bebiş için o pırtlar:)
doktora kabızlık için ilaç versin diye söylüycem ben keisn pskolojik olarak bile kabız olurum:)
şimdi yazı okuyorum nette bu konu ile ilgili doktorlar hemen ilaç yazıyomus kabız olmuyormussun cnm eger olursan doktoruna söle o söylermiş öle dyo nette:)
tatlım veerilen iğnelerde yumurtalık durumun ve verdiği tepkiler gözönüne alınıyor. her an iğne de dozu da değişebiliyor. ben de gonal f le başladım en son menegon vurundum. bir de fostimon bir doz. takmayın iğneye ilaca netice güzel olsun inşallahsonuçta hepsi de gonodropinler diye geçiyor. etken maddeleri aynı....
Veeee veeee bisuru sperm bulundu 22 yumurtam dollendi:)
Detaylı anlatayım
Sabah gittik 9.30 da ben amlythaneye girdim 20 dk da çıktım suanda hafif kanamam var azıcık ağrım oldu hiç korkulacak bsy deilmis..
Sonra esim 12.30 da amlyta girdi 1 de çıktı...
Kimse bsy söylemedi hemşirelere sordum biz bilmiyoruz dedi tabi ben iyi seyler olmuyor diye düşündüm cok kötü oldum
Saat 2 de doktor geldi 22 yumurta dollendi 2 tup sperm donduruldu direk ağlamaya başladık neyapacagimi şaşırdım doktora sarılmamak icin zor tuttum kendimi..esim ben Görüncemin ağladık baya hemşireler de ağlamaya başladı ...
Allahım cok guzel bı duygu hamile kalmış kadr sevindim Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu saat 2 ye kdr ömrümden ömür gitti
Bayram havası var evimizde tum tanıdıklar geldi telim susmuyor aksam bisuru kisi gelecek
Offffff anlatacak kelime bulamıyorum allahım hepinize yaşatsın sürekli dua etcem sizlere
anlamadım ne 5 i ne 9 ignesi isimleri nedir ilaçların senin
kızlar menegon vurunan varmı benim kalçalarım agrıyor offf
selamlar kızlar..
dün transferim oldu 2 tane embriyotarnsferi yapıldı..dün her ihtimale karşı hastanede kaldık kendimiz istedik..bugün öğlen eve geldik...şimdi şöyle bi bakıp çıkayım dedim...
dua edin lütfen bebeklerim benimle kalsın...
Allaha emanet olun...
dualarımdasınız...
canim hayirli olsun transferin allahim tamamina erdirsin insallah.
hangi merkezde tedavi oldun birde iki embriyo transfer edilmiyor diye biliyordum. sizmi 2 tane istediniz doktormu iki tane olmasini uygun gordu?
canım ALLAH kolaylık versin. bende bir ay sonra gideceğim tedaviye neler olduğunu paylaşırsanız buradan sizi takip etmek bilgi almak hoşuma gider. sonuç iyi olur inşallah.
selamlar kızlar..
dün transferim oldu 2 tane embriyotarnsferi yapıldı..dün her ihtimale karşı hastanede kaldık kendimiz istedik..bugün öğlen eve geldik...şimdi şöyle bi bakıp çıkayım dedim...
Allaha emanet olun...
dualarımdasınız...
KiZlar benim transferim daha olmadı ya Perşembe ya cumtesi
Doktor bana bir poşet ilac verdi
İcinde bitane igne var hibor adı kan pihtilasmasini önleyin dusuk olmamasını salıyormuş offf bugün ilk iğnemi vurundum cok acıyor öyle öyle deil felç geçirdim sandim ya 10 dk kimildamadim sizden kullann varmi ins cok kullanmam dayanamadım ağrısına
selamlar kızlar..
Allaha emanet olun...
dualarımdasınız...
canım benim ikinci acemi degilim sorun varsa sor cevaplarım
gonal göbekten tatlım çatlatma igneside tam saatinde vurunması lazım ya göbekden yada koldan oluyorlar ben göbekden olmuştum
soruna göre degişiyor bende rezer azlıgı var ignelerimiz farklı sadece gonal aynı kaçıncı günün ignelerin birde gonal kaç doz senin
cnm bşy sorcam benim çok gazım var ayıptır söylemesi ee onu bile yaparken biraz zorlanıyor insan yapmasanda iyicene şişiyorsun
çok saçma olcak ama pırtlatmak bşy yapmaz demi:):):):):):
kızlar kabızlık için çok basit ve pratik bir önerim..taze nane yağrağı...evde saksımda var benim aklıma geldikçe koparıp atıorum ağzıma,aklınızda bulunsun,kabızlığa en iyi gelen besin budur.gaz içinde acaba ayaklarını bacaklarını üşütüyor olablirmisinki??mevsimler biraz içiçe geçti sabah soğuk öğlen sıcak akşam gene bir soğuk farketmeden üşütüo olabilirz,gaz yapan yiceklerdende uzak dur taze yeşil soğan,sarımsak gibi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?