- 26 Nisan 2023
- 209
- 456
- 33
- 39
- Konu Sahibi gezegendeki FS
-
benim değerim 12. günde 1300 çıktı ama ona rağmen evde yaptığım testlerde hep silik çıktı aynı böyle çok dikkate alma bence evde yaptığın testleri silik olması asla modunu düşürmesin allahın izniyle kan verdiğin gün dgüzel sonuçlar alırsın sen de ben inanıyorum sadecd biraz sabırrKızlar tekrar selam , dün yaptıgım erken gebelikler böyle çıkmıştı ama kadet test bugun ilk idrarda böyle çıktı. Ben anlamıyorum bu kaset testlerin derdi nebeta 10 dan büyük ama 25 ten küçük mü yani bu durumda. Bugun 10. Günüm değerin çok daha yüksek olması gerekirdi tekrar moralim bozuldu çok bormalde çok hafif ama fotografta hiç yok
maalesef bir bilgim yok bu konu hakkında doktorunun verdiği günü beklemek en iyisi gibi geldi bana allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsinKızlar merhaba, yardıma ihtiyacım var. 5 mayısta 5.gün 6AA embriyo transferi oldum. Test sonucum pozitif hatta bugün 17. Günümde de kan testi verdim sonuç 4.315 çıktı. Ayrıca kan verdiğim yerde muayenede oldum ve kese boyutu 0.50 cm dedi. Biraz moralim bozuldu küçük gibi geldi. Kendi doktorum 5 haziranda gel dide daha çok var dayanamadım baktırdım ama sizce küçük mü kesem.
Valla bacım biz daha oraya gelemedik daha beta hcg derdindeyiz ama kendi doktorunu bekle benceKızlar merhaba, yardıma ihtiyacım var. 5 mayısta 5.gün 6AA embriyo transferi oldum. Test sonucum pozitif hatta bugün 17. Günümde de kan testi verdim sonuç 4.315 çıktı. Ayrıca kan verdiğim yerde muayenede oldum ve kese boyutu 0.50 cm dedi. Biraz moralim bozuldu küçük gibi geldi. Kendi doktorum 5 haziranda gel dide daha çok var dayanamadım baktırdım ama sizce küçük mü kesem.
Benim doktorumda 13 gün sonraya istedi 5. Gün taze embriyo transferi oldumBenimki neden 13. Gün istedi acaba, ama muhtemelen 12. Günü pazara geliyo diye düşünüyorum
TebriklerKızlar 170 çıktı beta hcg inşallah katlanarak devam eder belki idrar testlerimi görüp aynı durumu yaşayanlar olur umutsuzluğa kapılmayın. Her birimiz en kısa zamanda kavuşalım evlatlarımıza
Çok teşekkür ederim inşallah herkesden çook güzel haberler alalımTebrikler
Hadi sağlıcakla kavuş bebegineMerhaba kizlar benim de transfer günüm 23 mayıs yani yarın. 5.gun embriyosu atılacak. İlk denemem. Kim ekliyor bilmiyorum ama beni de ekler misiniz?
Tebrik ederim çok sevindimKızlar 170 çıktı beta hcg inşallah katlanarak devam eder belki idrar testlerimi görüp aynı durumu yaşayanlar olur umutsuzluğa kapılmayın. Her birimiz en kısa zamanda kavuşalım evlatlarımıza
Amin inşallah . İnanın tam 3 yıldır giriyorum buraya hem yazıyorum hem yazılanları okuyorum. Zaman zaman ümitlendim ümitlerim kursağımda kaldı zaman zaman daha da ümitsizliğe kapıldım. Bunları sadece yaşayanlar amlar. 7 kez toplama oldu bu 5. Transferim çifter Çifter transfer yapıldı hep hep çok üzüldüm . İsyan etmedim hep hayatıma bi şekilde devam ettim ama her gun aklımdaydı zor günler geçirdim. bugunde ne olacağı belli değil daha ilk testimdi ama bu bile umutla doldurdu içimi inşallah sağlıkla alırız kucağımıza ama demem o ki kimse umudunu kaybetmesin belki de olmucak dediğimiz zamanda oluyor belki de daha ilk denemede. Rabbim ruhunda gönlünde annelik taşıyan herkesi hayırlı , sağlıklı evlatlarla taçlandırsın inşallah hiç kırılmadan dökülmeden sadece mutluluk gözyaşları akıtarakTebrik ederim çok sevindimdarısı bizlerin başına umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız
Tebrik ederim çok sevindimdarısı bizlerin başına umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız
Artık bi kan versen mi canım. Bende bu ikileme düşmemek için kan verdim transfer+9.gün olmasına rağmen.Kimyasal gebelik geçiriyorsam da bileyim istedim.Bi kan ver rahatla kendini de bebişini de strese sokmaKızlar tekrar selam , dün yaptıgım erken gebelikler böyle çıkmıştı ama kadet test bugun ilk idrarda böyle çıktı. Ben anlamıyorum bu kaset testlerin derdi nebeta 10 dan büyük ama 25 ten küçük mü yani bu durumda. Bugun 10. Günüm değerin çok daha yüksek olması gerekirdi tekrar moralim bozuldu çok bormalde çok hafif ama fotografta hiç yok
Kaset teste zaten güven olmaz.ve beta yüksekse kaset testte çıkıyor diye biliyorum canımKaçıncı gününüz bugunn ben 2 saate falan gidicem kan vermeye ama korkuyorum bu kasetten sonra :/
Ay ne demek yazmadık. Bir bak istersenMerhaba tekrar. Listeye ismimi yazmamıştık ama ben de bugün kan vermiştim. Elhamdülillah 644 çıktı., paylaşmak istedim.. Rabbim hepimize güzel sonuçlaree alayı nasip etsin inşaallah.
Kızlar 170 çıktı beta hcg inşallah katlanarak devam eder belki idrar testlerimi görüp aynı durumu yaşayanlar olur umutsuzluğa kapılmayın. Her birimiz en kısa zamanda kavuşalım evlatlarımıza
Ay ay ay tebriklerKızlar 170 çıktı beta hcg inşallah katlanarak devam eder belki idrar testlerimi görüp aynı durumu yaşayanlar olur umutsuzluğa kapılmayın. Her birimiz en kısa zamanda kavuşalım evlatlarımıza
Senin içinde dualarımız canım düğmeciğim41 kere maşallahkendim gibi sevindim ne kadar güzel bir haber Rabbim hiç kimseyi uğraştırmadan en kolay en sağlıklı şekilde yavrularına kavuştursun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?