Mayıs 2012 de tüp bebek yaptıracaklar buraya lütfennn:))

bizde de aynı problem var .. diğer iki denemnizde tutmasının sebebi neydi acaba ? doktorunuz bişey söyledimi? bu bizim ilk denememiz ama çok korkuyorum...

1.denemede doktorumuz çok umutluydu çok kaliteli embriyo transferi olduğunu söylemişti ama nasip...bir tane olunca şans biraz düşüyor...2.deneme dondurulmuştu yine 1 tane o da olmadı...nasip diyelim...şimdi3. olduğu için 2 tane olacak inşaAllah umudum daha çok...
sana da Allah kolaylık versin...hakkında hayırlısı olsun...korkma bence rahat ol...Rabbim büyük inşaAllah ilk denemende bebişini kucağına alırsın....

bütün iyi dilek ve dualar için çoooooooooook teşekkürler yumurtalarım toplandı 9 tane sağlıklı yumurta toplandı korktuğum gibi değilmiş anneler günü transferim olcak hayırlısıyla darısı tüm bekleyen arkadaşlara

Son düzenleme:
merhaba bayanlar
bizde iki sefer tüp bebek denedik ikiside negatif sonuç şimdi üçüncüyü denemek için tekrardan pazartesi acıbadem kadıköy merkezine görüşmeye gidicem çok heycanlıyım bu sefer inşallah tutar

inşallah herşey güzel olur senın için

çok çok teşekkür ederimmm inşalah hepimiz bu süreci hayırlısıyla atlatırız... sennde hayırlı haberi alırsın inşalahh allah yardımcın olsun...

hadi canım inşallah anneler gününde bebişin seninle birlikte büyümeye başlar....

3. denememe başlıyorum yarın arkadaşlar,ama yinede çok heyecanlıyım ve korkuyorum,inşallah bu sefer alnımın akıyla kurtulurum bu işten,herkes için inşallah olumlu souçlar olur

benim de 3. denemem eşim azospermi maslak acıbadem de tedavi görüyorum bugun 5. iğnrmi yapacağım hayırlısı bakalım allahım herkese nasip etsin

3. denememe başlıyorum yarın arkadaşlar,ama yinede çok heyecanlıyım ve korkuyorum,inşallah bu sefer alnımın akıyla kurtulurum bu işten,herkes için inşallah olumlu souçlar olur

inşallah canım inşallah güzel haberlerini bizimle burada paylaşırsın.

benim de 3. denemem eşim azospermi maslak acıbadem de tedavi görüyorum bugun 5. iğnrmi yapacağım hayırlısı bakalım allahım herkese nasip etsin
hadi bakalım izinden geliyorum bende:))

inşallah canım inşallah güzel haberlerini bizimle burada paylaşırsın.
güzel haberlerle burada konuşuruz hepbirlikte inşallah....

arkadaşlar merhaba .bugün benim opum oldu.6 tane yumurta toplandı.yarın arayıp haber verecekler döllenip döllenmedikleri konusunda büyük ihtimalle perşembe transfer olur.bana dua edin

arkadaşlar merhaba .bugün benim opum oldu.6 tane yumurta toplandı.yarın arayıp haber verecekler döllenip döllenmedikleri konusunda büyük ihtimalle perşembe transfer olur.bana dua edin

canım sende benim gibi birkaç topikte yazıyorsun anlaşılan.dualarım seninle inşallah bebişlerine kavuşursun biran önce.

evet beren cim.neresi olursa orda yazıyorum herkese ulaşıp ulaşılmak istiyorum ayırt etmiyorum tatlııım

R
herkese merhabalar arkadaşlar bugün doktorumla görüştüm bende adetimi bekliyorum heralde bu ayın 20 si gibi adet olurum ve sonra tedavi baslar inşallah sorunsuz bir şekilde pozitif sonuçlarımızı alırız.

yaşasın ben kendime arkadaş buldum bile.ben de 19-20 sinde adet olmayı bekliyorum inş.gen artta 2. Tüp bebek denememi yaptırcam.birincisini 2 aylıkken kaybettik.kalbi durdu.sebebi bilinmiyo. Beren sen nerde yaptıRIyosun

?

Son düzenleme:
sizde sorun neydi canım bu ikimizinde 3. son olur inş
bizde sebepsiz infertilite deniliyor,bende yumurta çatlama sorunu var ama doktor onu sebep olarak ciddiye almıyor,eşimde sorun yok,böyle işte...3. son olsun artık yaaa hepimiz için

hadi hayırlı olsun

,umarım herşey yolunda gider...

canım merhaba benim ilk denemem olacak bahçelievler medical parkta yapılacak.geçen ay ayın 20 sinde adet olmuştum testlerimi falan yaptırdım bakalım bu ayda heralde 20 si ile 25 arası olurum inşallah hepimiz için güzel olur tedavi tarihlerimiz aynı olacak bi aksilik olmazsa inşallah burdan hamilelik haberlerimizide paylaşırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…