Mayıs 2012 de tüp bebek yaptıracaklar buraya lütfennn:))

canım ya allah yardımcımız olsun bende bugün başladım ama öyle sabah haftasonu iğnesi falan yok doktor pregon verdi perşembe günüde kontrole çagırdı .

canim beniiiim cok sukur elhamdulillah. bugun anacimla herkese dua ettik okuyup. yarin da Receb i serif giriyor 3 aylar geldi. bu 3 aylarda hepinizde gulecegiz insallah. demistim sana stres yapma diye. Rabbim herseye kadirdir

allah razı olsun cnm bnm regaip kandili perşembe günü deilmi oruç tutmayı düşünüyorz eşimle tabi perşembe transfer olursa tutamam

allah razı olsun cnm bnm regaip kandili perşembe günü deilmi oruç tutmayı düşünüyorz eşimle tabi perşembe transfer olursa tutamam

evet canım kandil perşembe. ben de her sene tutmaya çalışırdım ama şimdi dayanamam sanırım :) hem ilaçlar da var ya. bebise bi zarar verir mi ki? çok acıkıyorum ben ya. gün de kaç kez atıştırıyorum. bi de benim bünye alerjik ya yapay katkılı fındık fıstık çikolata herşey yasak bana. bol protein dedi dr. tatlı yasak. sadece sütlü tatlı var. tuz yasak.... :) bu ara kilo mu vercem ne. deli gibi de yiyorum. bazen çok fena kazınıyorum haaaa bak bakalım transfer sonrası sana da olacak mı? bi de çok su içmen gerek dedi dr. bana. kullandığımız ilaçlar vücutta su-tuz tutulumu ve ödeme neden olabilirmiş. bi de benim özel durumdan dolayı acayip su içiyorum. oruç tutamam sanırım. hayırlısı bakalım :) Rabbim biliyo gönlümüzü. nasib olursa seneye tutarııııız

canım ya allah yardımcımız olsun bende bugün başladım ama öyle sabah haftasonu iğnesi falan yok doktor pregon verdi perşembe günüde kontrole çagırdı .

tatlım veerilen iğnelerde yumurtalık durumun ve verdiği tepkiler gözönüne alınıyor. her an iğne de dozu da değişebiliyor. ben de gonal f le başladım en son menegon vurundum. bir de fostimon bir doz. takmayın iğneye ilaca netice güzel olsun inşallah sonuçta hepsi de gonodropinler diye geçiyor. etken maddeleri aynı....

sizde sorun neydi merak ettim bende gonal menegon lucrin kullanıyorum gonalın dozu kaç sizde

canım benim ikinci acemi degilim sorun varsa sor cevaplarım

gonal göbekten tatlım çatlatma igneside tam saatinde vurunması lazım ya göbekden yada koldan oluyorlar ben göbekden olmuştum

soruna göre degişiyor bende rezer azlıgı var ignelerimiz farklı sadece gonal aynı kaçıncı günün ignelerin birde gonal kaç doz senin

AAAAAAAAAA MAVİDUS CANIM SENDE DE Mİ KIZ BENDE ÇOK ACIKIYORUM GÖZÜM YEMEKTEN BAŞKA BİŞEY GÖRMÜYO ACIKINCA EĞER HAMİLE OLURSAM BELİRTİ OLARAK BUNU GÖSTERİRİM VALLA AY BEN DE ÖYLEYİM NASIL KAZINIYO NASIL MİDEM AĞRI GİRİYO BÖYLE İNŞ HAYRA İŞARETTİR

sizde sorun neydi merak ettim bende gonal menegon lucrin kullanıyorum gonalın dozu kaç sizde

canım ben hep gonal f 450 kullandım. hergün 250 IU olacak şekilde. sondan 1 onceki gün elimde 250 IU kalmıştı sadece. dr.um dedi ki yarın son doz olacak, sen parayla alıyosun bi kutu daha gonal alma, yerine 1 kutu memegon verdi 4 toz iki su onu kullan dedi. son kontrolde de 1 gün daha gerekti diyerek elimdeki son toz+ 1 su menegomun yanına bir kutu da fostimon verdi o kadar. sonra çatlatymayı yaptık ve opu oldu. sorum sperm hareketlılığiydi canım.

yaaaaaaaa bende şimdi birüsür ilaç kulanıyorum hiç unuttum ilaç içtigimi:)
oruc tutmasammı acaba ay heveslendimde neyse dur bakalım belki perşembe olur transeferim ozaman kesin tutamam:)
ya bende şimdi çok su içiyorum bşy sorcam neredeyse yarım saatte bir tuvalete gidiyorum transferden sonra böle habire tuvalete gitmek tehlikeli olmazmı

tek ben değilmişim yani artık öyle deriz ins hamile olursak....

olmaz tatlım merak etme. asıl o zaman gör sen nasıl tuvalete çıkılıyomuş. ben acayip tuvalete gittim trans sonrası. dr dedi günde en az 2,5 litre su içeceksin. içtim de çıktım da :)

transferden sonra dikkat etmen kabız olmaman tatlım ıkınma birde

ılık suyla duş al ve kesinlikle fazla yatma yavaş adımlarla güzel yürüyüş yap iki saat günda sırt üstü yap bunu dr diyor sürkli yatmak iyi degilmiş kan dolaşımı olması gerekiyormuş

posalı yiyecekler ye incir ve bol bol kayısı hoşafı

ilişki zaten yasak soracagınız varsa cevaplarım

unutmadan tatlım bir de tranffer sonrası sakın kabız olma dedi dr. biz şöyle buylduk çaresini anacım sağolsun.sabahları hani gün kususu denilen kayısı vardır ya kara olan. sarısı kükürtlüdür ondan alma sakın. annem 4-5 kayısıyı bir kupaya doğrayıp üzerine sıcağa yakın ılık su doldurduyordu. sabah kalkınca ilk iş kayısısını yiyip suyunu içmek oldu. bir de elma yedim kahvaltı öncesi. tabi kepekli- çavdarlı ekmek yedim ve çorba gibi gıdaları da tükettim. bir de incie çok faydalı. unutma bunları. transfer gecesi sanki boğazıma kadar gaz dolu gibi patlayacak haldeydim. söylemesi ayıptır bi yellenebilmeyi bile ne çok istedim ama nafile :) ertesi gün rahatladım. şimdi 2 güne kalmaz hiç zorlamadan çıkıyorm tuvalete ve kabızlık yok elh.

aklında bulunsun tatlım....

tmm cnm dikat edecem bu dediklerine.. bi liste yaptım yarın alcam hepsini:)
ananas
kivi
yeşil biber
kuru incir kuru üzüm kuru kayısı
ton balıgı
süt
elma
kabak çekkirdegi
bunlar çok önemliymis
sende bunlardan yemeye çalış cm bnm :)

cnm bşy sorcam benim çok gazım var ayıptır söylemesi ee onu bile yaparken biraz zorlanıyor insan yapmasanda iyicene şişiyorsun
çok saçma olcak ama pırtlatmak bşy yapmaz demi:):):):):):

cnm bşy sorcam benim çok gazım var ayıptır söylemesi ee onu bile yaparken biraz zorlanıyor insan yapmasanda iyicene şişiyorsun
çok saçma olcak ama pırtlatmak bşy yapmaz demi:):):):):):

ayıp değil merak etme. kıyamam ben sana. ilk gece ben ah bi pırt desem diye ne çok istemiştim. o bile öyle zor çıktı ki. ama çıkınca da pek bi rahatlatıyo insani bişey olmaz korkma salıver gitsin...

ayıp değil merak etme. kıyamam ben sana. ilk gece ben ah bi pırt desem diye ne çok istemiştim. o bile öyle zor çıktı ki. ama çıkınca da pek bi rahatlatıyo insani bişey olmaz korkma salıver gitsin...

bebiş için o pırtlar:)
doktora kabızlık için ilaç versin diye söylüycem ben keisn pskolojik olarak bile kabız olurum:)
şimdi yazı okuyorum nette bu konu ile ilgili doktorlar hemen ilaç yazıyomus kabız olmuyormussun cnm eger olursan doktoruna söle o söylermiş öle dyo nette:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…