Mayıs 2012 de tüp bebek yaptıracaklar buraya lütfennn:))

2012 bizim yılımız olsun bizde artık beklediğimiz haberi alalım inşallah canım.

Biz gecen yaptırdığımızda tese ameliyatından yirtmistik bakalım bu sefer yirtabilicezmi (bizimkide 1-1,5 milyon arası )

hanımlar allah isteyen herkesi çocuk sahibi yapsın.
zor günler, sabır çok önemli. ben tek tüple hamile kaldım. tüp bebeğe gerek kalmadan.
elimde ilaçlar kaldı, ihtiyaç sahipleri benimle iletişime geçsin. merak etmeyin son kullanma tarihleri geçmedi.
ozlem.oner@hotmail.com

selam kızlar.. bende bu ayki adetimle başlıcam kısmetse.yarın doktorla gorusucem ilaçları falan yazdırıcam.muhtemelen 19-20si gibi adet olurum ve bi aksilik çıkmazsa başlarız.benim 3.denemem olucak.Hayırlısıyla inşallah biran önce kavusmak istiyorummm

canım inş ii olur herkesin tüp bebeği tutsun bu güzel ayda anneler günü ayında hepimiz anne olalım. enbüyük en güzel hediyeleri alalım bunu o kadar çok istiyorum ki tüm dileyenler tüm isteyenlere versin allah ım herkese nasip etsin bizde burdan hamileyiz diye bağıralım

mavidusu benimde pazartesi toplanacak hemen hemen aynı zamanda alacağız haberlerimizi inş ii olur ve hepimiz böyle oluruz tatlım. bide senin durum nasıl problem neydi kaç yumurtan var ben de 5 tanecikkk

İns cnm hersey yolunda gider
Bende yarın iğnelerime başlıcam
Esim azospermi ins sperm çıkar cok korkuyorum

canım korkma hayırlısı diyip bu yola çıkıyoruz ki ben yürekten inanıyorum olsada olmasa da yüce ALLAH IM BİZİM İÇİN EN UYGUNU EN HAYIRLISI NE İSE ONU VERECEKTİR.

inş arkadaşım hepimize uğurlu gelsin.gelişmelerden tabi bizi de haaberdar et dediğin gibi burdan yazdıkça rahatlıyoruz.hepimiz birlikteyiz kimse yalnız değil.

canım ya seni anlayabiliyorum bende hergün bunun için dua ediyorum bakalım benim eşimde tese ameliyatı olacak ümidimiz boşa çıkmaz umarımm...
Cnm sizi azo sebebiniz ne acaba..bizim tek yumurtası yok bebekken almışlar fıtıktan onun haricinde hormonlar genetik normal..korkuyorum hersey normalken neden sperm yok

Biz gecen yaptırdığımızda tese ameliyatından yirtmistik bakalım bu sefer yirtabilicezmi (bizimkide 1-1,5 milyon arası )
Siz şanslı olanlardansiniz cnm mslh ben 1 tane bulunsa sevincemm vala:) sizin çıkış var neguzel ..azo sebebi ne dizinde cnm

canım korkma hayırlısı diyip bu yola çıkıyoruz ki ben yürekten inanıyorum olsada olmasa da yüce ALLAH IM BİZİM İÇİN EN UYGUNU EN HAYIRLISI NE İSE ONU VERECEKTİR.

öle cnm Rabbim ol derse olur cok dua ettim beni tanıyan tanımadan herkes dua etti ediyor biz elimizden geleni yaptık Rabbim yuvamızı bebek sesinden mahrum bırakmaz ins cok istiyorum cok.inan cogu seyden vazgeceçek kdr istiyorum

herkese selamm bende bu ay ilk tüp bebeğime başladım... şuan reglimin 4. günü lucrin ve gonal f kullanmaya devam ediyorum... cumartesi kontrollüm var tekrarr hayırlısı bakalım neolacak... hem çok heyecanlıyım hem de çok korkuyorum... 29 mayıs hastanesinde yaptırıyorum buarada... allah herkese hayırlısını nasip etsin inşaahhh... buradan yaşadıklarımızı paylaşmak güzel olucak...

kızlar iğnelere ne zman başlanıyor 2. günümü 3. günümü kaç güne bir çağrıyolar kontrol için

ben gonal f iğneme adetin 3. günü başladım ama lucrine daha öncee 19. günde başlamıştım... 2 3 günde bir çağırcak sanırım kontrole..

Minikgelin sebebini bilmiyorum neden düşük küçükten hastalık falan geçirmiş olabilir demişlerdi ama yok öyle bisey bizde bugün ilk muayenemizi olduk bugün rahim filmi çektirdik tahliller falan tahlillerimiz çıkınca tekrar gideriz sonra günümü beklemeye geliyo sıra oda bu heyecanla sıkıntıya gelmez kesin :)

selam kızlar...
ben de 9 mayısta tedaviye başladım bugün 3. günüm 3. iğnem...ve bu benim 3. denemem :))
sebep erkek faktörü...
ben özel doktora gidiyorum ama toplama ve transfer alman hastanesinde olacak...
hakkımızda hayırlısı...

bizde de aynı problem var .. diğer iki denemnizde tutmasının sebebi neydi acaba ? doktorunuz bişey söyledimi? bu bizim ilk denememiz ama çok korkuyorum...

Evt bugün ilk iğnemi vurundum esim azospermi ins sperm çıkar allahım bu tedavinin sonunda herkese nurtopu gibi evlatlar nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…