Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Bayramın 2.günü 5.gün pgtli tek embriyo transferi oldum. Kasıklarımda seğirme ve belimin solunda ağrı var ara ara. Erken test yapmak istiyorum ama bu sefer negatife hiç hazır değilim. Zaman geçmiyor sanki
erken test yapacaksanız da en azından 8. veya 9. günü yapın isterseniz ve biliyorum negatifle her seferinde tekrar tekrar karşılaşmak insanı çok çok yıpratıyor hem maddi hem manevi ama ben inanıyorum ki bugün olmazsa yarın yarın olmazsa daha sonra allahım hepimize nasip edecek inşallah olabildiğince stresini minimuma indirmeye çalış bebişin sağlıklıysa tutunmasına hiçbir şry mani olamaz ve tabii allah ömür verdiyse ve inşallah rabbim bebişini kucağına sağlıkla kolaylıkla nasip eder

Canım merhaba, sen naptın? Bebekler ne durumda?

Canım merhaba, sen naptın? Bebekler ne durumda?
ayy öğlen doktora gideceğim hem kese hem de kalp atışını duymak için inşallah rabbim sağlıklı bir şekilde kalp atışını ya da atışlarını duymayı nasip eder tek kese mi çift kese mi öğreneceğim bakalımm çok heyecanlıyımmm

Kızlar dualarım sizinle inşallah hayırlı güzel haberlerle gelin
Biz sabahı bekleyemedik dün akşam test verdik 822 çıktı değerim şoktayım hala .
Yaa çok sevindim hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah bende 9 buçukta verdim sağlık ocağında kanı e nabiza akşama doğru düşer dedi sabırsızlıkla bekliyorum

Yaa çok sevindim hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah bende 9 buçukta verdim sağlık ocağında kanı e nabiza akşama doğru düşer dedi sabırsızlıkla bekliyorum
Ay hadi bakalım dualarım sizinle inşallah güzel sonuçlarınızı alıcaz
Çok teşekkür ederim kuzum

Hersey yolunda görünüyor senin adına çok sevindim. Benim bir sorum var. Kese görmeye tüp bebek doktoruna mı gittin?
Benim doktorum önce hemen gel keseyi görelim dedi sonra arayıp 7 bin TL istediler.
Açıkçası hiç beklemiyordum en azından keseyi ücretsiz görürüz diye düşünüyordum. Diğer arkadaşlarda aynı durumu yaşadı mı merak ediyorum

Amin inşallah canım senin ilk deneme miydi tabloda baktm göremedim
Yok canım benim 4. Tüp bebek tedavimdi . Diğer 3 denememde embriyolarımızın döllendikten sonra hep gelişimi durduğu için transfer aşamasına gelememiştik. Son tedavimde tedavi şeklini değiştirdi doktorumuz 3 embriyomuz oluştu, martta 1 tane transfer yaptık tutmamıştı, bu sefer kalan 2sini transfer ettik

Ay canım benim senin için ne zorlu bir süreç olmuştur inşallah bu zorlu sürecin arkasına hamilelik haberin güneş gibi içini ısıtır sağlıkla kucağına alırsın güzel haberini bekliyorum

Ay canım benim senin için ne zorlu bir süreç olmuştur inşallah bu zorlu sürecin arkasına hamilelik haberin güneş gibi içini ısıtır sağlıkla kucağına alırsın güzel haberini bekliyorum
Gerçekten çok yorucu bi süreçti kuzum umudumuz , gücümüz çok azalmıştı artık. Allahım hepimizi emeklerinin karşılığını versin inşallah çok teşekkür ederim bugün seninde güzel haberlerini alıcaz

İnşallah olumlu olur sonucun çok dua ediyorum sana aynı gün yaptırmıştık benim pozitif oldu darısı sana e nabıza da düşmesini bekleme öğleden sonra git sor

İnşallah olumlu olur sonucun çok dua ediyorum sana aynı gün yaptırmıştık benim pozitif oldu darısı sana e nabıza da düşmesini bekleme öğleden sonra git sor
Yaa çok sevindim senin adına minik mucizene kavuşmuştur ne güzel sağlık ocağı merkezi yerde değil mugla merkeze gidiyormuş kanlar bizde yarın belli olur dediler canım ondan e nabizdan bakiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…