- 17 Mart 2023
- 702
- 981
- 33
- 31
- Konu Sahibi gezegendeki FS
-
- #2.721
Yaa e nabız sorunlu. Geç yüklüyorlar sanırım sisteme. Halen sonuç yok dimi? Dualarımız bugün sana canımE nabiza abone oldum resmen sürekli bakıyorum ama çıkmamış sonuçlarım
Ne yazık ki hala sonuç yok canım ya geç olsun da güç olmasın rabbim güzelleştiriyordur belkideYaa e nabız sorunlu. Geç yüklüyorlar sanırım sisteme. Halen sonuç yok dimi? Dualarımız bugün sana canım
Selam canım, gebesin değil mi? Pozitif aldım dediğini gözden kaçırdım sanırım kusura bakmaYok canım 1-2 gün sonra bitti. Yerleşme kanamasıymış meğer
Günaydın canım benimde kan sonucum e nabıza yüklenmemişti telefonla bilgi aldım bazen 3 günü bulabiliyor demişlerdi bende kan verdiğim yerden gidip öğrendim. Güzel haberlerini bekliyoruzKızlar günaydın ben hala sonucumu öğrenemedim çıldırcam artik
Aile hekimim genel kan taramasından yapalım dedi o değerlerin bazıları çıkmış hamilelik yok ondan gerildim ya eşim şimdi gitti saglik ocağına sorcak canmGünaydın canım benimde kan sonucum e nabıza yüklenmemişti telefonla bilgi aldım bazen 3 günü bulabiliyor demişlerdi bende kan verdiğim yerden gidip öğrendim. Güzel haberlerini bekliyoruz
İnan dünden beri bakıyorum buraya güncelleme girdin mi diyeAile hekimim genel kan taramasından yapalım dedi o değerlerin bazıları çıkmış hamilelik yok ondan gerildim ya eşim şimdi gitti saglik ocağına sorcak canm
Ayyyy tam da şimdi okudumKızlar sonucum geldi hamileyim bende bebisim benimle
Ay ay ay çok şükür maşallahKızlar sonucum geldi hamileyim bende bebisim benimle
Ne zaman gidiyorsun kan vermeye inşallah senin güzel haberini de alıcazAyyyy tam da şimdi okudummaaşallah gözün aydın canımmm bana dua et ben de bugün kan vereceğim
Çok çok sevindim canım hayırlı olsunKızlar sonucum geldi hamileyim bende bebisim benimle
Tam şu anda yoldayımNe zaman gidiyorsun kan vermeye inşallah senin güzel haberini de alıcazşubat anneleri yükleniyor
Dualarım seninle kuzum.insalalh seninde güzel haberini alicazAyyyy tam da şimdi okudummaaşallah gözün aydın canımmm bana dua et ben de bugün kan vereceğim
Canim çok sagolun hep dualarınızi hissettim çok sagolin canım kızlarımÇok çok sevindim canım hayırlı olsun
Yaa canım çok sevindimKızlar sonucum geldi hamileyim bende bebisim benimle
Amin canım inşallah hepimiz çok güzel bir hamilelik geçiririz bebeklerimiz keyifli keyifli büyürlerYaa canım çok sevindimRabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin
Senin doktorunun ücreti uygunmuş. Bende kendi doktoruma gidiyorum artık ama benden test istemedi hiç. Sadece takviye alıyor musun diye sordu. Acaba kalbi duyduktan sonra mı isteyecek. Sen kalbini duymuşsun çok heyecanlıNeeee,muayene ücreti bende ödedim.Bende şaşırmıştım en azından ilk muayene ücretsiz olur diye düşünmüştüm ama bizim muayene ücreti normal kadın doğumcuların ücreti olan 1680 falandı.Oha yani. Bence gitme yani.Nedir 7 bin.Kendi tüp bebek doktoruma gittim ama 7 bin dese gitmezdim.
Bugün devlette kadın doğuma gittim kalp atışı duymaya.Kendi doktorum keseden 2 hafta sonraya çağırmıştı yani 14 haziran gibi.Ben devlete gittim hem ilaç yazdırırım diye hemde ikinci göz olarak.Bir de anladım ki tüm doktorlar aynı testleri istiyor sanırım. Devletteki doktorum da sordu tüp bebek doktorunun istediği testleri.Bende yaptırdığımı söyledim ama e nabıza düşmediği için devlette idrar twstini falan yeniden yaptı doktor. Şimdi test listesini de paylaşayım size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?