- 17 Mart 2023
- 697
- 979
- 33
- 31
- Konu Sahibi gezegendeki FS
-
- #2.661
Ayy inşallah güzel haber alırsın o günŞuan yapmam zaten tuttuysa bile çıkmaz. 16sı test günüm. Muhtemelen en geç cumartesi yaparım gibi
erken test yapacaksanız da en azından 8. veya 9. günü yapın isterseniz ve biliyorum negatifle her seferinde tekrar tekrar karşılaşmak insanı çok çok yıpratıyor hem maddi hem manevi ama ben inanıyorum ki bugün olmazsa yarın yarın olmazsa daha sonra allahım hepimize nasip edecek inşallah olabildiğince stresini minimuma indirmeye çalış bebişin sağlıklıysa tutunmasına hiçbir şry mani olamaz ve tabii allah ömür verdiyse ve inşallah rabbim bebişini kucağına sağlıkla kolaylıkla nasip ederBayramın 2.günü 5.gün pgtli tek embriyo transferi oldum. Kasıklarımda seğirme ve belimin solunda ağrı var ara ara. Erken test yapmak istiyorum ama bu sefer negatife hiç hazır değilim. Zaman geçmiyor sanki
Canım merhaba, sen naptın? Bebekler ne durumda?erken test yapacaksanız da en azından 8. veya 9. günü yapın isterseniz ve biliyorum negatifle her seferinde tekrar tekrar karşılaşmak insanı çok çok yıpratıyor hem maddi hem manevi ama ben inanıyorum ki bugün olmazsa yarın yarın olmazsa daha sonra allahım hepimize nasip edecek inşallah olabildiğince stresini minimuma indirmeye çalış bebişin sağlıklıysa tutunmasına hiçbir şry mani olamaz ve tabii allah ömür verdiyse ve inşallah rabbim bebişini kucağına sağlıkla kolaylıkla nasip eder
ayy öğlen doktora gideceğim hem kese hem de kalp atışını duymak içinCanım merhaba, sen naptın? Bebekler ne durumda?
Yok canım 1-2 gün sonra bitti. Yerleşme kanamasıymış meğerKanaman devam ediyor mu
Günaydın kızlar ben heyecandan uyuyamadım 9da sağlık ocağına kan vermeye gidicem çok heyecanlıyım dualarinizi eksik etmeyin
Kızlar dualarım sizinle inşallah hayırlı güzel haberlerle gelinBen de bugün kan vereceğim
Yaa çok çok sevindim hayırlı uğurlu olsunKızlar dualarım sizinle inşallah hayırlı güzel haberlerle gelin
Biz sabahı bekleyemedik dün akşam test verdik 822 çıktı değerimşoktayım hala .
Yaa çok sevindim hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah bende 9 buçukta verdim sağlık ocağında kanı e nabiza akşama doğru düşer dedi sabırsızlıkla bekliyorumKızlar dualarım sizinle inşallah hayırlı güzel haberlerle gelin
Biz sabahı bekleyemedik dün akşam test verdik 822 çıktı değerimşoktayım hala .
Ay hadi bakalım dualarım sizinle inşallah güzel sonuçlarınızı alıcazYaa çok sevindim hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah bende 9 buçukta verdim sağlık ocağında kanı e nabiza akşama doğru düşer dedi sabırsızlıkla bekliyorum
Amin inşallah canım senin ilk deneme miydi tabloda baktm göremedimAy hadi bakalım dualarım sizinle inşallah güzel sonuçlarınızı alıcaz
Çok teşekkür ederim kuzum
Naptin canım verdin mi kanıBen de bugün kan vereceğim
Hersey yolunda görünüyor senin adına çok sevindim. Benim bir sorum var. Kese görmeye tüp bebek doktoruna mı gittin?Selam güzel güçlü anne adayları,
Ben anca aranıza tam anlamıyla dönebiliyorum.Yoğun bir bayram geçti.Transferden beri asla eğilmezken bayramın 1.günü fazla efor sarfettim.Ağır kaldırmak harici herşeyi yaptım.Eğilmek,ayakta durmak,çay kahve servisleri,et doğrama,yere oturma.Ne ararsanız varçok şükür tek bir leke dahi gelmedi.Sonraki günler bolca dinlenme ile geçti ama bana bi cesaret geldi artık eskisi kadar dikkat etmiyorum eğilme durumuna.Kendimce diyorum ki bayramın ilk günü o kadar işe güce yorgunluğa birşey olmadıysa daha da bize bişey olmaz.Ve kendime söylediğim tek cümle şu “maç 90 dakika,ve yarının bize neler getireceği meçhul” tabi ki yine dikkat edecek ağır işler yapmayacak ağır kaldırmayacağım.Ama artık içim daha rahat.
Yarın devlet hastanesinde randevum var.Sürecimi kısa bi özetleyeyim.
12 mayıs 3.gün çift transfer.
21mayıs(+9.gün) beta 82 ile pozitif haberi.
23mayıs beta 193
25mayıs beta 542
31 mayıs tek kese göründü.(5+2)
Doktorum 2 hafta sonra gel dedi.7+2 ye denk geliyor 14 haziran.
Ama ben ilaç yazdırmak ve özeldeki tüp bebek doktorumun istediği bazı testler için devlet hastanesinden randevu almıştım haziranın başında.Yarın büyük ihtimal sıkıntı yoksa 6+6 olacağım ve kalp atışı duyarım diye düşünüyorum.
Allah güzel haberler bekleyen arkadaşları muradına erdirsin.Pozitifi gören kadınlarımızı da bu geri kalan süreçte hayal kırıklığına uğratmasın inşallah.Hepimiz seneye ocak ve şubatta bebeklerimizi kucaklayalım ve burada bebek alışverişini konuşalım inşallah
Yok canım benim 4. Tüp bebek tedavimdi . Diğer 3 denememde embriyolarımızın döllendikten sonra hep gelişimi durduğu için transfer aşamasına gelememiştik. Son tedavimde tedavi şeklini değiştirdi doktorumuz 3 embriyomuz oluştu, martta 1 tane transfer yaptık tutmamıştı, bu sefer kalan 2sini transfer ettikAmin inşallah canım senin ilk deneme miydi tabloda baktm göremedim
Ay canım benim senin için ne zorlu bir süreç olmuştur inşallah bu zorlu sürecin arkasına hamilelik haberin güneş gibi içini ısıtır sağlıkla kucağına alırsın güzel haberini bekliyorumYok canım benim 4. Tüp bebek tedavimdi . Diğer 3 denememde embriyolarımızın döllendikten sonra hep gelişimi durduğu için transfer aşamasına gelememiştik. Son tedavimde tedavi şeklini değiştirdi doktorumuz 3 embriyomuz oluştu, martta 1 tane transfer yaptık tutmamıştı, bu sefer kalan 2sini transfer ettik
Gerçekten çok yorucu bi süreçti kuzum umudumuz , gücümüz çok azalmıştı artık. Allahım hepimizi emeklerinin karşılığını versin inşallahAy canım benim senin için ne zorlu bir süreç olmuştur inşallah bu zorlu sürecin arkasına hamilelik haberin güneş gibi içini ısıtır sağlıkla kucağına alırsın güzel haberini bekliyorum
İnşallah olumlu olur sonucun çok dua ediyorum sana aynı gün yaptırmıştık benim pozitif oldu darısı sana e nabıza da düşmesini bekleme öğleden sonra git sorAy canım benim senin için ne zorlu bir süreç olmuştur inşallah bu zorlu sürecin arkasına hamilelik haberin güneş gibi içini ısıtır sağlıkla kucağına alırsın güzel haberini bekliyorum
Yaa çok sevindim senin adına minik mucizene kavuşmuştur ne güzelİnşallah olumlu olur sonucun çok dua ediyorum sana aynı gün yaptırmıştık benim pozitif oldu darısı sana e nabıza da düşmesini bekleme öğleden sonra git sor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?