Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki tüm kalbimle
Mucize olduğunu bir gerçek ama asla imkansız değil. 3. Gün embriyosu olması beni de korkutuyordu ama nasip meselasi. İnşallah hayırlı haberlerinizi duyarız

Tablodan baktım pozitif sonucundan sonra değeriniz çok yüksek olunca kaçıncı gün embriyosu ve kaç adet diye o ara fark ettim 5. Deneme olduğunu. Ben sizi canı gönülde tebrik ediyorum pes etmemeniz umudunuz rabbim mükafatlandırdı Maşallah

Yaşınız kaç.sizi de eklemek isterim.ve mesajları takip edin.benimde 3.gün embriyoları. İllaki kendinize yeni birşeyler katacaksınız bu forumda.Allah yapanda razı olsun.arasan bu kadar tüp bebek yapan insanı bulamazsın fikir alamazsın ama forum sayesinde birbirimizi hem motive ediyor hem destek oluyor hem de bilgi paylaşıyoruz

canım benim 12. günümde yani bugün test yaptım 1300 çıktı ama evde yaptığım testlerde aynı böyle silik çizgi çıkmıştı sakın moralini bozma kan testinde son güne kadar modunu düşürme allah yardımcımız olsun bizlere sabır ve güzellikler versin

Siz kan vermiştiniz sanırım çıktımı sonuç

Merhaba kızlar... Benimde 4. Denemem 3. Transferim olacak 2 adet 5. Gun grade 1 embriyo transfer edilecek. Korku heyecan panik stres hersey var. Bazen diyorum ki hersey nasip, bazende sıkıntı geliyor içime. Allah herkesin gönlüne göre versin. Transferini olduğumuz embriyolarimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. Hepimizin emeği çok ve büyük hiç kolay değil yaşadığımız süreç. Hepinizi çok seviyorummm...

Herkese merhaba kızlar yer arayışı içindeyim balikesirde oturuyoruz bursa bahceci betul hoca ya da sabri hocaya giden var mı ya da bilgisi olan var mı

Gerçekten öyle. İnşallah gebe başlıklarına transfer oluruz da orda da bilgilerimizi paylaşırız yaşım 30

Hayirli olsun aminnn Aminn insAllah hepimizin gönlüne göre olur sizin de hayırlı olur inşallah

Ay durun fotağrafları ekleyeyim bi de
Kızlar tekrar merhaba iyi akşamlar
Allah isteyen herkese emeklerinin karşılığını versin.O kadar zor bir süreç ki.Ben müthiş zorluklar çekmedim çok şükür.bir de hep burdaki kadınların hikayelerini okudum.Benim yaşadıklarımdan fazlasını yaşayan nice kadına şahit oldum.Dertlerini dert edindim,sevinçlerini sevincim bildim.Kendime hep yeni bilgiler kattım burda.
Olabilecekleri,olamayacakları,mucizeleri herşeyi gördüm.Allah bilir neler duyup öğreneceğim daha.

Bugün verdiğim kan 2 saate e nabıza düşer dediler ama düşmeyince kalktık gittik acile geri.saat 19.30 falandı sanırım.
Doktora söylemiştik tüp bebek olduğunu.
Dedi ki:”şimdiye kadar betan hep kaç çıkıyordu?”
Dedim ki: “hep sıfırdı”
Doktor: “o zaman hayırlı olsun sonucun 81”
(Transfer+9.gün)
O an yaşadığım şoku,sevinci,size anlatamam.Ağzım açık kaldı.Hep kendimi kötüye hazırlamıştım.Ama hiç sonuç pozitifse kısmına çalışmamıştım.Doktoru duyamaz oldum artık.gerçekten mi diyorum sürekli.ve yine ağzım açık. Meğer adam bize kendi doktorunuza da gidin.Ultrasonda baksınlar da demiş.Ama asla duymadım.Eşim söyledi daha sonra.
Doktor ayrıca 3 haftalık falan dedi ama son regl tarihim 25 nisan.Ya ikisi de tutundu ya da güçlü bir embriyo.artık gerisini öğrenmek sonraki aşamaya kaldı kızlar.

Aracımıza binince eşimle birbirimize bakalaldık.Eee şimdi napıcaz diye.Eşim bile diyor ki “biz buraya kadar çalışmıştık,bundan sonra napılırını bilmiyoruz ki”

Tüp bebek merkezime mesajla haber verdim.aradılar.tebrik ettiler ve 2 gün sonra yine kan ver dediler.sonra da bize gel dediler.artık cuma günü bir daha verip cumartesi doktoruma giderim

Daydi mayala kızlar sizi de etiketliyorum.Sizler haber bekliyordunuz

Son düzenleme:
Ay Maşallah gününüze göre değer ne kadar güzel Hayırlısı ile iki embriyo da sıkı sıkı tutunmuştur inşallah çok tebrik ederim

Ay Maşallah gününüze göre değer ne kadar güzel Hayırlısı ile iki embriyo da sıkı sıkı tutunmuştur inşallah çok tebrik ederim
Amin teşekkür ederim

Bugün güzel haberlerle günü siz açtınız,bende kapatıyorum
Darısı isteyen,bekleyen tüm güzel kadınlarımıza

Amin teşekkür ederim

Bugün güzel haberlerle günü siz açtınız,bende kapatıyorum
Darısı isteyen,bekleyen tüm güzel kadınlarımıza
Aminn amin
Artışlarımız güzel olsun ve 9 ay süreç mükemmel geçsin yavrularımızı sağlıkla kucaklayalım hepimiz

Gözlerim doldu çok tebrik ederim artık her aşama su gibi akar inşallah. Pozitifse ne yapılacağını bilmeme kısmında o kadar katılıyorum ki size. Test günümde eşimle şehir dışında olacak. Aslında bu sonucu tüp bebek merkezi aradığında telefonu sana vericem demiştim eşime ben duymak istemiyorum demiştim. Şimdi o şehir dışında olacak yine ben öğrenicem ve pozitifse yalnız olmak beni daha çok düşündürüyor, negatif olunca daha önce baş ettim çünkü bu haberle diyorum pozitifse yalnız başıma ne yapicam bilmiyorum

Gerçekten öyle.Pozitife o kadar şok olduk ki.Eşimle sarılsak mı,napsak bilemedik.Kahkaha atıyorum kağıda bakıp bakıp.Eşim aman dur acildeyiz milletin hep derdi var diyor ama o da sırıtıyor.Allah kimsenin neşesini bozmasın.Eşinizle haberi beraber almak bence iyiysede kötüyse de çok daha iyi oluyor.Destek,dayanak,güç veren kişi

Belirtileriniz var mı peki B blueey belirtim yok demiş sizi merak ettim

Çok sevindim canım sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun darısı hepimizin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…