Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Doktorum şimdilik sıkıntı yok devam ederse iptal ederiz dedi bakalım

Merhaba kızlar, bende pazartesi günü transfer oldum, 33 yaş ilk deneme 6.gün embriyosu 4bc kalitede, rabbim emeklerimizin karşılığını verir inşallah belirti yaşayan var mı benim iki gündür akşam yemeği sonrası karnımda çok şişlik oluyor nefes alamıyorum nerdeyse yatmaktan kaynaklı mı acaba ?

Merhaba canım, Aminaynı gün transfer olmuşuz.Maalesef benim şu an öyle.Kabak çekirdeği yiyeyim iyi geliyormuş dedim.Yordu beni.Karnım çok şiş.Ekmek yemedim bu arada akşam yemeğinde.Çok dikkat ediyorum. Somon ve roka salatası yedim.Ama yok bu şişliği anlatamamafedersiniz gaz var olabilir ama ıkınma hareketleri asla yapmamaya özen gösteriyorumbende yatıyorum ama full değil.Günde 20-25 dakika yürüyüş yapıyorum dışarda.evde de yapabildiğim minik işleri yapıyorum.Mesela kahvaltı için yumurta haşlamakgerisi eşimin işi

Hepinize merhaba, 38 yaşındayım. İlk tüp bebek denemem. Daha önce bebeğim 9 haftalıkken kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. İki tane de kimyasal geçmişim var. Amh çok fazlasıyla düşük. Bir yıldır tüp bebek tedavi sürecindeyim. Havuz yöntemi yaptık. Çok zorluydu 8 yumurtam üçüncü güne geldi. Daha sonra ise maalesef 2 tanesi 5inci güne kadar gelebildi. Genetike gönderecektik ancak hücre bölünmedigi için gidemedi. 9 Mayıs regl üçüncü günu doktora gittim. Vitaminler ve estrofem verildi. Ayın 26 sında tekrar kontrole gideceğim.fraven iğne verdi onu ayın 26sinda vuracaklarmis. Transfer günü bir aksilik olmaz ise 31 Mayıs. O günde troctocile isimli 4 iğne yapacaklarmış. Şimdilik bu kadar. Ayın 26sindan sonra tabi başka ilaçlar ignelerde bekliyordur beni... Dualarınızın arasına beni de alırsanız çok sevinirim

Hayırlı güzel sonuçlarda nasip etsin canım rahim kalınlığın ne durumdaymış?
Ölçtü çok güzel dedi istenilen boyuta çok az kalmış perşembe filan da olabilirdi ama biz cuma günü daha müsait olunca cuma da olur dedi o şekilde Amin amin hepimize sağlıklı evlatlar mutlu haberler nasip etsin Rabbim

Merhaba anne adayları 9 mayıs da bende 1 adet 3. Gün embriyo transferi oldum sabırsızlıkla 21 mayısı bekliyorum. İçim asla olumlu demiyor ama bir umut. Dünden beri mesajlarınızı okuyorum motive edici ve yalnız değilim hissi çok güzel umarım hepimiz hayırlısı ile bebişlerimizi kucaklarımıza alalım

Merhaba, iyi düşüneceğiz iyi olacak.Asla kötüyü çağırmıyoruz kaçıncı denemeniz ve yaşınız kaç?

Merhaba,çok geçmiş olsun.Kayıplarınız doğal yoldan oluşan bebeklerdi o halde.Öyle anladım ben.Bunun için doktorunuz herhangi bir tedavi önerdi mi? Gebelik oluşuyorsa hani sonuna kadar gitmesi için?
Bu arada havuz yöntemi çok sabır istiyor.Allah mükafatını da verir inşallah

İyi geceler arkadaşlar bugün 14.gün test yaptım 493 yükselmiş doktorum haftaya randevu verdi ama iki gündür aşırı şişkinlik ve gaz var bende bugunde aşırı bi şekilde affedersiniz ishal oldum normal mı acaba arada kasık batması oluyor belim ağrıyor lütfen cevap verin aşırı endişeliyim

Yaş 27 ilk denemem . Beni umutsuzluğa iten pcos olmama rağmen 8 yumurta toplandı 4 boş çıktı 4 yumurta işleme alındı ve 3 adet döllendi . 3 ü de 3. Güne ulaştı doktorum dondurma kararı aldı . Neden 5 e gitmedi anlam veremedim . Pcos harici hiç bir problem yokken sürekli olumsuz ilerleyince olumlu düşünemiyorum

Ayyy maşallah canımtebriklerrrrr
Gaz şişkinlik ve ishal şuan bende de var.İlaçlardan olduğunu düşünüyorum ben.Kasık batması bel ağrısı bence normaldir gebesinmaşallah size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…