Mayıs 2012 de tüp bebek yaptıracaklar buraya lütfennn:))

Benim cici dr um dedi kiiiii biz kabizligi dogal gidalarla cozelim, ilac onermiyorum ben dedi. Ama mecbur kalinirsa yazar drlar herhalde. Psikolojine sahip cik kabiz olmicaksin motive et kendini. Kayisi incir sut gaz yapiyosa yogurt ye. Hosaf ic. Ilaca gerek kalmaz tatlim

canım ALLAH kolaylık versin. bende bir ay sonra gideceğim tedaviye neler olduğunu paylaşırsanız buradan sizi takip etmek bilgi almak hoşuma gider. sonuç iyi olur inşallah.

minik gelin senin adına inan çok sevindim...inşaAllah tarnsferinde güzel geçer her şey yolunda olur..bak ben sana demiştim Rabbim büyük diye...

anlamadım ne 5 i ne 9 ignesi isimleri nedir ilaçların senin

kızlar menegon vurunan varmı benim kalçalarım agrıyor offf

ben vuruldum menagon ama göbekten..

selamlar kızlar..
dün transferim oldu 2 tane embriyotarnsferi yapıldı..dün her ihtimale karşı hastanede kaldık kendimiz istedik..bugün öğlen eve geldik...şimdi şöyle bi bakıp çıkayım dedim...
dua edin lütfen bebeklerim benimle kalsın...
Allaha emanet olun...
dualarımdasınız...

canim hayirli olsun transferin allahim tamamina erdirsin insallah.
hangi merkezde tedavi oldun birde iki embriyo transfer edilmiyor diye biliyordum. sizmi 2 tane istediniz doktormu iki tane olmasini uygun gordu?

canim hayirli olsun transferin allahim tamamina erdirsin insallah.
hangi merkezde tedavi oldun birde iki embriyo transfer edilmiyor diye biliyordum. sizmi 2 tane istediniz doktormu iki tane olmasini uygun gordu?

sağol canım Allah razı olsun...benim doktorum özel..ist.alman hastanesinde opu transfer oldu...
yok canım biz karar vermiyoruz benim 3. denemem o yüzden 2 embriyo transferi oldu...
kanun gereği 35 yaş altı kadınlara 1 embriyo, 2. denemeden sonra 2 embriyo transferi yapılıyor...

canım ALLAH kolaylık versin. bende bir ay sonra gideceğim tedaviye neler olduğunu paylaşırsanız buradan sizi takip etmek bilgi almak hoşuma gider. sonuç iyi olur inşallah.

Amiin insallah hepimizede. Ben de trdaviye baslamadan once cok arastirmistim. Forumdaki bir suru yazismayida okumustum. Ne ogrendiysem yasayanlarin tecrubelerinden ogrendim diyebilirim. Simdi biz de aktariyoruz iste. Dualarini eksik etme insallah. Demek bir ay sonra sen de milli oluyorsun. Hadi bakalim basi da sonu da hayir olsun insallah. Rabbim mshzun etmesin

Son düzenleme:

Caniiim masaallah. Cok sevindim. Bol bol dinlen ve kafan da gonlun de rahat olsun. Allah im insallah su guzel 3 aylar hurmetine mahzun etme sana acilmis gonulleri.... Amiiin. Insallah hayirli imanli saglikli evlatlarla sevindir hepimizi de uzmeden yormadan Yuceler Yucesi Rabbim.... Amiiiin.

KiZlar benim transferim daha olmadı ya Perşembe ya cumtesi
Doktor bana bir poşet ilac verdi
İcinde bitane igne var hibor adı kan pihtilasmasini önleyin dusuk olmamasını salıyormuş offf bugün ilk iğnemi vurundum cok acıyor öyle öyle deil felç geçirdim sandim ya 10 dk kimildamadim sizden kullann varmi ins cok kullanmam dayanamadım ağrısına

KiZlar benim transferim daha olmadı ya Perşembe ya cumtesi
Doktor bana bir poşet ilac verdi
İcinde bitane igne var hibor adı kan pihtilasmasini önleyin dusuk olmamasını salıyormuş offf bugün ilk iğnemi vurundum cok acıyor öyle öyle deil felç geçirdim sandim ya 10 dk kimildamadim sizden kullann varmi ins cok kullanmam dayanamadım ağrısına

tedavın hayırlı olsun arkadasım kan ıgnelerı öyledır malesef cok yakar bende 6 gundur menegon yaptırıyorum kalcadan cok fecı acıyor dahada var bırde transferden sonra test gunune kadar kalcadan ıgne var prognex sımdıden kara kara dusunuyorum...umarım bu acıları cektıgımıze deger....

canım hayırlı olsun bebeklerinle sana bolşanslar .allah kucagına almayıda nasip etsin.bende bugün 2. ignemi vurdum bakalım inşallah bizim tese ameliyatında sorun çıkmazda bende bebişlerime kavuşurum.

canım bende de rezerv azlığı var.yani fsh yüksek. gonal 300 gr verdiler.pazartesi kontrole gidicem ultrasonla bakacaklarmış.bir an önce bebişlere kavuşalım inş.

kızlar hhas. geldim bugün 4 ginem olacaktı dr yumurtaların geç gelişiyor dedi raporumdaki ilaçlar yetmiyormuş

gonali kesti ve menegon 6 doz 2 su ve cuma kontrol

elinde menegon yada gonal f olan varsa yada tedviden kalan ne olur bana verin

minikgelin kan ignesi bende vurunmuştum ama yakmıyordu gerçi benimki clexan dı

benimde bugün iğnelerimin 10. günü oldu yarın kontrolüm var bakalım nolcak ilaçlarım yetecek sandım ama yetmeyecek doktor daha devam edeceğimizi söyledi şaşırmış durumdayım.hayırlısı artık bu saatten sonra kimseden bulamam sanırım.

cnm bşy sorcam benim çok gazım var ayıptır söylemesi ee onu bile yaparken biraz zorlanıyor insan yapmasanda iyicene şişiyorsun
çok saçma olcak ama pırtlatmak bşy yapmaz demi:):):):):):

kızlar kabızlık için çok basit ve pratik bir önerim..taze nane yağrağı...evde saksımda var benim aklıma geldikçe koparıp atıorum ağzıma,aklınızda bulunsun,kabızlığa en iyi gelen besin budur.gaz içinde acaba ayaklarını bacaklarını üşütüyor olablirmisinki??mevsimler biraz içiçe geçti sabah soğuk öğlen sıcak akşam gene bir soğuk farketmeden üşütüo olabilirz,gaz yapan yiceklerdende uzak dur taze yeşil soğan,sarımsak gibi....

kızlar birde transfer sonrası...(inşallah hamiş kalırızda bunlara zevkle dikkat ederiz)) transfer sonrası nar suyu,maydonoz gibi antioksidan şeyleri fazla tüketmememiz gerekiyormuş,bebeğe zararlıymışbebek küçükken vücut algılayamıyor onu atmaya çalışıyormuş...

Cnm nane maydonoz ve hurma yemeyin dediler bana sende nane yeme nolur nolmaz
Aslında vesvese hepsi millet alkol bile aliyo hiç bsy olmuyor
Ama biz cok zor bı süreçten geçiyoruz ondan insan cok korkuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…