- Konu Sahibi gezegendeki FS
-
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki tüm kalbimleMerhabalar herkese yazılanları bir süredir takip ediyorum. Açıklanamayan infertilite ile 2,5 yıldır savaş veriyorum. Aralık ayında ilk opu ve ilk transferim olmustu, negatif sonuçlandı (3.gün embriyosu, 10 hücreli). Araya biraz zaman koyduk ve 17 mayısta dondurulmuş 3.gün embriyosu transferim oldu. Test günüm 29 mayıs. Bu sefer embriyo glue da yaptırdık bakalım ne olacak sonuçlar dua ederek bekliyoruz. Evde test yapmayı düşünmüyorum. Tabi umutluyum olsun diye de dua ediyorum ama sanki mucizeymiş imkansızmış hayalmiş gibi geliyor...
Özellikle 3.gün embriyo transferi yapan arkadaşların mesajlarını dikkatlice takip ediyorum ve pozitif haberlere sanki kendimmişim gibi seviniyorum. Buradaki bütün kadınlar olarak çok özeliz bence ve herkes için kalbim çarpıyor, emeklerimiz zayi olmaz inşallah
Tablodan baktım pozitif sonucundan sonra değeriniz çok yüksek olunca kaçıncı gün embriyosu ve kaç adet diye o ara fark ettim 5. Deneme olduğunu. Ben sizi canı gönülde tebrik ediyorum pes etmemeniz umudunuz rabbim mükafatlandırdı Maşallah5 yıldır uğraşıyorum her şey bizim için her şey imtihanımız çok şey atlatıyoruz bunu da beraber atlatacağız Allah'ımdan hiçbir zaman umut kesilmez bugün değilse yarın yarın değilse başka bir gün Allah'ım hepimizin yanında sana üzülme kendini yıpratma demeyeceğim çünkü bunu demem üzüntünü geçirmeyecek sadece Allahtan kalbine ferahlık vermesini diliyorum süreçten geçmiş biri olsrak biliyorum ki çok yaralayıcı, yıkıcı ve üzücü bir süreç ama toparlanmak bizim elimizde ilerdeki güzel günlerin için toparlanıp devam etmelisin sana çok kocaman sarılıyorum Allah'tan umut kesilmez Allahım hepimizin yardımcısı olsun
Bende yaptırmadı .ilk denememdi zaten.eğer bikaç kere de olmazsa yaptırmayı düşünüyordumBen genetik yaptırmadım çok pişmanım ne yapabilirim
Yaşınız kaç.sizi de eklemek isterim.ve mesajları takip edin.benimde 3.gün embriyoları. İllaki kendinize yeni birşeyler katacaksınız bu forumda.Allah yapanda razı olsun.arasan bu kadar tüp bebek yapan insanı bulamazsın fikir alamazsın ama forum sayesinde birbirimizi hem motive ediyor hem destek oluyor hem de bilgi paylaşıyoruzMerhabalar herkese yazılanları bir süredir takip ediyorum. Açıklanamayan infertilite ile 2,5 yıldır savaş veriyorum. Aralık ayında ilk opu ve ilk transferim olmustu, negatif sonuçlandı (3.gün embriyosu, 10 hücreli). Araya biraz zaman koyduk ve 17 mayısta dondurulmuş 3.gün embriyosu transferim oldu. Test günüm 29 mayıs. Bu sefer embriyo glue da yaptırdık bakalım ne olacak sonuçlar dua ederek bekliyoruz. Evde test yapmayı düşünmüyorum. Tabi umutluyum olsun diye de dua ediyorum ama sanki mucizeymiş imkansızmış hayalmiş gibi geliyor...
Özellikle 3.gün embriyo transferi yapan arkadaşların mesajlarını dikkatlice takip ediyorum ve pozitif haberlere sanki kendimmişim gibi seviniyorum. Buradaki bütün kadınlar olarak çok özeliz bence ve herkes için kalbim çarpıyor, emeklerimiz zayi olmaz inşallah
canım benim 12. günümde yani bugün test yaptım 1300 çıktı ama evde yaptığım testlerde aynı böyle silik çizgi çıkmıştı sakın moralini bozma kan testinde son güne kadar modunu düşürme allah yardımcımız olsun bizlere sabır ve güzellikler versinİkinciyide yaptım böyle çıkıyor. Kimyasalda da silik çizgi çıkmıştı o yuzden korkuyorum galiba. Normalde beta hcg çok yüksekse kıpkırmızı mı oluyor ? Betam çok düşük acaba ondan mı böyle
Siz kan vermiştiniz sanırım çıktımı sonuçYaşınız kaç.sizi de eklemek isterim.ve mesajları takip edin.benimde 3.gün embriyoları. İllaki kendinize yeni birşeyler katacaksınız bu forumda.Allah yapanda razı olsun.arasan bu kadar tüp bebek yapan insanı bulamazsın fikir alamazsın ama forum sayesinde birbirimizi hem motive ediyor hem destek oluyor hem de bilgi paylaşıyoruz
Gerçekten öyle. İnşallah gebe başlıklarına transfer oluruz da orda da bilgilerimizi paylaşırızYaşınız kaç.sizi de eklemek isterim.ve mesajları takip edin.benimde 3.gün embriyoları. İllaki kendinize yeni birşeyler katacaksınız bu forumda.Allah yapanda razı olsun.arasan bu kadar tüp bebek yapan insanı bulamazsın fikir alamazsın ama forum sayesinde birbirimizi hem motive ediyor hem destek oluyor hem de bilgi paylaşıyoruz
Bence kendi kendini yok yere üzme herşey olacağına varır Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahBen yaptırmadığım için çok korkuyorum sma vs herşeye bakılıyor down sendromu .. inanılmaz korku sardı içime burda yorum okudum çoğu yaptırmış
Hayirli olsun aminnnMerhaba kızlar... Benimde 4. Denemem 3. Transferim olacak 2 adet 5. Gun grade 1 embriyo transfer edilecek. Korku heyecan panik stres hersey var. Bazen diyorum ki hersey nasip, bazende sıkıntı geliyor içime. Allah herkesin gönlüne göre versin. Transferini olduğumuz embriyolarimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. Hepimizin emeği çok ve büyük hiç kolay değil yaşadığımız süreç. Hepinizi çok seviyorummm...
Aminn insAllah hepimizin gönlüne göre olur sizin de hayırlı olur inşallahMerhaba kızlar... Benimde 4. Denemem 3. Transferim olacak 2 adet 5. Gun grade 1 embriyo transfer edilecek. Korku heyecan panik stres hersey var. Bazen diyorum ki hersey nasip, bazende sıkıntı geliyor içime. Allah herkesin gönlüne göre versin. Transferini olduğumuz embriyolarimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. Hepimizin emeği çok ve büyük hiç kolay değil yaşadığımız süreç. Hepinizi çok seviyorummm...
Kızlar ben gittim ve acilde kan verdim.bugün transfer+9.günüm. 3.gün çift embriyo.Test tarihi 24 mayıs.Ben regl belirtilerim var diye merak ettim.
5 yıldır evliyim,4 yıldır gebelik istiyorum.Hiç gebelik oluşmadı eşimde varikosel varmış ameliyatta oldu ama olmadı yani gebelik.İleri hareket düşüktü.tüplere kadar yüzüp benim yumurtalarla karşılaşamıyorlardı işte.
Yani hiç gebelik oluşmadığı için ben eğer kimyasalda geçiriyorsam bir gebelik geçiriyor muyum ya da geçirmiş miyimdir şimdiye kadar merak ettim.bu yüzden 3 gün erken vermiş oldum. Regl belirtilerimin en başında bu bacak sızısı olurdu.Yani size anlatamam bu hissi ama regl öncesi böyle bacaklarımda ağrı gibi sızı gibi olurdu.aynısı.tabi belimde ağrıyor kasıklarımda da hisler var özellikle solda. Ama ben reglden korktum.Hani biliyorum ilaç kullandığım sürece de olmayacağım ama regl öncesi gelen bi akındı vardı böyle zarımsı ondan da olunca merak ettim.Varsa vardır yoksa da kısmet diyorum.Temennim bizi çok uğraştırmasın sağlıkla sıhhatle gelsin.
Biraz uzun oldu ama dün 18.00 gibi test yaptık eşimle.Beni gaza getirdi.days doctor diye bi test vardı.5 tane eczane gezdim hiç birinde predictor ya da awox bulamadım.Kıran girmiş sanki5 dakika bekledik çıkmadı.Hani böyle çok çok çok çok bakınca çizgiyi görüyorum ama belirmesi gereken çizginin orda olduğunu düşündüm.hayalet çizgi mi ne diyorlar ona.Yani çizginin yerini görmüşüzdür diye düşündüm.5 dakikada çıkmayınca “aman gel boşver yemek yiyelim” dedik. Eşim yemek sonrası elini yıkamaya gittiğinde görmüş ikinci çizgi çıkmış. Aradan 30 dakika falan geçmiş yani.ne zaman oluştu o çizgi haberimiz yok.Bi yandan hissediyorum evet var gebelik diyorum bi yanım olmadı ya sanki diyor. 2 saate acilden verdiğin sonuç e-nabızıma düşer. Sizinle paylaşırım sonucu.Yine aynı testi alalım dedim eşime aynı saatlerde yapalım bakalım nasıl çıkacak,kaç dakikada beliriyor çizgi dedim ama o boşver dedi.
Beni bi umut erken gebelik testine bağlayan şey 4 yıl boyunca asla ikinci çizginin saatler sonra bile asla silik çizgi çıkmaması.
Benim hikayem bu kızlar.İnşallah başka kimseler bu dertlerle boğuşmaz.İnfertilite o kadar yaygın oldu ki artık.Yargılayan bakışlar,iğneleyici laflar,hemen bi kusur aramalar inşallah biter gider.Bizler ve bizlerin evlatları o tür insanlardan asla olmayalım ve olanları biz doğruya yöneltelim inşallah
Off ne konuştum be
Kızlar tekrar merhaba iyi akşamlarAy durun fotağrafları ekleyeyim bi de
Ay Maşallah gününüze göre değer ne kadar güzel Hayırlısı ile iki embriyo da sıkı sıkı tutunmuştur inşallah çok tebrik ederimKızlar tekrar merhaba iyi akşamlar
Allah isteyen herkese emeklerinin karşılığını versin.O kadar zor bir süreç ki.Ben müthiş zorluklar çekmedim çok şükür.bir de hep burdaki kadınların hikayelerini okudum.Benim yaşadıklarımdan fazlasını yaşayan nice kadına şahit oldum.Dertlerini dert edindim,sevinçlerini sevincim bildim.Kendime hep yeni bilgiler kattım burda.
Olabilecekleri,olamayacakları,mucizeleri herşeyi gördüm.Allah bilir neler duyup öğreneceğim daha.
Bugün verdiğim kan 2 saate e nabıza düşer dediler ama düşmeyince kalktık gittik acile geri.saat 19.30 falandı sanırım.
Doktora söylemiştik tüp bebek olduğunu.
Dedi ki:”şimdiye kadar betan hep kaç çıkıyordu?”
Dedim ki: “hep sıfırdı”
Doktor: “o zaman hayırlı olsun sonucun 81”
O an yaşadığım şoku,sevinci,size anlatamam.Ağzım açık kaldı.Hep kendimi kötüye hazırlamıştım.Ama hiç sonuç pozitifse kısmına çalışmamıştım.Doktoru duyamaz oldum artık.gerçekten mi diyorum sürekli.ve yine ağzım açık. Meğer adam bize kendi doktorunuza da gidin.Ultrasonda baksınlar da demiş.Ama asla duymadım.Eşim söyledi daha sonra.
Doktor ayrıca 3 haftalık falan dedi ama son regl tarihim 25 nisan.Ya ikisi de tutundu ya da güçlü bir embriyo.artık gerisini öğrenmek sonraki aşamaya kaldı kızlar.
Aracımıza binince eşimle birbirimize bakalaldık.Eee şimdi napıcaz diye.Eşim bile diyor ki “biz buraya kadar çalışmıştık,bundan sonra napılırını bilmiyoruz ki”
Tüp bebek merkezime mesajla haber verdim.aradılar.tebrik ettiler ve 2 gün sonra yine kan ver dediler.sonra da bize gel dediler.artık cuma günü bir daha verip cumartesi doktoruma giderim
Amin teşekkür ederimAy Maşallah gününüze göre değer ne kadar güzel Hayırlısı ile iki embriyo da sıkı sıkı tutunmuştur inşallah çok tebrik ederim
Aminn aminAmin teşekkür ederim
Bugün güzel haberlerle günü siz açtınız,bende kapatıyorum
Darısı isteyen,bekleyen tüm güzel kadınlarımıza
Gözlerim doldu çok tebrik ederimKızlar tekrar merhaba iyi akşamlar
Allah isteyen herkese emeklerinin karşılığını versin.O kadar zor bir süreç ki.Ben müthiş zorluklar çekmedim çok şükür.bir de hep burdaki kadınların hikayelerini okudum.Benim yaşadıklarımdan fazlasını yaşayan nice kadına şahit oldum.Dertlerini dert edindim,sevinçlerini sevincim bildim.Kendime hep yeni bilgiler kattım burda.
Olabilecekleri,olamayacakları,mucizeleri herşeyi gördüm.Allah bilir neler duyup öğreneceğim daha.
Bugün verdiğim kan 2 saate e nabıza düşer dediler ama düşmeyince kalktık gittik acile geri.saat 19.30 falandı sanırım.
Doktora söylemiştik tüp bebek olduğunu.
Dedi ki:”şimdiye kadar betan hep kaç çıkıyordu?”
Dedim ki: “hep sıfırdı”
Doktor: “o zaman hayırlı olsun sonucun 81”
(Transfer+9.gün)
O an yaşadığım şoku,sevinci,size anlatamam.Ağzım açık kaldı.Hep kendimi kötüye hazırlamıştım.Ama hiç sonuç pozitifse kısmına çalışmamıştım.Doktoru duyamaz oldum artık.gerçekten mi diyorum sürekli.ve yine ağzım açık. Meğer adam bize kendi doktorunuza da gidin.Ultrasonda baksınlar da demiş.Ama asla duymadım.Eşim söyledi daha sonra.
Doktor ayrıca 3 haftalık falan dedi ama son regl tarihim 25 nisan.Ya ikisi de tutundu ya da güçlü bir embriyo.artık gerisini öğrenmek sonraki aşamaya kaldı kızlar.
Aracımıza binince eşimle birbirimize bakalaldık.Eee şimdi napıcaz diye.Eşim bile diyor ki “biz buraya kadar çalışmıştık,bundan sonra napılırını bilmiyoruz ki”
Tüp bebek merkezime mesajla haber verdim.aradılar.tebrik ettiler ve 2 gün sonra yine kan ver dediler.sonra da bize gel dediler.artık cuma günü bir daha verip cumartesi doktoruma giderim
Daydi mayala kızlar sizi de etiketliyorum.Sizler haber bekliyordunuz
Gerçekten öyle.Pozitife o kadar şok olduk ki.Eşimle sarılsak mı,napsak bilemedik.Kahkaha atıyorum kağıda bakıp bakıp.Eşim aman dur acildeyiz milletin hep derdi var diyor ama o da sırıtıyor.Allah kimsenin neşesini bozmasın.Eşinizle haberi beraber almak bence iyiysede kötüyse de çok daha iyi oluyor.Destek,dayanak,güç veren kişiGözlerim doldu çok tebrik ederimartık her aşama su gibi akar inşallah. Pozitifse ne yapılacağını bilmeme kısmında o kadar katılıyorum ki size. Test günümde eşimle şehir dışında olacak. Aslında bu sonucu tüp bebek merkezi aradığında telefonu sana vericem demiştim eşime ben duymak istemiyorum demiştim. Şimdi o şehir dışında olacak yine ben öğrenicem ve pozitifse yalnız olmak beni daha çok düşündürüyor, negatif olunca daha önce baş ettim çünkü bu haberle diyorum pozitifse yalnız başıma ne yapicam bilmiyorum
Belirtileriniz var mı peki B blueey belirtim yok demiş sizi merak ettimGerçekten öyle.Pozitife o kadar şok olduk ki.Eşimle sarılsak mı,napsak bilemedik.Kahkaha atıyorum kağıda bakıp bakıp.Eşim aman dur acildeyiz milletin hep derdi var diyor ama o da sırıtıyor.Allah kimsenin neşesini bozmasın.Eşinizle haberi beraber almak bence iyiysede kötüyse de çok daha iyi oluyor.Destek,dayanak,güç veren kişi
Çok sevindim canım sağlıkla kucağınıza almak nasip olsunGerçekten öyle.Pozitife o kadar şok olduk ki.Eşimle sarılsak mı,napsak bilemedik.Kahkaha atıyorum kağıda bakıp bakıp.Eşim aman dur acildeyiz milletin hep derdi var diyor ama o da sırıtıyor.Allah kimsenin neşesini bozmasın.Eşinizle haberi beraber almak bence iyiysede kötüyse de çok daha iyi oluyor.Destek,dayanak,güç veren kişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?