Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

rahat olmak en iyisi canım iğne vurdurmaya gidiyor gibi düşün ufak yavaş yürüyüş yapıp eve dön ama tabii ben kan değerime baktırdıktan sonra anca dışarı çıkmaya cesaret edebildim hep evdeydim

Allah güzel haberlerin sayısını artırsın inşallah inşaallah.. değerden ötürü bir heveslendim acaba tek yumurta ikizi olabilir mi diye ama zor galiba
ay inşallah canım ama değerde çok belli olmuyor sanırım kese görmek lazımmış benim değerim de 1300 çıktı ne hissedeceğimi şaşırdım 6. gün çift embriyo transfer edildi kimisi 1200 görüp tek gebelik yaşamış kimisi 600 görüp ikiz bebiş sahibi olmuş hiç belli olmuyor gerçekten bu işler hayırlısı olsun hakkımızda

Dalga gecilecek birsey yokxhatta tam tersi çok guzel ani belki gelecekte yavruna da goaterirsin. Benim de 17 haftalik ikiz kaybim var.onlardan daha once yazmaya baslamisdim telefonda not defterine kaybimdan sonra da herseyi huznumu yazardim. Sonra kardeslerinin olacagi haberini de ilk oraya yazmisdim. Sanki onlarla konuşuyordum orda. Şimdi çok vakit bulamiyorum en son aylar once yazmişimdir ama hala şifreli halde duruyor.

Kızlar yeni fark ettim göğüs çevremde küçük kabarcıklar çıkmış ilaç kaynaklı mı acaba aranızda böyle sorun yaşayan oldu mu

Ah bizim hassas kalbimiz

Ay bende günlerce evden çıkmadım ilk çıkışım kan vermek için olmuştu endişelendim ya bişey olursa diye

Canım ben göğüs hassasiyetini doktoruma sormuştum. Benim transferden önce hassasiyetim başlamıştı bana dedi ki estrofem kullanıyoruz ya hani o hassasiyet yaparmışş bilginiz olsun kıslar

Canım senin test günün 2 haziran mı 3 haziran mı? Şimdi 2 haziran ise zaten normal. Transfer+12.gün yapıyor.
Ay ben transfer gününü de sayıyorum çünkü ilk 2 transferimde doktorum da öyle saydı. Bunu 13 saymasının sebebinin 12. Günü pazara denk geliyo diye düşündüm. İnanırmısınız 7. Günden sonrası beklemesi çok zor oluyorrr benim içinn ilk iki transferimde öyleydi. İlk transferimde 85 le öğrendim ama kimyasala döndü tek transferdi. İkincisinde çift oldum ama hiçbiri tutmadı

Merhaba canım, ben ekliyorum tabi eklerim.yaşını ve kaç adet embriyo bunları da yazar mısın? Bir de test tarihin ne zaman?
Merhabalar ben de yeni gördüm beni de ekler msnz rica etsem ? 14 Mayıs transfer tarihim . 24 Mayıs test istedi doktorum. 5. Gün dondurulmuş embriyo 2. denememiz

Ben de 14 ünde transfer oldum :) test yaptınız mı hiç benim 26sı
Bu benim 2. Transferim ilki çok olumlu iyi başlamıştı 8. hafta büyüme durdu 9. Hafta kalp atışı durdu ve kürtajla bitti. Çok üzdü beni o yüzden bu sefer hep Allah ım sağlıkla kucağıma alacaksam tutunsun diye dua ediyorum. Bu sebeple büyük bir sabırla cumartesi gününü beklemedeyim test yapmayacağım. Sizin vücudunuzda değişiklik oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…