Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

2 gün sonra kasıklarımda bişeyler hissetmeye başladım.ağrı gibi sızı gibi halen devam ediyor batma gibi.tarif edemiyorum tam olarak.3 gün sonra bel ağrısı başladı.hatta 4.5.günler fenaydı.halen var ama ara sıra.bacaklarım ağrıyor adet olacağımdaki gibi.transferden 5-6 gün sonra çıktı.Transferden beridir zaten meme hassasiyetim de var. Öncesinden miydi tam hatırlayamadım onu ama.transferden beri olduğuna eminim.
Bence belirti aramamak doğrusu olan.ben regl olacağım herhalde diyerek erken verdim çünkü. Hiç gebeliğe yormadım.ilaçlara yordum,yatmaya yordum.çünkü kalçadan iğne zaten ağrılarımın çoğunu içeriyor.

Birebir katılıyorum benzer şeylerin hepsini yaşadım ama bunu gebeliğe değil ilaçlara bağladım ben o yüzden belirtm yok dedim çünkü adet belirtileri ile birebir aynı olan bir durum hamile olunca daha özel bir belirti beklemiştim ben

Ben transfer günü dahil 5.gündeyim, iğne vurulmuyorum. Sadece estrofem, progestan fitil ve coraspin. Batma ben de hissetmiştim ilk günler artık yok, şişkinlik var, akşama doğru da artıyor. Neyse bakalım ya test günüme kadar sabretmeye calisicam artık

Maşallah değerimiz ne kadar güzrll ikizdir umarımm bakalım yarın test günüm inşallah güzel haberlerle gelirim bende

Maşallah Ayy canım çok güzel ifade etmişsin çok heyecanlandım bende seninle beraber hamdusenalar olsun çok şükür Rabbime sağlıcakla gelsin minik mucize yâda mucizeler inşallah Rabbim tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına almayı Rabbim nasip eylesin sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar inşallah

mükemmel bir haber bu hayırlı olsun canım Allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsinn

aynı şekilde benim de ilk defa bacaklarım ağrıdı göbeğimden iğne vurduğum yerlerde çok az ara ara ağrı oldu o iğnedendir diye düşündüm çok az da bir bel ağrım oldu şu anda da mesela hiçbir belirtim yok gibi çok garip bir şey belirti cidden aramamak lazım yakın çevremde iki başarılı tüp bebek süreci oldu ikisinde de lekelenme oldu ben de sürekli kendimde onu bekledim ama bir türlü olmadı ve bu bile modumu düşürmüştü ama biraz araştırınca sadece %20-%25 gibi bir oranla gözüküyormuş lekenme

Çok şükür gözün aydın kardeşim darısı bizlere

Nasılda katılıyorum sana canım.Hamile olunca hemen farklı hissedilir sanıyordum evli insanlar farklı sanki çok olgun büyük insanlarmış gibi gelirdi,evlendiğimde kendimi bayağı büyümüş hissedicem sanmıştım ama yaş oldu 31 halen ben çocuk

Merhaba canım.AmiinTransfer Günün belli mi? Bir de yaşınız kaç acaba? Tabloya eklememi isterseniz yazabilirsiniz

Ara ara bende de kayboluyor o ağrılar sızılar kasıktaki batmalar karındaki şişmişlik hissi.Sonra yine geliyo

Pozitif gören herkes adına çok sevindim sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun bana da pazartesi için dua edin lütfen bu sevinç bana da nasip olsun

Pozitif gören herkesi çok tebrik ediyorum bende. Allah kucağınıza almayı da nasip etsin inşallahh

Çok şükür gözün aydın kardeşim darısı bizlere
Darısı pozitif görmek isteyip dua isteyen,dua eden herkese olsun.Amin Allahım şu tablomuzdaki ve şu an gebelik için çabalayan tüm kadınlarımızı güldürsün

Canım çok çook sevindim hayırlı olsunn Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…