- 17 Mart 2023
- 773
- 1.071
- 43
- 31
- Konu Sahibi gezegendeki FS
-
Hiç sıkmıyorum canımı.Ben bazen unutuyorum bile transfer olduğumuTabikiilk günde hiç belirti olmadı 2. Gün hafif kasık ağrısı başladı 2-3 saniyelik geldi gitti 3. Günde aynı şekilde oldu. 4. Gün hafif bel ağrısı eklendi. 5,6,7. Günler biraz göğüs hassasiyeti başladı biraz halsizlik, kasık ve bel ağrım da artmaya başladı adet ağrısı gibi düşünün bende bu şekilde oldu ama herkes de belirti olmayabiliyormuş. Bende niye belirti yok veya olmadı diye de tatlı canınızı sıkmayın lütfen bende yerleşme kanaması olmadı mesela
Evet benimki de o yöntemle oldu ama nasip değilmiş demekki. Çok teşekkür ediyorum samimiyetin için umarım senin pozitif haberlerini alırız duacınımhayır canım hatay iskenderunda.Bize yakın diye tercih ettik.Ünü olduğu ya da kaliteli iyi diye duyduğumuz için değil.Git-geller ile yollarda çile çekmemek ayrıca stres olmamak için böyle tercih ettik.
Evet yumurtalıklarına baktır reglinle birlikte git.Bakalık bu ay kaç yumurta görünecek.Ama kesinlikle yeme içmeyi düzenle.Haftada en az 3 kere falan hafif tempolu yürüyüş yap, avakado,haşlanmış yumurta falan öneriyorum ben size.Yani araştırırsınız yumurta kalitesini arttıran şeyleri tabii.Ama yeme içme önemli ama tek sebep değil.Birazda kısmet işi bu yumurtaların döllenme işi.Aaa aklıma geldi.Ayrıca bizim 3/3 yaptığımız ilk Opu de embriyolog demişti ki, mikroenjeksiyon mu ne yönetemiyle döllemiş yumurtalarımı.Yani en iyi spermleri seçip döllemiş.Diğer Opu olduğun yumurtalarımda yani 6/2 yaptığımda hüç bahsetmedi bundan.diğer bir yöntem daha varmış ki o da yumurtanın üstüne seçilmeyen rastgele spermler mi ne konuluyormuş kendiliğinden dölleniyormuş sanırım.Bence buna da dikkat edin.
En önemlisi stres, uzak durun.Demesi kolay yapması zor.Bende ara ara böyle umutsuzluğa kapılıyorum.Geriliyorum.Allah hepimizin yardımıcsı olsun sana sıkı sıkı sarılıyorum.Aklıma bişey gelirse yine yazarım.Ya da siz sorarsınız bizlere.Birbirinizib ışığı olmak çok iyi geliyor bana sizr de iyi geliriz inşallah
29 Nisan’da başladık o zaman bu transfere başlamadan önce ilk kan tahlilini o zaman vermişim ilaçlara da o gün başladık.Merhaba,
Öncelikle bugün transferiniz var anladığım kadarıyla.Umarım çok güzel geçer.Sağlıkla sıhhatle kucaklamak nasip olsun
Transfer başlama dediğim de regl olunca ilk gidiyoruz ya transfer sürecine başlıyoruzTabi sonradan öğrendim ki herkesin ilaçlarla geçen bir süreci olmuyormuş.Doğal-yapay siklus diye ikiye ayrılıyormuş
Allah sizden razı olsun.Bende sizin duacınızımEvet benimki de o yöntemle oldu ama nasip değilmiş demekki. Çok teşekkür ediyorum samimiyetin için umarım senin pozitif haberlerini alırız duacınım
Tuttu tuttu Allah ın izniyle inşallah güzel düşünelim güzel olsunHiç sıkmıyorum canımı.Ben bazen unutuyorum bile transfer olduğumuilaç içmem gerektiğini hatırlayınca bi aydınlanma geliyor size de öyle oluyor mu bilmiyorum ama dün akşam gibi biraz kasıklarda garip bi ağrı desem değil sızı desem değil dolgunluk desem değil hissettim ne bileyim içimde tuttu gibi bi his oldu ya da tutacak olumsuz hiç düşünmüyorum.Bende fibromiyalji vardı zaten sürekli sırt ağrılarım var.Nasip olurda gebe kalırsam onu da ağrısız sızısız atlatacağımı da hiç düşünmüyorum
AmiiiiiinnnnTuttu tuttu Allah ın izniyle inşallah güzel düşünelim güzel olsunalarm sağolsun ilaçları sayesinde unutmak pek mümkün olmuyor dolgunluk deyince bide afedersiniz gaz çok olmaya başladı bu ara ya sizin kaçıncı gününüz dü
Bugün test günümdü 9. Gün 23.90 çıktı beta hcg kan sulandırıcı verdi doktor cuma günü tekrar test vericem ama bende durumlar pek iyi değil.T tuthaliya I InciTane94 kızlar son durum nedir naptınız? Test verdiniz mi? Güzel haberlerinizi alırız inşallah
Tebrik ederim ama Hayır olsun inşallah nedir sorun?Bugün test günümdü 9. Gün 23.90 çıktı beta hcg kan sulandırıcı verdi doktor cuma günü tekrar test vericem ama bende durumlar pek iyi değil.
Buradaki iyi haberleri okuyup olumlu düşünmeye çalışıyorum
Doktor yumurtalarımın ilaca direnç gösterdiğini geç cevap verdiğini söylemişti zaten benm sol yumurtalığım yok kist sebebiyle alındı bu sebepten tek yumurtalığımda 3 tanecik vardı şu an durum ne bilmiyorum bakıcaz artık duruma göre.
Bende Hatay İskenderun da yaptırıyorumhayır canım hatay iskenderunda.Bize yakın diye tercih ettik.Ünü olduğu ya da kaliteli iyi diye duyduğumuz için değil.Git-geller ile yollarda çile çekmemek ayrıca stres olmamak için böyle tercih ettik.
Evet yumurtalıklarına baktır reglinle birlikte git.Bakalık bu ay kaç yumurta görünecek.Ama kesinlikle yeme içmeyi düzenle.Haftada en az 3 kere falan hafif tempolu yürüyüş yap, avakado,haşlanmış yumurta falan öneriyorum ben size.Yani araştırırsınız yumurta kalitesini arttıran şeyleri tabii.Ama yeme içme önemli ama tek sebep değil.Birazda kısmet işi bu yumurtaların döllenme işi.Aaa aklıma geldi.Ayrıca bizim 3/3 yaptığımız ilk Opu de embriyolog demişti ki, mikroenjeksiyon mu ne yönetemiyle döllemiş yumurtalarımı.Yani en iyi spermleri seçip döllemiş.Diğer Opu olduğun yumurtalarımda yani 6/2 yaptığımda hüç bahsetmedi bundan.diğer bir yöntem daha varmış ki o da yumurtanın üstüne seçilmeyen rastgele spermler mi ne konuluyormuş kendiliğinden dölleniyormuş sanırım.Bence buna da dikkat edin.
En önemlisi stres, uzak durun.Demesi kolay yapması zor.Bende ara ara böyle umutsuzluğa kapılıyorum.Geriliyorum.Allah hepimizin yardımıcsı olsun sana sıkı sıkı sarılıyorum.Aklıma bişey gelirse yine yazarım.Ya da siz sorarsınız bizlere.Birbirinizib ışığı olmak çok iyi geliyor bana sizr de iyi geliriz inşallah
Benim 3 yumurtam olmuştu 2 si boş çıktı 1 tanesi 3. Güne gitti ilk denememdi yaşım 35 bakalım rezerve göre tekrar denemeyi düşünüyoruz
Allah razı olsun benm embriyo aralıkta donduruldu bazı sebeplerden mayısa kaldık bu süreç boyunca düzenli beslendim avakado kabak ç. Vs vs ama olmayınca olmuyor bakalım yumurtalığın son halini görüp karar vericezCanım moralini bozma Allah büyüktür inşallahbir süre dinlen birde tedaviye başlamaya az kala organik yumurta,yaban mersini,kabak çekirdeği, tüketmeni tavsiye ederim tabi tedavin başlayınca da hergün yemeye gayret göster inşallah bu sefer Rabbim yüzüne gülsün inşallah Rabbim ol der ve olur
Allah razı olsun benm embriyo aralıkta donduruldu bazı sebeplerden mayısa kaldık bu süreç boyunca düzenli beslendim avakado kabak ç. Vs vs ama olmayınca olmuyor bakalım yumurtalığın son halini görüp karar vericez
Ayy cidden mi? Ozan bey mi?Bende Hatay İskenderun da yaptırıyorum
Koray bey ama ozan bey e de iyi diyorlarAyy cidden mi? Ozan bey mi?
Benim de embriyolarım 3. gün donduruldu ama doktorum transfer öncesi 5. güne tamamlamak istio 2 tane iyi kalite embriyom var sadeceMerhaba kızlar 14 Mayıs Yani dün 5 gün çift embriyo transferi oldum 2 transferin ilk transferim 27 Ocak'ta olmuştum 8 şubatta kimyasal olduğunu öğrendim embriyolarım 3 gün embriyosuydu klinikte Doktorum değişti risk alıp emri Yollarımı çözdürüp 5 güne götürmek istedi ben bu süreçte çok korktum 3 tane embriyon vardı ve şükür ki iki tanesi 5 güne gitmiş kaliteleri de gayet iyiymiş ama bir tanesi gelişimini durdurmuş kalitesi iyi olan iki tane 5 gün embriyo transferi oldum hepinizi şans diliyorum
Ah bana şu iki hafta nasıl geçti Hiç sormayın çözüldü gidecek mi gitmeyecek mi nasıl olacak Pazartesi günü Muayene oldum bugün çözülecek dediler zaten Çarşamba da transferim var dediler resmen kumar oynamak gibi bir şeydi iki gün Aklım çıktı böyle oraya gidene kadar dün zaten mi Odaya çıktığımızda kapının ağzında embriyolog bekledim inşallah senin de gider kuzum ama stresini en iyi Ben anlıyorum ne zaman senin transferBenim de embriyolarım 3. gün donduruldu ama doktorum transfer öncesi 5. güne tamamlamak istio 2 tane iyi kalite embriyom var sadeceaşırı korkuyorum 5. güne gidemeyecekler diye umarım benimkiler de sizinki gibi 5. güne ulaşır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?