Merhaba kızlar benide aranıza katın bende iki kez Ümraniye'de medicanada yaptırdım 1. Tedavimde yumurtalarım iyi cevap vermediği icin toplamadan bı gün önce tedavim iptal edildi. 2. Tedavimde çok iyi embriyolar elde ettik 3 tanesi transfer edildi 3 tanesini donduralım demişlerdi yok demiştim şimdi pişmanım tabi neyse bu sefer tanıdık vasıtasıyla istanbul tupbebek merkezine aret beyden randevu aldık yarın ongorusmemizi gerçekleştiricez sonra reglimizi bekliycez 3-5 güne kadar olurum sanırım bakalım ne olacak yazmaya ve okumaya devam edicem sizleri burasını okuyunca rahatlıyorum endişelerim azalıyor. :) bu sene hepimize uğurlu gelsin
İns cnm hersey yolunda gider
Bende yarın iğnelerime başlıcam
Esim azospermi ins sperm çıkar cok korkuyorum
çıkar inşallah. herşey yolunda gider inşallah. arkadaşlar rahat olalım tevekkül edelim. Rabbimin izniyle hepimiz de mujdeler vereceğiz bu forumda inşallah.
nergiz2002 çok sevindim :) benim de cumartesiye erteledi dr. yumurta toplama işini. bu gece çatlatma iğnesini yapacağım. dualarınızı eksik etmeyin olur mu?
İns cnm hersey yolunda gider
Bende yarın iğnelerime başlıcam
Esim azospermi ins sperm çıkar cok korkuyorum
merhaba kızlar benide aranıza katın bende iki kez ümraniye'de medicanada yaptırdım 1. Tedavimde yumurtalarım iyi cevap vermediği icin toplamadan bı gün önce tedavim iptal edildi. 2. Tedavimde çok iyi embriyolar elde ettik 3 tanesi transfer edildi 3 tanesini donduralım demişlerdi yok demiştim şimdi pişmanım tabi neyse bu sefer tanıdık vasıtasıyla istanbul tupbebek merkezine aret beyden randevu aldık yarın ongorusmemizi gerçekleştiricez sonra reglimizi bekliycez 3-5 güne kadar olurum sanırım bakalım ne olacak yazmaya ve okumaya devam edicem sizleri burasını okuyunca rahatlıyorum endişelerim azalıyor. :) bu sene hepimize uğurlu gelsin
Cnm sizi azo sebebiniz ne acaba..bizim tek yumurtası yok bebekken almışlar fıtıktan onun haricinde hormonlar genetik normal..korkuyorum hersey normalken neden sperm yokcanım ya seni anlayabiliyorum bende hergün bunun için dua ediyorum bakalım benim eşimde tese ameliyatı olacak ümidimiz boşa çıkmaz umarımm...
Siz şanslı olanlardansiniz cnm mslh ben 1 tane bulunsa sevincemm vala:) sizin çıkış var neguzel ..azo sebebi ne dizinde cnmBiz gecen yaptırdığımızda tese ameliyatından yirtmistik bakalım bu sefer yirtabilicezmi (bizimkide 1-1,5 milyon arası )
canım korkma hayırlısı diyip bu yola çıkıyoruz ki ben yürekten inanıyorum olsada olmasa da yüce ALLAH IM BİZİM İÇİN EN UYGUNU EN HAYIRLISI NE İSE ONU VERECEKTİR.
kızlar iğnelere ne zman başlanıyor 2. günümü 3. günümü kaç güne bir çağrıyolar kontrol için
kızlar iğnelere ne zman başlanıyor 2. günümü 3. günümü kaç güne bir çağrıyolar kontrol için
canım iğnelere 3. günüde başlayan oluyor 4.günüde kontrol içinde 2 günde bir çağırıyorlar.
selam kızlar...
ben de 9 mayısta tedaviye başladım bugün 3. günüm 3. iğnem...ve bu benim 3. denemem :))
sebep erkek faktörü...
ben özel doktora gidiyorum ama toplama ve transfer alman hastanesinde olacak...
hakkımızda hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?