Mayıs 2012 de tüp bebek yaptıracaklar buraya lütfennn:))

ayyyy mavidus bende transfer sırasında hep öyle dua etim biliyo musunnn bi yerde okumuştum çok hoşuma gitmişti.RABBİM SEN KENDİ KATINDAN BİR SOY BAHŞET DİYE hep transfer sırasında söyledim hatta o sırada bebeğimmi koyarken tam görüp yakalayamadım ama yine de gördümmmmm ayyyy annesininnnnnn kuzusuuuuuuu:)))))) yerimmmmm ben gel artıkkkkk bebişimmm ben çokkk özledimmm seniii (((((((

Merhaba arkadaslar.
Ben araniza yeni katildim. Insallah bende onumuzdeki ay tup bebek tedavisine basliyacagim. bizim problemimiz sperm sayisi azligi. 28 yasindayim ilk denememiz olacak. ankarada nerede yaptirmayi dusunuyorsun canim. ben bir cok merkezle konusmaya gittim bana en samimi gen-art geldi sanirim orada yaptiracagim.
Merak ettim bir cok arkadas elinde ilac kaldigindan bahsetmis sonucta cok pahali ilaclar fazla fazlami yaziyor doktorlar neden elinizde kaliyor.

slm hayırlı olun bakalım benimki çogunluklu kadın infertiletisi ben zekai tahirde yapırıyorum

tüp bebekden yeni çıkan kişilerin ellerinde baen yarım ünite bazen de açılmamış ilaçlr oluyor diyorum çöpe atacagımıza birbirimize devam vereli aynı şehirdekiler yeni açılmış olanları dahi kullanabilir

evet çok pahalı raporlu dahi fazla

Veeee veeee bisuru sperm bulundu 22 yumurtam dollendi:)
Detaylı anlatayım
Sabah gittik 9.30 da ben amlythaneye girdim 20 dk da çıktım suanda hafif kanamam var azıcık ağrım oldu hiç korkulacak bsy deilmis..
Sonra esim 12.30 da amlyta girdi 1 de çıktı...
Kimse bsy söylemedi hemşirelere sordum biz bilmiyoruz dedi tabi ben iyi seyler olmuyor diye düşündüm cok kötü oldum
Saat 2 de doktor geldi 22 yumurta dollendi 2 tup sperm donduruldu direk ağlamaya başladık neyapacagimi şaşırdım doktora sarılmamak icin zor tuttum kendimi..esim ben Görüncemin ağladık baya hemşireler de ağlamaya başladı ...
Allahım cok guzel bı duygu hamile kalmış kadr sevindim Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu saat 2 ye kdr ömrümden ömür gitti
Bayram havası var evimizde tum tanıdıklar geldi telim susmuyor aksam bisuru kisi gelecek
Offffff anlatacak kelime bulamıyorum allahım hepinize yaşatsın sürekli dua etcem sizlere

hadi gözün aydın canım rabbimin hikmeti büyük bu işte çok sevindim...

çok sevindim işte bu eee benide aglattın gel sarıl ablana

akşama gelen kim allah iyiliginzi versin emi ne deyim artık inş mutlu sonu yakaladın diyelim

hadi gözün aydın canım rabbimin hikmeti büyük bu işte çok sevindim...
Öyle cnm bnm öyle Rabb'ime daha iyi kul Olcam elimden gelenin fazlasını yapcam ins o bana cok buyuk bı mucize verdi bende elimden geleni yapcam
çok sevindim işte bu eee benide aglattın gel sarıl ablana

akşama gelen kim allah iyiliginzi versin emi ne deyim artık inş mutlu sonu yakaladın diyelim

sarilalimmmm nolur kimi görsem ağlıyorum zatennnnn:)
Gel sarılayım sana:)
Aksam en az 15 kıs gelcek sürekli elle konuşuyorum Bayram var bizde Bayram:)

canım özeline bakarmısın

canim beniiiim cok sukur elhamdulillah. bugun anacimla herkese dua ettik okuyup. yarin da Receb i serif giriyor 3 aylar geldi. bu 3 aylarda hepinizde gulecegiz insallah. demistim sana stres yapma diye. Rabbim herseye kadirdir

tatlim ben de nette okumustum da hergun oyle dua ediyorum. bugun ozel olarak herkese dua ettik anacimla bize de tabiii 3 aylar hurmetine birlikte sevinecegiz insallah hayirli saglikli imanli salih saliha evlatlarla

canımmmm çok sevindim senin adına inşallah bizdede sperm çıkarda bende senin kadar sevinirim.allah bebegini kucagına almayıda nasip etsin.

kızlar bende bu ay regl olursam daha doğrusu pazartesi olursam süper olcak tüp bebek tedavisine başlayacağız. eşimle askerde geleceği gün dolayısıyla beklemedeyiz(( size somak istediğim bişey var. ben doktor herhangi bişey dememesine ramen folik asit aldım ve kullanıyorum hergün öğlen bir tane içiyorum. arkadaşlarım her gün aynı saatte içmem gerektiğini ve demir hapıda kullanmam gerektiğini söylediler. bilgilendirir misiniz beni?

canımmmm çok sevindim senin adına inşallah bizdede sperm çıkarda bende senin kadar sevinirim.allah bebegini kucagına almayıda nasip etsin.

Caniiim sakin uzulme berencim. Cok cok cok dua ettim ins bugun. Hepimizde sevinecegiz insallah. Insallah sen de bebisinle beraber dualar edeceksin herkese. Rahat ol sakin ol tevekkulle bekle insallah. Cok seviyorum hepinizi de

Caniiim sakin uzulme berencim. Cok cok cok dua ettim ins bugun. Hepimizde sevinecegiz insallah. Insallah sen de bebisinle beraber dualar edeceksin herkese. Rahat ol sakin ol tevekkulle bekle insallah. Cok seviyorum hepinizi de

canım benim ya bizde seni seviyoruz .ben bugün start verdim ilk iğnemi vuruldum inşallah yorulmadan üzülmeden yavrularımızı kucaklarımızda görürüz.

arkadaşlar bende dün ilk iğnemi yaptım. akşam 5 iğnesi benimkiler :)) hafta sonuda sabah 9 iğnelerim var ve pzt kontrole çağırdılar. o 9 iğneleri neymiş öyleee abooooooo iğneyi görünce gözlerim büyüdü :18: :18: içimden dedimki eh bebişim anacığının kıymetini bil. daha fazla üzmeden kollarıma gelll tüm gecede sancım vardı. daha önümde koca bir hafta var. allah hepimizin yanında olsun arkadaşlarım. amiiiinnnn

anlamadım ne 5 i ne 9 ignesi isimleri nedir ilaçların senin

kızlar menegon vurunan varmı benim kalçalarım agrıyor offf

canım sendeki probleme göre verdikleri iğneler değişiyormuş. benim akşam 5 te vurulduğum iğnenin adı gonal diye bir iğne. 1 hafta sonrada çatlatma iğnesi dedikleri cetrotide iğnelerini verdiler. bende pek anlamıyorum ama diğer iğneyi sabah 9 da olcan dediler ama hemen değil hafta sonu vurucam. inan benimde ilk denemem canım toyum daha bu konularda ama bildiklerim ve bana uyguladıkları bunlar.

yaa birde bişey sorucam . kalça danmı oluyorsun iğneni ? benimki göbekten tüp bebek için ama bende anlamadım şimdi :44: kalçadan olan iğnedemi var ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…