- Konu Sahibi gezegendeki FS
-
- #2.641
Ay evet biraz sulu göz olduk hepimiz.Merhaba kızlar bende sürekli ağlıyorum normalde zaten duygusal biriyim şimdi her şeye ağlar oldum. Duygularım tavan şu an. Yarın kese için gideceğim bana dua edin lütfen çok heyecanlıyım. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimizi kucağımızı almayı nasip etsin. Negatif gören tüm arkadaşlarım da umarım en kısa zamanda güzel haberler alır dualarım hepinizle
henüz olmadı dediğim gibi kasıklarımda 1 2 tane sancı oldu ve kendinizi o kadar kasmayınn neden korkuyorsunuzEvet ya son bir kaç gündür sabah kalkınca özellikle öyle tuhaf ki yok gibi düşse bilirim diyorum herhalde Allah korusun. Karnımı elliyorum oradalar mı diye. Halsizlik dışında hiçbir şey yok. Korkutuyor. Allah korusun. Arada ağrı giriyor sadece hafiften o da ben fazlaca korkunca bu hafta sürekli kan vermek istedim. Bir de sizin vajina da ufak sızılar oluyor mu ?
yerleşme kanamasının %25 lik bir ihtimali var yerleşme kanamasına bu kadar odaklanmayınn bende olmadı meselaYa evet bekleme süresi deli etti bizişöyle bi yerleşme kanaması falan olaydı iyidi anlardım diyorum ama vardır her şeyde bi hayır. ikimizinde son 24 saati artık belirtileri boşverelim, inşallah güzel sonuçlar alıcaz
Evet ya şehir efsanesi olarak yayılmış sanki o olunca tamammış gibi hissediyor insan. Bakalım yarın güzel sonuçlarımı alırım inşallah bendeyerleşme kanamasının %25 lik bir ihtimali var yerleşme kanamasına bu kadar odaklanmayınn bende olmadı mesela
inan bana Bende çok umutluydum ama olsun nasip inşallahO kadar çok inanıyordum çünkü
Merhaba arkadaşım bugün keseyi gördüm. Hayatımın en zor anlarından birini yaşadım. Önce keseyi göremedik sonra başka cihazdan baktı doktor. Kalbim duracak sandım. Eşim gözlerindeki çaresizliği gördüm dedi. Şükür ki kesemizi gördük sende sakın korkma göremezsen. Haftaya cuma kalp atışı için gideceğim. Umarım senin görüşmen benden daha iyi geçerYa Ay çok heyecanlı haber verir misinbenim 11 haziran da
Merhabalar öncelikle sağlıkla gelsin bebeğiniz tebrik ederimMerhaba arkadaşım bugün keseyi gördüm. Hayatımın en zor anlarından birini yaşadım. Önce keseyi göremedik sonra başka cihazdan baktı doktor. Kalbim duracak sandım. Eşim gözlerindeki çaresizliği gördüm dedi. Şükür ki kesemizi gördük sende sakın korkma göremezsen. Haftaya cuma kalp atışı için gideceğim. Umarım senin görüşmen benden daha iyi geçer
Teşekkür ederim inşallah hepimize nasip olur. Transferden 18 gün sonra geldim. 5.gün embriyosuydu. Şuan 5 haftalıkMerhabalar öncelikle sağlıkla gelsin bebeğiniz tebrik ederimtranferden kaç gün sonra gittiniz kese görmeye
Çok güzellTeşekkür ederim inşallah hepimize nasip olur. Transferden 18 gün sonra geldim. 5.gün embriyosuydu. Şuan 5 haftalık
Hadi hayırlı olsun senin adına çok sevindim. Sağlıkla kucakla bebekleriniÇok güzellhayırla gelsin inşallah benimde 20 haziranda kese ve kalp atışı için ultrason randevum var 6haftalık olmuş olcak kalp atışlarını duyarız inşallah çift embriyo transfer oldum ben
Benimde 20 haziranda kese ve kalp atışı için randevum var şuan zaman geçmiyor sanki inşallah o gün kese kalp atışını duyarız saglıklı ilerler bebişlerimizÇok güzellhayırla gelsin inşallah benimde 20 haziranda kese ve kalp atışı için ultrason randevum var 6haftalık olmuş olcak kalp atışlarını duyarız inşallah çift embriyo transfer oldum ben
Ah biz kadınlar ne güzeliz ne güçlüyüzMerhabalarben bugün bayram sonrası işe başladığım için belirti aramaya işteyken ara verdim, eve gelince hemen belirti radarlarımı açtım ama belli belirsiz bir göğüs ağrısından başka bir şey bulamadım hadi kızlar önce yarın siz güzel haberleri alın, sonra da perşembe ben peşinizden geleyim inşallah
Gözlerim doldu bu mesajınıza, kesinlikle öyleyizAh biz kadınlar ne güzeliz ne güçlüyüzbelirti aramak umut aramak gibi bizde inşallah yarın biz güzel haber veririz seninde güzel haberlerini bekliyoruz iş yerinde de dikkat edin kendinize bol suyu unutmayın bu sıcaklarda
Kesinlikle.ve ben bulantım olmadığı için şükrediyorum6. haftaya kadar benim de belirtim yoktu bir sıkıntı mı var bende diye düşündüm2 3 kere kasıklarımda sancı oldu o kadar ama 6. haftadan sonra çok fena bulantılarım başladı herkesin hamilelik süreci baştan sona kendisine özel ya kimisinde bulantı çok olmaz kimisi çok etkilenir çok düşünmeyelimm bunları
Erken test yapmak sizi yıpratır.Çok erken ve büyük ihtimal negatif görürsünüz.Evdeki testlerde çok güvenilir değil zaten.ben 200 lü değerlerde kan testi sonucu aldığımda bile çok silikti erken gebelik testi. Boşuna kendini yıpratma yani.Test gününü de bekle diyemicem ama belki bir iki gün önce yaparsın kan testiniBayramın 2.günü 5.gün pgtli tek embriyo transferi oldum. Kasıklarımda seğirme ve belimin solunda ağrı var ara ara. Erken test yapmak istiyorum ama bu sefer negatife hiç hazır değilim. Zaman geçmiyor sanki
Şuan yapmam zaten tuttuysa bile çıkmaz. 16sı test günüm. Muhtemelen en geç cumartesi yaparım gibiErken test yapmak sizi yıpratır.Çok erken ve büyük ihtimal negatif görürsünüz.Evdeki testlerde çok güvenilir değil zaten.ben 200 lü değerlerde kan testi sonucu aldığımda bile çok silikti erken gebelik testi. Boşuna kendini yıpratma yani.Test gününü de bekle diyemicem ama belki bir iki gün önce yaparsın kan testiniben 3 gün önce vermiştim kanı günümü beklememiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?