- 14 Mayıs 2025
- 224
- 513
- 18
- Konu Sahibi gezegendeki FS
-
rahat olmak en iyisi canım iğne vurdurmaya gidiyor gibi düşün ufak yavaş yürüyüş yapıp eve dön ama tabii ben kan değerime baktırdıktan sonra anca dışarı çıkmaya cesaret edebildim hep evdeydimYaaa o güzel sarılmanızı hissettim desemaçıkcası yarın ben de bir parka falan gideyim biraz yürür biraz da oturur bir temiz hava alırım diye niyetleniyordum. Hasta gibi yaklaşınca sanki daha stres altında oluyoruz gibi geliyor
ay inşallah canım ama değerde çok belli olmuyor sanırım kese görmek lazımmış benim değerim de 1300 çıktı ne hissedeceğimi şaşırdım 6. gün çift embriyo transfer edildi kimisi 1200 görüp tek gebelik yaşamış kimisi 600 görüp ikiz bebiş sahibi olmuş hiç belli olmuyor gerçekten bu işler hayırlısı olsun hakkımızdaAllah güzel haberlerin sayısını artırsın inşallahinşaallah.. değerden ötürü bir heveslendim acaba tek yumurta ikizi olabilir mi diye ama zor galiba
Evet cnm evet dün verdim 100 geldi beta hcg
Dalga gecilecek birsey yokxhatta tam tersi çok guzel ani belki gelecekte yavruna da goaterirsin. Benim de 17 haftalik ikiz kaybim var.onlardan daha once yazmaya baslamisdim telefonda not defterine kaybimdan sonra da herseyi huznumu yazardim. Sonra kardeslerinin olacagi haberini de ilk oraya yazmisdim. Sanki onlarla konuşuyordum orda. Şimdi çok vakit bulamiyorum en son aylar once yazmişimdir ama hala şifreli halde duruyor.Şimdi dalga geçmezseniz eğer ben bişey yaptım ılk bebegimi 9 haftalık kaybettiğim günden beri birşeyler yazıyordum defterime transfer hazırlığında da bebeğime yazmaya başladım sırf anı olsun diye az önce gidip test aldım resmini çektim çıktısını alıp deftere yapıştırmak içinçift çizgi görmek ne mucize anlatamam
Tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinEvet cnm evet dün verdim 100 geldi beta hcg
Amin canım. Amin rabbim isteyen dileyen herkese Nasib etsinTebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Ah bizim hassas kalbimizDalga gecilecek birsey yokxhatta tam tersi çok guzel ani belki gelecekte yavruna da goaterirsin. Benim de 17 haftalik ikiz kaybim var.onlardan daha once yazmaya baslamisdim telefonda not defterine kaybimdan sonra da herseyi huznumu yazardim. Sonra kardeslerinin olacagi haberini de ilk oraya yazmisdim. Sanki onlarla konuşuyordum orda. Şimdi çok vakit bulamiyorum en son aylar once yazmişimdir ama hala şifreli halde duruyor.
Amin inşallah bekleyen tüm annelerin nasip olsun sağ Salim kucağına almakYaaaa maşallah çok sevindim Nazlı bebek buradayım diyor hayırlı olsun
Ay bende günlerce evden çıkmadım ilk çıkışım kan vermek için olmuştu endişelendim ya bişey olursa diyerahat olmak en iyisi canım iğne vurdurmaya gidiyor gibi düşün ufak yavaş yürüyüş yapıp eve dön ama tabii ben kan değerime baktırdıktan sonra anca dışarı çıkmaya cesaret edebildim hep evdeydim
Canım ben göğüs hassasiyetini doktoruma sormuştum. Benim transferden önce hassasiyetim başlamıştı bana dedi ki estrofem kullanıyoruz ya hani o hassasiyet yaparmışş bilginiz olsun kıslar2 gün sonra kasıklarımda bişeyler hissetmeye başladım.ağrı gibi sızı gibi halen devam ediyor batma gibi.tarif edemiyorum tam olarak.3 gün sonra bel ağrısı başladı.hatta 4.5.günler fenaydı.halen var ama ara sıra.bacaklarım ağrıyor adet olacağımdaki gibi.transferden 5-6 gün sonra çıktı.Transferden beridir zaten meme hassasiyetim de var. Öncesinden miydi tam hatırlayamadım onu ama.transferden beri olduğuna eminim.
Bence belirti aramamak doğrusu olan.ben regl olacağım herhalde diyerek erken verdim çünkü. Hiç gebeliğe yormadım.ilaçlara yordum,yatmaya yordum.çünkü kalçadan iğne zaten ağrılarımın çoğunu içeriyor.
Ay ben transfer gününü de sayıyorum çünkü ilk 2 transferimde doktorum da öyle saydı. Bunu 13 saymasının sebebinin 12. Günü pazara denk geliyo diye düşündüm. İnanırmısınız 7. Günden sonrası beklemesi çok zor oluyorrr benim içinnCanım senin test günün 2 haziran mı 3 haziran mı? Şimdi 2 haziran ise zaten normal. Transfer+12.gün yapıyor.
21 inde benimde :)Merhabalar. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun öncelikle. Ben de 20 Mayıs'ta transfer oldum benimle yakın olanlar var mı:)
Nasıl geçiyorsunuz doktorunuz ne dedi? Bana normal yasantina devam edebilirsin dedi . Ağır kaldirmamamk şartıyla.21 inde benimde :)
başıma gelmedi hiç ilaç yan etkisi olabilir belki bende hassasiyet olmuştu ve çevresinde çok az kuruluk papatya yağı sürüyorum etrafına iyi geliyorKızlar yeni fark ettim göğüs çevremde küçük kabarcıklar çıkmış ilaç kaynaklı mı acaba aranızda böyle sorun yaşayan oldu mu
Merhabalar ben de yeni gördüm beni de ekler msnz rica etsem ? 14 Mayıs transfer tarihim . 24 Mayıs test istedi doktorum. 5. Gün dondurulmuş embriyo 2. denememizMerhaba canım, ben ekliyorum tabi eklerim.yaşını ve kaç adet embriyo bunları da yazar mısın? Bir de test tarihin ne zaman?
Ben de 14 ünde transfer oldum :) test yaptınız mı hiç benim 26sıMerhabalar ben de yeni gördüm beni de ekler msnz rica etsem ? 14 Mayıs transfer tarihim . 24 Mayıs test istedi doktorum. 5. Gün dondurulmuş embriyo 2. denememiz
Bu benim 2. Transferim ilki çok olumlu iyi başlamıştı 8. hafta büyüme durdu 9. Hafta kalp atışı durdu ve kürtajla bitti. Çok üzdü beni o yüzden bu sefer hep Allah ım sağlıkla kucağıma alacaksam tutunsun diye dua ediyorum. Bu sebeple büyük bir sabırla cumartesi gününü beklemedeyim test yapmayacağım. Sizin vücudunuzda değişiklik oldu mu?Ben de 14 ünde transfer oldum :) test yaptınız mı hiç benim 26sı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?