inş tatlım o güzel haber bi gelsin zaten bak sen ozaman.hepimiz için herşey ii olsun tüm isteyenlere rabbim gönlündeki muradı versin inş.aminnnnnnnn
19 mayısta baslıyorum bende tedavıye maslak acıbadem bülent tıraş la ...rabbım umutlarımızı bosa cıkarmasın....
Bu topik cok sessiz
Bugün iğnelerimin 5. Gunu
5 gun sonra amlytimiz var zaman yavaş geçiyor
hadi hayırlısı olsun bende ilk iğnemi vurdum bugün,5 gün geriden geliyorum ,takip edicem seni :)Bu topik cok sessiz
Bugün iğnelerimin 5. Gunu
5 gun sonra amlytimiz var zaman yavaş geçiyor
umarım kaliteli yumurtacıklar yumurtlarsın,allah yardımcın olsunselam kızlar...
bugün doktora gittim nasip olursa cuma sabah yumurta toplama işlemi yapılacak...
birbirimize dua etmeyi unutmayalım...
hayatta herseyin bi caresi var. boyle stres yaparsan yumoslarina zarar verirsin...her sey cok gusel olacak...
Hadi cnm hayırlı olsun şimdiden bizdede sperm çıkarsa Pazartesi sabah esim öğleden sonra benim yumuslrim toplanacak ins... Yada okdr iğneyi hormonu bosuna almış Olcamselam kızlar...
bugün doktora gittim nasip olursa cuma sabah yumurta toplama işlemi yapılacak...
birbirimize dua etmeyi unutmayalım...
hadi hayırlısı olsun bende ilk iğnemi vurdum bugün,5 gün geriden geliyorum ,takip edicem seni :)
umarım kaliteli yumurtacıklar yumurtlarsın,allah yardımcın olsun
merhaba arkadaslar bende yarın nasıbse ılk denememe baslayacagım zeynep kamılde olacak tedavım ınsallah
hadi hayırlısı olsun bende ilk iğnemi vurdum bugün,5 gün geriden geliyorum ,takip edicem seni :)
umarım kaliteli yumurtacıklar yumurtlarsın,allah yardımcın olsun
merhaba arkadaslar bende yarın nasıbse ılk denememe baslayacagım zeynep kamılde olacak tedavım ınsallah
Hadi cnm hayırlı olsun şimdiden bizdede sperm çıkarsa Pazartesi sabah esim öğleden sonra benim yumuslrim toplanacak ins... Yada okdr iğneyi hormonu bosuna almış Olcam
hadi hayırlısı normalde benim. Bugün flan adet olmam lazımdı baya erken geldi adetim:)
İns hepimiz guzel haberler veririz:)
adacell polıo adlı bir iğne varmış. gebelik öncesi yaptırılıyormuş. kızlar bilgisi olan var mı?
hayır bu gebe kalmadan önce yapılıyor. hastalıklardan korunmak ve bebeği korumak için. yaptıran var mı?
İns cnm bizdede bulunur artık sperm çıksinda amlytta çıksın normal semen testinde çıkmasın ona raziyiz:)sağol prettyy seninde tedavin hayırlı olsun...inşaAllah rabbim gönlümüze göre verir...
merhaba lorkee, hayırlı olur inşaAllah tedavin...
sağol minik gelin, bizimde ameliyat ihtimalimiz vardı ama doktorumuz yine test versin dedi eşin çok şükür 10-15 tane bulunmuş donduruldu operasyona gerek kalmadı...inşaAllah sperm bulunur umutlarınız, çabalarınız boşa çıkmaz canım dua et...
KiZlar benim bugün 6. Gunum iğnede 8. Günde kontrole gitcem acaip akıntım var erkenden yumurtam çatlamaz deilmi korkuyorum doktora gittiğimde yurttan çatlamış tup bebek tedaviniz iptal oldu derse diye
Böle bay olmaz deilmi doktoru aradım az once icin rahat olsun cuma kontrole gel dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?