Evt cok beklediğim gun geldi yarın yumurtalarım toplanacak sonra esim amlyt Olcak sperm çıkar ins(azospermi) cok heyecanlıyım evimi temizledim hayalim sürekli yatacağım icin evime gelen giden cok olacak temiz olsun istedim:)
Bı sorun çıktı esim amlyt olup sonra sperm çıkarsa yumurtalarım toplanacaktı sperm çıkmazsa toplanmiycakti
Malesef bende cok fazla yumurta oluştu almazsak sonrasında kötü olurmuşum hos suanda bile rahatsız ediyor..
Korkuyorum eziyetli bı donem oldu
İstiareye yatan arkadaslarım sonucu guzel olacak ama biraz zorluk çekeceksin demişti
İns sonucu guzel olur çünkü zorluk çekiyorum suanda
Allahım cok istediğimiz evladımızın ilk adımı yarın bize atirir ins kucağım boş evim cocuk sesinden mahrum kalmaz...
Nolur bana dua edin yarın öğleye kdr hersey belli olacak
Öncelikle herkese merhabalar arkadaşlar..
Bende geçen sene 5mayısta 3.tüp bebek denememe başlamıştım şimdi 3,5aylık dünyalar tatlısı bi kızım var...Sayfanızı görünce yazmadan geçmek istemedim:26:
İNŞALLAH bu sayfada yazışan bütün mayıs güzelleride benim gibi mutlu haberi alarak bebişlerine kavuşurlar..Maddi,manevi yorulan herkese RABBİM hayırla,sağlıkla evlat sahibi olmayı nasip etsin...Umarım hepinizin tedavisi olumlu sonuçlanırHep pozitif düşünün ve herşey güzel olsun [/QÇOK SAĞOLUN GÜZEL DİLEKLERİNİZ İÇİN İNŞ ÖYLE OLUR BİZDE SENEYE SİZİN GİBİ ANNE HERKESE UMUT OLURUZ BEN TRANSFERİMİN 3. GÜNÜNDEYİM ÇOK İSTİYORUM RABBİM GÖNDERSİN İNŞ
Evt cok beklediğim gun geldi yarın yumurtalarım toplanacak sonra esim amlyt Olcak sperm çıkar ins(azospermi) cok heyecanlıyım evimi temizledim hayalim sürekli yatacağım icin evime gelen giden cok olacak temiz olsun istedim:)
Bı sorun çıktı esim amlyt olup sonra sperm çıkarsa yumurtalarım toplanacaktı sperm çıkmazsa toplanmiycakti
Malesef bende cok fazla yumurta oluştu almazsak sonrasında kötü olurmuşum hos suanda bile rahatsız ediyor..
İstiareye yatan arkadaslarım sonucu guzel olacak ama biraz zorluk çekeceksin demişti
Allahım cok istediğimiz evladımızın ilk adımı yarın bize atirir ins kucağım boş evim cocuk sesinden mahrum kalmaz...
selam arkadaslar dün benim de yumoslarim toplandi 17 taneydi bugun aradilar 15 i döllenmis sali günü transferim var cok heyecanliyim transfere nasil gidicez neler yapmamiz lazim hele sonrasi cok korkutuyor beni.. yaptiran arkadaslardan yardim istiyorum.. benim ilk denemem esimde sorun yoktu ben endometriosis hastasiiym. bide bu jeli yaparken cok korkuyorum acaba hepsi bosalmadi mi diye.. yardim edin bana da akil verin azcik.. :)
Allah razı olsun cnm bnm ins guzel haberlerle gelirim:)Allah yar ve yardimcin olsun...Allah'im, insallah onumuzdeki hafta o gusel yuregin en az iki can icin atiyor olsun...
Cnm benim sabah 9 da opu Olcamsenin yarın yumoşların toplanıyor benimse transfer var...bende bugün temizlik yaptım iş güç bitti sayılır..ütü yapıyorum şimdi mola verdim...bütün işlerim bitmiş olsun istiyorum...
canım ben inanıyorum Rabbimin izniyle eşinde sperm bulacaklar herşey yolunda gidecek...
sen canını sıkma...
hayırlı olsun yalnızım tedavin benden bir gün sonra transferin...,nşaAllah Rabbim yüzümüzü güldürür...jel konusunu kafana takma o yettiği kadarını alıyor zaten...
canım benim sorunum endometriozis samsun omü de başladım bugün itibariyle sende durumlar nedir?
Allah razı olsun cnm bnm ins guzel haberlerle gelirim:)
Cnm benim sabah 9 da opu Olcam
Esm benden sonra amlyt olacak ins sperm çıkar
Fazla yumurtam oluşmuş mecbur opu Olcam sperm çıksada cikmasada
selam kızlar...
doktor aradı 3 tane döllenmiş...
pazartesi Allah nasip ederse transfer var....
kızlar başladım ignelere lucrin menegon ve gonalf hayırlısı artık çarşamba kontrolum var
ankarada olup yeni tüp bebekden çıkan arkadaşlar elinde tüp bebek ilaçları varsa ihtiyacım var ,
benimde kalırsa burdan yazacagım çöpe atacagımıza birine faydamız dokunsun açılmışları veremiyoruz dışarı ama aaynı şehirdekiler birbirine destek olabilir nacizane fikrim
en son yumurta toplamada yazmisim topige kusura bakmayin kizlar. sonra transfer derken nasil gecti bilmiyorum. aslinda birkac yerde birden yazinca karistirdim birazdabilgisayara oturmak istemedim cepten de takip kolay ams mesaj zor oluyor bu arada hetkedin mesajini okudum tek tek. bugunlerde transferi olanlarin ki bugun de vardi galiba.delimai Rabbim yardimcin olsun canim.
berencim sesin cikmiyo epeydir. diger topige de yazmamisin galiba ne alemde nereletdesin?
nergisle zaten obur taraftan haberlestik, caniiiim...
erya hic ses vermemissin.aramizda birkac gun vardi. transferden sonra sende mi girmedin bilgisayaracanim benim teste bir hafta kaldigina gore senin 3-4 gun olmali. hayirli hsberlerini bekliyoruz canim. ilk mujdeyi sen mi vereceksin simdi insallah insallah insallah.
minikgelin canim senin esin miydi ameliyat olacak olan. yanlislik yaparsam kusura bakmayin arkadaslar cepten takip edince nesajlara geri donmek zor oliyods. canim hic stres yapma Rabbim buyuktur. cikar insallah spermler ve hersey yolunda gider. ins hepimizdemujdelerle devam ederiz sohbetlerimize
topige yeni yazan tedaviye yeni baslayan arkadaslar sizlerinde Rsbbim maddi manevi yardimciniz olsub insallah. tum dualarimiz birbirimize. ins hayirli imanli saglikli evlatlarla yuzumuzu guldursun Merhametli Rabbimiz. hazinesinden katindan tertemiz bir soy armagan etsin ins bize de. Zekeriya A.S. in duasina biz de amin diyelim. cunku Rabbim dualari isiten ve icabet edendir....
beren naptın.başlamadın di im daha .ben de sabırsızlıkla bekliyom.ama daha adet olmadım.bu sefer korkudan çok sabırsızlık yaşıyorum ve rabbim hayra çıkarsın hep olacakmış gibi hissediyorum. (ol de olsun rabbim)
canım ben bugün adet oldum oldum yarın doktor randevum var bakalım hayırlısı olsun artık dualarınınzı bekliyorum.sen nasılsın nasıl gidiyor herşey yolundadır inşallah?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?