bizde de aynı problem var .. diğer iki denemnizde tutmasının sebebi neydi acaba ? doktorunuz bişey söyledimi? bu bizim ilk denememiz ama çok korkuyorum...
bütün iyi dilek ve dualar için çoooooooooook teşekkürleryumurtalarım toplandı 9 tane sağlıklı yumurta toplandı korktuğum gibi değilmiş anneler günü transferim olcak hayırlısıyla darısı tüm bekleyen arkadaşlara
1.denemede doktorumuz çok umutluydu çok kaliteli embriyo transferi olduğunu söylemişti ama nasip...bir tane olunca şans biraz düşüyor...2.deneme dondurulmuştu yine 1 tane o da olmadı...nasip diyelim...şimdi3. olduğu için 2 tane olacak inşaAllah umudum daha çok...
sana da Allah kolaylık versin...hakkında hayırlısı olsun...korkma bence rahat ol...Rabbim büyük inşaAllah ilk denemende bebişini kucağına alırsın....
bütün iyi dilek ve dualar için çoooooooooook teşekkürleryumurtalarım toplandı 9 tane sağlıklı yumurta toplandı korktuğum gibi değilmiş anneler günü transferim olcak hayırlısıyla darısı tüm bekleyen arkadaşlara
benim de 3. denemem eşim azospermi maslak acıbadem de tedavi görüyorum bugun 5. iğnrmi yapacağım hayırlısı bakalım allahım herkese nasip etsin
3. denememe başlıyorum yarın arkadaşlar,ama yinede çok heyecanlıyım ve korkuyorum,inşallah bu sefer alnımın akıyla kurtulurum bu işten,herkes için inşallah olumlu souçlar olur
hadi bakalım izinden geliyorum bende:))benim de 3. denemem eşim azospermi maslak acıbadem de tedavi görüyorum bugun 5. iğnrmi yapacağım hayırlısı bakalım allahım herkese nasip etsin
güzel haberlerle burada konuşuruz hepbirlikte inşallah....inşallah canım inşallah güzel haberlerini bizimle burada paylaşırsın.
hadi bakalım izinden geliyorum bende:))
güzel haberlerle burada konuşuruz hepbirlikte inşallah....
arkadaşlar merhaba .bugün benim opum oldu.6 tane yumurta toplandı.yarın arayıp haber verecekler döllenip döllenmedikleri konusunda büyük ihtimalle perşembe transfer olur.bana dua edin
herkese merhabalar arkadaşlar bugün doktorumla görüştüm bende adetimi bekliyorum heralde bu ayın 20 si gibi adet olurum ve sonra tedavi baslar inşallah sorunsuz bir şekilde pozitif sonuçlarımızı alırız.
bizde sebepsiz infertilite deniliyor,bende yumurta çatlama sorunu var ama doktor onu sebep olarak ciddiye almıyor,eşimde sorun yok,böyle işte...3. son olsun artık yaaa hepimiz içinsizde sorun neydi canım bu ikimizinde 3. son olur inş
hadi hayırlı olsunarkadaşlar merhaba .bugün benim opum oldu.6 tane yumurta toplandı.yarın arayıp haber verecekler döllenip döllenmedikleri konusunda büyük ihtimalle perşembe transfer olur.bana dua edin
R
yaşasın ben kendime arkadaş buldum bile.ben de 19-20 sinde adet olmayı bekliyorum inş.gen artta 2. Tüp bebek denememi yaptırcam.birincisini 2 aylıkken kaybettik.kalbi durdu.sebebi bilinmiyo. Beren sen nerde yaptıRIyosun
?
evet beren cim.neresi olursa orda yazıyorum herkese ulaşıp ulaşılmak istiyorum ayırt etmiyorum tatlııım
e ozaman tüm topiklerde senden mutlu haberler bekliyoruz.....:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?