Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Keseden sonra da kalp atışı heyecanı bana da şuan günler geçmiyor.. Bir mi iki mi onu da öğreneceğiz inşallah
Oyy hadi hayırlısı ben cuma gidicem kese görmeye 5+4 gibi oluyorum uygulamaua göre. Sen ne zaman gittin ilk kontrolde 2. Kese gözükmüyormuş bazen .oy kuzucuklar yerleşsinler güzelce . İlk 3 aydan sonra rahatlayacağız inşallah

Tam 5+0 da gittim aslında kese gözüktü yolk gözüktü embriyo da vardı ama doktor ikiz demeyelim haftayayı bekleyelim dedi inşallah 3 ayı atlatırsak. Aktif biriyim normalde evde biraz sıkıldım.

Tam 5+0 da gittim aslında kese gözüktü yolk gözüktü embriyo da vardı ama doktor ikiz demeyelim haftayayı bekleyelim dedi inşallah 3 ayı atlatırsak. Aktif biriyim normalde evde biraz sıkıldım.
Oy maşallah darısı başıma bakalım 1 mi 2 mi çok merak ediyorum bende öyle transferden beri evde tıkıldım kaldım bahçeye inip yürüyüş yapıyorum ama çarşı pazar gezip dolaşasım var biraz daha sakin takılmamız gerekiyor sanırım

Kızlar merhaba ben şuan 5+3teyim doktorum haftaya cumaya çağırdı kese için şuan gözükmez mi ben çok stres yapıyorum muayene olsam mı ne dersiniz

Amin amin amin ilk başta ben de ufak yürüyüşler yapıyordum ama doktorum şimdi yürüyüş yapma dedi sanki gripmişsin gibi düşün yavaş yavaş hareket et dinlene dinlene yemeğini bulaşığını hallet dedi. Benim için inanılmaz zor katlanamadığım tek şeydir yavaşlık çünkü evlatlarım için dayanıyorum. Bugün eşimde dalga geçiyor ana oldun bak nasılda evde duruyorsun diye

Kızlar merhaba ben şuan 5+3teyim doktorum haftaya cumaya çağırdı kese için şuan gözükmez mi ben çok stres yapıyorum muayene olsam mı ne dersiniz
Arkadaşım stres yapma. Sigara içsen daha iyi şu stresi yaşamaktansa öyle düşün. Ben 5 te gördüm fakat kişiden kişiye değişiyor bazen vajinal ultrasonda falan bilr zor görünüyor. O yüzden stres olma kalp atışıyla birlikte görmek istedi demek ki ben de 5+3 teyim perşembe çağırdı kalp atışı için

Evet sanırım kalp atışıyla duyma istedi ama keseyi görseydik kalp atışına kadar bu kadar stres yapmıcaktım inanki elimde değil 5.denemem çok korkuyorum yıprandım

Evet sanırım kalp atışıyla duyma istedi ama keseyi görseydik kalp atışına kadar bu kadar stres yapmıcaktım inanki elimde değil 5.denemem çok korkuyorum yıprandım
Çok haklısın valla benim de 3ö denemem ilk gebeliğim seni çok çok iyi anlıyorum ki zaten o yüzden hepimiz bu topikteyiz. İstersen randevu al

Bende haftaya cuma 5+5 te ilk defa gidicem.hangilerini görürüm bilmiyorum . Hafta hafta görmekte stres Muhtemelen kese yolk ve kalbi aynı anda görmek istemiş doktorun geç olsun güzel olsun canım hayırlı haberler alalım inşallah doktorlarımızdan bebişlerimiz bizimle olsun

Ay bu eşlerimiz ve yorumları bizden çok hamiş olacaklar gibi hissediyorum bu süreçte

Çok haklısın ama insan gönlüne söz geçiremiyorr mecbur beklicez gibi

Ay bu eşlerimiz ve yorumları bizden çok hamiş olacaklar gibi hissediyorum bu süreçte
Üf şimdiden öyle gerçekten yerime uzanmış ayakta kaldım bakıyorum suratına o da bana bakıyor hamile olan sensin galiba dedim bu kadar acıyı biz çekiyoruz rahatını onlar bunun bir çözümü olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…