Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Ay evet biraz sulu göz olduk hepimiz.
Maşallah canım Allah tamamını erdirsin inşallah keseyi de gör güzelce
Hepimize nasip olsun sağlıkla bebeklerimize kavuşmak

henüz olmadı dediğim gibi kasıklarımda 1 2 tane sancı oldu ve kendinizi o kadar kasmayınn neden korkuyorsunuz

yerleşme kanamasının %25 lik bir ihtimali var yerleşme kanamasına bu kadar odaklanmayınn bende olmadı mesela

Ya Ay çok heyecanlı haber verir misin benim 11 haziran da
Merhaba arkadaşım bugün keseyi gördüm. Hayatımın en zor anlarından birini yaşadım. Önce keseyi göremedik sonra başka cihazdan baktı doktor. Kalbim duracak sandım. Eşim gözlerindeki çaresizliği gördüm dedi. Şükür ki kesemizi gördük sende sakın korkma göremezsen. Haftaya cuma kalp atışı için gideceğim. Umarım senin görüşmen benden daha iyi geçer

Merhabalar öncelikle sağlıkla gelsin bebeğiniz tebrik ederim tranferden kaç gün sonra gittiniz kese görmeye

Merhabalar ben bugün bayram sonrası işe başladığım için belirti aramaya işteyken ara verdim, eve gelince hemen belirti radarlarımı açtım ama belli belirsiz bir göğüs ağrısından başka bir şey bulamadım hadi kızlar önce yarın siz güzel haberleri alın, sonra da perşembe ben peşinizden geleyim inşallah

Teşekkür ederim inşallah hepimize nasip olur. Transferden 18 gün sonra geldim. 5.gün embriyosuydu. Şuan 5 haftalık
Çok güzell hayırla gelsin inşallah benimde 20 haziranda kese ve kalp atışı için ultrason randevum var 6haftalık olmuş olcak kalp atışlarını duyarız inşallah çift embriyo transfer oldum ben

Çok güzell hayırla gelsin inşallah benimde 20 haziranda kese ve kalp atışı için ultrason randevum var 6haftalık olmuş olcak kalp atışlarını duyarız inşallah çift embriyo transfer oldum ben
Hadi hayırlı olsun senin adına çok sevindim. Sağlıkla kucakla bebeklerini Eğer kalbi duyamazsan sakın stres yapıp kötü düşünme olur mu. Önce keseyi gör için rahat etsin

Benimde 20 haziranda kese ve kalp atışı için randevum var şuan zaman geçmiyor sanki inşallah o gün kese kalp atışını duyarız saglıklı ilerler bebişlerimiz

Ah biz kadınlar ne güzeliz ne güçlüyüz belirti aramak umut aramak gibi bizde inşallah yarın biz güzel haber veririz seninde güzel haberlerini bekliyoruz iş yerinde de dikkat edin kendinize bol suyu unutmayın bu sıcaklarda

Gözlerim doldu bu mesajınıza, kesinlikle öyleyiz bunu da başaracağız inşallah çok teşekkür ediyorum, evet su gerçekten önemli bu sıcaklarda, dengemizi iyi korumamız gerek

Kesinlikle.ve ben bulantım olmadığı için şükrediyorum

Selam güzel güçlü anne adayları,
Ben anca aranıza tam anlamıyla dönebiliyorum.Yoğun bir bayram geçti.Transferden beri asla eğilmezken bayramın 1.günü fazla efor sarfettim.Ağır kaldırmak harici herşeyi yaptım.Eğilmek,ayakta durmak,çay kahve servisleri,et doğrama,yere oturma.Ne ararsanız var çok şükür tek bir leke dahi gelmedi.Sonraki günler bolca dinlenme ile geçti ama bana bi cesaret geldi artık eskisi kadar dikkat etmiyorum eğilme durumuna.Kendimce diyorum ki bayramın ilk günü o kadar işe güce yorgunluğa birşey olmadıysa daha da bize bişey olmaz.Ve kendime söylediğim tek cümle şu “maç 90 dakika,ve yarının bize neler getireceği meçhul” tabi ki yine dikkat edecek ağır işler yapmayacak ağır kaldırmayacağım.Ama artık içim daha rahat.

Yarın devlet hastanesinde randevum var.Sürecimi kısa bi özetleyeyim.
12 mayıs 3.gün çift transfer.
21mayıs(+9.gün) beta 82 ile pozitif haberi.
23mayıs beta 193
25mayıs beta 542
31 mayıs tek kese göründü.(5+2)
Doktorum 2 hafta sonra gel dedi.7+2 ye denk geliyor 14 haziran.
Ama ben ilaç yazdırmak ve özeldeki tüp bebek doktorumun istediği bazı testler için devlet hastanesinden randevu almıştım haziranın başında.Yarın büyük ihtimal sıkıntı yoksa 6+6 olacağım ve kalp atışı duyarım diye düşünüyorum.
Allah güzel haberler bekleyen arkadaşları muradına erdirsin.Pozitifi gören kadınlarımızı da bu geri kalan süreçte hayal kırıklığına uğratmasın inşallah.Hepimiz seneye ocak ve şubatta bebeklerimizi kucaklayalım ve burada bebek alışverişini konuşalım inşallah

Bayramın 2.günü 5.gün pgtli tek embriyo transferi oldum. Kasıklarımda seğirme ve belimin solunda ağrı var ara ara. Erken test yapmak istiyorum ama bu sefer negatife hiç hazır değilim. Zaman geçmiyor sanki

Bayramın 2.günü 5.gün pgtli tek embriyo transferi oldum. Kasıklarımda seğirme ve belimin solunda ağrı var ara ara. Erken test yapmak istiyorum ama bu sefer negatife hiç hazır değilim. Zaman geçmiyor sanki
Erken test yapmak sizi yıpratır.Çok erken ve büyük ihtimal negatif görürsünüz.Evdeki testlerde çok güvenilir değil zaten.ben 200 lü değerlerde kan testi sonucu aldığımda bile çok silikti erken gebelik testi. Boşuna kendini yıpratma yani.Test gününü de bekle diyemicem ama belki bir iki gün önce yaparsın kan testini ben 3 gün önce vermiştim kanı günümü beklememiştim.

Şuan yapmam zaten tuttuysa bile çıkmaz. 16sı test günüm. Muhtemelen en geç cumartesi yaparım gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…