Mayıs 2012 de tüp bebek yaptıracaklar buraya lütfennn:))

yumurtaların olgunlaştığı için akıntın oluyor merak etme...aklından olumsuz şeyleri çıkar bence...
ben de bu gece çatlatma iğnemi yaptım...cuma opu var...

Hadi cnm götsün Aydın bebisini kavuşmaya az kaldı okdr cok istiorumki opu olmayı eşimde sperm cikmassa eve gelcem ağlaya ağlaya neyse olumsuz düşünmek yok deilmi insss benime yumoslarim toplanacak:)

Hadi cnm götsün Aydın bebisini kavuşmaya az kaldı okdr cok istiorumki opu olmayı eşimde sperm cikmassa eve gelcem ağlaya ağlaya neyse olumsuz düşünmek yok deilmi insss benime yumoslarim toplanacak:)

minik gelin senin yaşadığın hisleri( ben daha tedaviye başlamadım ama )bende yaşıyorum.ay sonuna dogru adet olunca ignelere başlıyıcam ama eger tesede eşimde sperm çıkmazsa ne yapacagımı bilmiyorum aslında düşünmekte istemiyorum.neyse ya olumlu düşünelim olumlu olsun inşallah senin güzel haberini alınca daha çok umudum olcak...

slm kızlar bende birkaç topige yazıyorum konumla ilgili

benimde rezer az burdakş birkaç arkadaşında aynı zamanla yarışıyoruz bizlr

cuma ilk ignem vurulucak 225 gonal le başlıyorum

sizler kaç dozla başladınız toplam kaçtane
nergiz sende benimle aynı durumdasın herhal inş yumoşlar döllenir

beren slm senide tanıyorum canım

birde arkadaşlar elinde ilaç kalan olursa burdan seslenenelim ücretsiz vermek isteyen olursa benim önceki tedviden kalan. ücretsiz verdim

bu seferde kalırsa seve seve veririm açılmış olanları aynı şehirdekiler alsın kapalı olanlar kargoyla gider zaten
ben ankaradayım

Tek korkum sperm çıkmaması iyi düşünelim cnm bnm Rabbim nasip ederse hersekilde sperm çıkar ins:) sanada az kalmış insan hemen vurunup iğneleri amlyt gunu gelsin diye bekliyor ben yarında igne vuruncam cumartesi catlama ignesi olacak pazarteside amlyt kismetse:)

Cnm ben puregon kollamıyorum 200 le başladım 200 le bitircem ..normal bı doz seninki bence :)

sakın kötü dşünmeyelim diyoruz ama elimizde degil işte zor süreç maddi manevi inş. bu kez son olur hepimiz için

bakalım nasıl cevap verecek tahmini benimde yarın başlarsam igneye pazartesi kontrol olur ve ignenin etkili olup olmadıgı yumurtaların ne cevap verecegi belli olur

İns guzel sonuc verecek yumuslarin cnm bnm icimizi ferah tutmalıyız inan hormonları direk etkiliyor kötü düşünceler... Biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Rabbim e kalmış ins nasip eder..bende cuma başladım iğnelerime Pazartesi Perşembe kontrole gittim bide cümlesi gitcem okdr:)

iyi geceler kızlar...
nasılsınız bakalım? yine umutsuz konuşmalar görüyorum...
herşey güzel olacak diye düşünelim...Rabbimize tevekkül edelim...ne verirse o verecek...
şu cuma gecesinin hürmetine Rabbim tedavimizi hayırlı sonuçlandırsın..kucaklarımızı doldursun...
eşlerinize tatlı yedirin...keçiboynuzu özü, fındık , ceviz...sizde yiyin...

selam kızlar.. benimde tüp bebek onayım çıktı ege üniveristesinden. bir kaç güne kadar adet dönemim başlıycak. adet başlayınca bize ulaşın dediler. allahım inşallah hiç bir sorun çıkmaz diyorum içimden. etrafımda bir çok kişi hamile kalmaya başladı.darısı en yakın zamanda bizlerin başına inşallah. fsh değerim yüksek olduğu için aşılama denemeden direk tüp bebek kararı çıktı. yaşım 31.acaba tek mi yoksa çiftmi embriyo koyucaklar ?? seçme şansımız yokmuş sanırım . ne diyelim hayırlısı neyse o olsun. birde tüp bebekte genelde hamile kalınır fakat bebeğin tutunması zor oluyor deniliyor? bu doğrumu ??

Amlytimiza iki gun kaldı cok korkuyorum cok..ama dediğin gibi ne gelirse Rabb'imden olmazsında hayırlı deilmis diycem ama cok uzulcem..guzel hayaller kuruyorum Pazartesi gunu esim amlytta iken ben nsl bekliycem hiç bilmiyorum
Cnm tek embriyo koyacaklar heleki kadinda ufakta olsa bı sorun varsa kesin tek koyacaklar çünkü iki embriyo koysalar fsh degerinde yüksek düşük yapabilirsin Allah korusun tek olsun bebis olsun hiç onu düşünme cnm :) ins iyi haberlerle gelirİz hepimiz:)

arkadaşlar merhaba dün transferim oldu 1 tane koydular.ii im şimdi çok dua ediyorum .3 tane döllenmişti benim dondurmada olmadı sanırım ii değildi diğerleri 8 hücreli 1.kaliteymiş inş olur çok dua edin

kızlar başladım ignelere lucrin menegon ve gonalf hayırlısı artık çarşamba kontrolum var

ankarada olup yeni tüp bebekden çıkan arkadaşlar elinde tüp bebek ilaçları varsa ihtiyacım var ,
benimde kalırsa burdan yazacagım çöpe atacagımıza birine faydamız dokunsun açılmışları veremiyoruz dışarı ama aaynı şehirdekiler birbirine destek olabilir nacizane fikrim

arkadaşlar merhaba dün transferim oldu 1 tane koydular.ii im şimdi çok dua ediyorum .3 tane döllenmişti benim dondurmada olmadı sanırım ii değildi diğerleri 8 hücreli 1.kaliteymiş inş olur çok dua edin

Hadi hayırlı olsun en kaliteslisini koymuşlar zaten icin rahat olsun olca dinlen bebişi iyi bak:)

arkadaşlar bu yaptıran arkadaşlar hangi kliniklere gittiler gerçi bende bu ay 17 sinde tahlilim vardı sonuç negatif ben istanbul tüp bebek aret beydi doktorum

sana katılıyorum arkadaşım. olsunda yeterki , tek olsun. allahım yardımcımız olsun hepimizin.inşallah 1 ay içinde hamileyim sesleri yükselsin bu forumdan

canım benim dualarımız sen ve bebeğinle..inşallah annesine sımsıkı tutunur,hayat boyunca bırakmaz.. Allah vakti saati dolduğunda kucağına almak nasip etsin inşallah..

Amlytimiza iki gun kaldı cok korkuyorum cok..ama dediğin gibi ne gelirse Rabb'imden olmazsında hayırlı deilmis diycem ama cok uzulcem..guzel hayaller kuruyorum Pazartesi gunu esim amlytta iken ben nsl bekliycem hiç bilmiyorum

canını sıkma bize doktor yüzde 60 sperm buluyoruz dedi..inş. senin eşinde de bulunur...bu yüksek bi oran... inşaAllah hayallerin gerçek olur canım... hepeimiz aynı karmaşanın içindeyiz ama herzaman için güzel bakan güzel görür güzel gören hayatından zevk alır düsturumuz olmalı...

hayırlı olsun inşaAllah bebişin sana sımsıkı tutunur...

hayırlı olsun tedavin...herşeyin yolunda gitmesi duasıyla...

bu sabah yumurtalarım toplandı...7 taneymiş... yarın 12 de arayıp durumlarını söyleyecekler....çok heyecanlıyım...büyük güne az kaldı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…