Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

hiç belirti olmadan pozitifi gören birçok arkadaşımız var ki göğüs ağrısı hassasiyeti falan kullandığımız ilaçlardan dolayı olabiliyor sakin olmaya çalışş inşallah güzel haberlerle gelirsinn

Ayy çok teşekkür ederim, mesajın manen çok iyi geldi bugün nedense öyle bir hisse kapıldım işte.. inşallah buradaki herkes güzel haberler alır, herkesin öyle çok ihtiyacı var ki

Hanımlar merhaba bu gruba yazıyorum ama hamile arkadaşlarım ne olur kusura bakmayın çünkü soruma cevap bulamadım. Burada kimyasal gebelik yaşayan arkadaşlar bana yardımcı olursa sevinirim.2. Değerim Salı günü düşük çıkınca ilaçlarım bırakmıştım. Şuan 5 gün oldu hala adet olmadım ve adet belirtim de yok olan yada olmayan arkadaşlar bi yardımcı olursa çok sevinirim. Adetle atamazsam kürtaj olur muyum korkuyorum

Kimyasal gebelikte kurtaj olmaz
Adet sokturucu verir doktor en kotu

Kızlar günaydın, umarım herkesin gebeliği sağlıkla ilerliyordur. Şükürler olsun miniğin kalp atışını duydum ben Şişli memorialda tedavi gördüm. Şimdi takip doktoru ve hastahane bakıyorum. İstanbul kartalda otoruyorum. Bana önerebileceğiniz bir doktor var mı? Evime yakın kartal acıbadem ve pendik medical park hastaneleri var. Araştırıyorum. Gittiğiniz memnun olduğunuz doktor varsa fikir olarak yazarsanız sevinirim.

Selam canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini arkadaşım Pendik medicalparkta halide yüksel E gitmişti çokta memnun kaldı kendisinden. Araştır istersen

merhaba canım dün benimde moralim çok düştü hiç belirti yok diye , chatgpt’yi darladım durdum. Belirti olmasına gerek yok diyor inşalalh bizimkiler sessizce yerleşmiştir yuvalarına 11 haziran benimde asla idrar ve erken test yapmayacağım söz verdim kendime

Merhaba canm benimde 11 haziran test günüm aynı haldeyiz belirti aramak insanı yoruyor inşallah güzel haberler alırız

Merhaba canm benimde 11 haziran test günüm aynı haldeyiz belirti aramak insanı yoruyor inşallah güzel haberler alırız
Hadi inşallah canım benim güzel müjdelerimizi haber vermek nasip olsun şenlensin buralar benim 5. Gün 2 embriyo transferi yapıldı. Aynen ilk birkaç gün bacak ağrısı oldu bende onlarda kayboldu sonradan. Artık belirti bakmayalım az kaldı zaten. Hakkımızda en güzeli olsun

Kimyasal gebelikte kürtaj olmuyor kuzum beta kendiliğinden sıfırlanıyor, doktorum sıfırlanmayı takip edene kadar kan istemişti benden. kimyasal yaşamış biri olarak adet gecikmesi olabilir ilk kimyasalımda tam 1 hafta sonra adet olmuştum ikincisinde 3. Gün falan gelmişti Ama değerin düşüp yükselip tekrar düşme gibi bişey oluyosa onu doktorunla konuş bu son transferimdede kimyasal oldum diye düşünüyorum ben çünkü idrarda pozitifi görmüştüm kanda olmadı. Test gününe kadar değerim düştü diye düşünüyorum. İlaçları bırakınca 3-4 günde adet oldum yine. Hatta şuan bitti bile

Benimde 5. Gün embriyosu 1 embriyo transferi yaptı doktorum ilk denemem o yüzden cok heyecanlıyım. Rabbım yardımcımız olsun güzel haberleri alırız inşallah

İnşallah bebeklerimiz bizimledir, dualarım buradaki herkesle bugün başım ağrıyor diye mutlu oldum desem senin test az kalmış, haydi inşallah önce sen sonra ben güzel haberleri duyuralım peşpeşe

İnşallah bebeklerimiz bizimledir, dualarım buradaki herkesle bugün başım ağrıyor diye mutlu oldum desem senin test az kalmış, haydi inşallah önce sen sonra ben güzel haberleri duyuralım peşpeşe
Ay sen yine de bol bol su iç başın için amin canım inşallah güzel düşünelim güzel olsun

Ben hiç değerlerimi takip etmiyordum 2. Değerim düşünce hemen adet oluyordum zaten ama bu uzun sürünce ne oluyor anlamadım bayram dolayısıyla doktoruma da gidemedim olmazsam zaten hemşireme sorucam çağırırsa doktora muayene giderim diye düşünüyorum. Afedersiniz de Hala ilaç akıntılarım geliyor. Her seferinde diyorum tamam adet oldum yok yine yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…