cok sevindim iyki gelismisler dozunu arttırıp bi igne daha vuruldum bugün gene gidicem bakalim bgn nasil olmuslar insallah tutucak ilk seferde ümitliyim..iyki varsiniz..acin halinden tok anlamiyo..

sagol canim benim Allah razi olsun,sizinle yazismak en yakınlarımla konusmaktan daha yakin geliyo aynı seyleri paylasiyoruz,benım ılk asılamam olucak bu merional ignesi kullandim alti gün boyunca 14mm olmuslardi cok güzel dedi doktorum dozunu arttır ve gene gel dedi bugun gene gidicem bakalım bugun ne kadar olusmuslar..

hepimizinkini ayni yere yazsak..

gerçekten açın halinden tok anlamıyor
inşallah canım ilk seferde tutar.moral çok önemli.bugünki kontrolünün sonuçlarını da merak ediyorum paylaşırsan sevinirim.

merhaba benim de ilk aşılamam 16 mayısta yapıldı. mayıs sonu kanda çıkar dedi doktorum. aha önce klomen kullandım 4 ay olmadı. puregon kullandım aşılama olmadan normal yolla denedik olmadı. bu defa gonl f ve ovitrelle kullandım. yumurtam 10. günü 19mm oldu. çatlatma iğnesini yapıp ertesi gün aşılama yapıldı. çok hızlı gelişti yani yumurta. 2 tane de 14-15mm yumurta vardı. şimdi aşılamda sonraki 9. gün kasıklarımda batmalar oluyor sık sık. bu arada progestan kullanıyorum. siz de aşılamadan sonra yaşadığınız değişiklikleri ağrılarınızı belirtilerinizi yazarsanız sevinirim. kasıklarımda şiddetli batmalar var adet sancısından farklı. bilmiyorum. ümitlenmek istemiyorum çok üzülüyorum sonra

gerçekten açın halinden tok anlamıyor
inşallah canım ilk seferde tutar.moral çok önemli.bugünki kontrolünün sonuçlarını da merak ediyorum paylaşırsan sevinirim.

cok mutluyum gene gelismisler 16,5mm olmuslar cuma gün asilamam var insallah tutunur yavrum..senin durumun ne canım beklemedesın demi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…