Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Kızlarr, ben bugün devlet hastanesindeki randevuma gittim.Karından uğraştı ama göremedi çok flu idi.Vajinal baktı ve miniğimizin kalp atışını duyduk.Çok duygusal çok güzel bir andı.Eşimin yüzündeki duyguyu ölsem unutmam herhalde.Ki bir çok videoda izledim bebek kalp atışıyla alakalı kendi bebeği bambaşka oluyormuş insanın
6+6 ydım ama Çok minik daha erken dedi. Gelecek hafta daha iyi görünür bu bebek gelişir dedi. Ama anladığım kadarıyla ilk haftalar bebenin haftası uyumlu olmuyor sat ile. Mesela keseyi ölçtü ve dedi ki 7+2. Bebeği ölçtü 5+6 ama benim sat a göre 6+6 demek bir süre böyle düzensiz olacak günü haftası

Günaydın canım benimde kan sonucum e nabıza yüklenmemişti telefonla bilgi aldım bazen 3 günü bulabiliyor demişlerdi bende kan verdiğim yerden gidip öğrendim. Güzel haberlerini bekliyoruz
Aile hekimim genel kan taramasından yapalım dedi o değerlerin bazıları çıkmış hamilelik yok ondan gerildim ya eşim şimdi gitti saglik ocağına sorcak canm

Kızlar aklıma takılan bir şey oldu. Dün Rabbime çok şükür kese ve kalp atışı duyuldu doktorum haftaya çarşamba yine kalp atışı için çağırdı bir aksilik olmazsa sonrası için kadın doğum uzmanına yönlendirdi. Gideceğim doktor için en uygun tarih 04.07 bu tarihte tahmini Allah’ın izniyle 10 haftalık gebeliğim oluyor. Benden HCV, HIV vs durumlar için kan tahlili istenmedi büyük ihtimal kadın doğum doktorum isteyecek sizce randevu tarihim tahliller için geç olur mu? Haftaya kalp atışında sıkıntı olmazsa farklı bir doktorda öncesinde baktırsam mı

Senin doktorunun ücreti uygunmuş. Bende kendi doktoruma gidiyorum artık ama benden test istemedi hiç. Sadece takviye alıyor musun diye sordu. Acaba kalbi duyduktan sonra mı isteyecek. Sen kalbini duymuşsun çok heyecanlı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…