Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Oh maşallah yerleşme kanaması 5. 6. Haftaya kadar minik olabilirmiş. Hiç panik olma kese randevusu aldın mı
Aldim doktorum dun cok panigimi gorunce persembe demisti sali gunune cektiay evet ama panigimi anlatmam mumkun diil burada yerleske kanamasi olsa keske dendigini gorunce demek dedim herkes kendinde olmayani ariyor

Aldim doktorum dun cok panigimi gorunce persembe demisti sali gunune cektiay evet ama panigimi anlatmam mumkun diil burada yerleske kanamasi olsa keske dendigini gorunce demek dedim herkes kendinde olmayani ariyor
Aynen öyle canım benimde haftaya cuma kese günüm o güne kadar rahat yok

kafana takma şu an kötü düşünceleri bol bol dinlen bebeğinin seninle olduğu her günün tadını çıkar çok stresli ilerliyoruz tüp bebek anneleri olarak biraz rahatlamaya ihtiyacımız var

Merhaba arkadaşım ben de çarşamba günü gördüm haftaya perşembe kalp atışına inşallah çok sevindim Allah ım isteyen herkese nasip etsin..

Selam kızlar ben de Bayadır bildirim gelmeyince kimse konuşmuyor sandım 8 sayfa birikmiş hepsini okudum. Allah pozitif alanların kucağına almayı nasip etsin... negatif olanlar yıkılmasın ki zaten biz çok güçlüyüz :) Allah hayırla nasip etsin
Çarşamba günü keseyi gördük aslında iki kese iki embriyo hatta ikisinde de yolk sac gördü doktorum fakat ikiz demeyelim şimdilik dedi haftaya netleşir dedi. Hem kalp atışına hem ikize bakacağız bakalım inşallah oda tutunmuştur. Benim ilk haftalarım lekelenmeli geliyor ama doktor kanama alanı yok dedi çok şükür sanırım diğer bebeğim de tutunmaya çalışıyor. İkinci test verdiğimde de lekelenmem olmuştu 4 gün sürmüştü. 2 gündür de bu devam ediyor

hadi bakalımm hayırlı güzel haberlerini bekliyoruzz

Kızlar size bir sorum olacaktı bende hafiften mide bulantısı ve mide yanması olmaya başlıyor normal dimi

Kızlar size bir sorum olacaktı bende hafiften mide bulantısı ve mide yanması olmaya başlıyor normal dimi
benim mide bulantım 6. haftada başladı ama bence bunların ne zaman başlayacağı tamamen kişiye bağlı şiddetli bir bulantıysa doktoruna bildir bence ama bir sıkıntı yoktur canım allahın izniyle rahat oll

Kızlar az önce peçeteye silince gelen kahverengi bej akıntım oldu. Transferin 9. günü bugün ağrım sızım yok yerleşme kanaması olabilir mi yoksa korkmalı mıyım

Kızlar az önce peçeteye silince gelen kahverengi bej akıntım oldu. Transferin 9. günü bugün ağrım sızım yok yerleşme kanaması olabilir mi yoksa korkmalı mıyım
Korkma sakin ol peçeteye silince diyorsun bak rahat olabilirsin transfer +8 inci gün mü 9. Mu ? Benim 4 gün lekelenmem oldu. 2 gün teniz geçti şimdi tekrar başladı. Özellikle çoğu tüp bebek yaptıran kadında olabiliyormuş yerleşme kanaması diyorlar hatta benim bu kanamamda başlangıç çokta kırmızıydı ama doktor korkmana gerek yok iyice yerleşiyor dedi.

Kuzucum ben 5 haziranda transfer oldum. 9. gün ama transfer dahil sanırım aklım gitti. Hemşiremle konuştum kırmızıya dönmediği sürece normal takip et hatta olumlu bile olabilir dedi. Ağrım sızım yok hiç belirtim yoktu. İlk günler oldu tabi de. Benim göğüslerim küçüktür sadece hafif bi göğüs dolgunluğu var. Birkaç gün devam edebilir dedi salı günü test günüm ben pazartesi akşam acilden kan vermeyi düşünüyorum.

Sadece ben silince peçeteye lekelenme şeklinde geliyor bej-kahve arası bi renk. Bu arada embriyom 3. gün embriyosu

Tamam canım normal hiç korkma bebiş yerleşiyor Allah ın izniyle güzel güzel.1 2 gün sonra sarımtrak oluyor. Kişiden kişiye değişiyor akıntı kısmı sanırım. Ben de kırmızı dahi olsa gördüm keseyi mesela. Doktorum da ağrılı ve yoğun olmadığı sürece sıkıntı yok dedi.

Ağzından bal damlıyor içime su serptin canım benim rabbim de seni sevindirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…