- Konu Sahibi gezegendeki FS
-
24 mayıs da çok kişinin sonucu bellli olacak sanırımMerhabalar ben de yeni gördüm beni de ekler msnz rica etsem ? 14 Mayıs transfer tarihim . 24 Mayıs test istedi doktorum. 5. Gün dondurulmuş embriyo 2. denememiz
Şişkonlik ağırlık hissi var alt tarafta canım. Ama onun haricinde ilk günler ve şimdi çok arada kasıklarda sancı oluyorBu benim 2. Transferim ilki çok olumlu iyi başlamıştı 8. hafta büyüme durdu 9. Hafta kalp atışı durdu ve kürtajla bitti. Çok üzdü beni o yüzden bu sefer hep Allah ım sağlıkla kucağıma alacaksam tutunsun diye dua ediyorum. Bu sebeple büyük bir sabırla cumartesi gününü beklemedeyim test yapmayacağım. Sizin vücudunuzda değişiklik oldu mu?
En güzel şekilde kolaylıkla güzellikle kucağınıza almak nasip olsun inşallahBu benim 2. Transferim ilki çok olumlu iyi başlamıştı 8. hafta büyüme durdu 9. Hafta kalp atışı durdu ve kürtajla bitti. Çok üzdü beni o yüzden bu sefer hep Allah ım sağlıkla kucağıma alacaksam tutunsun diye dua ediyorum. Bu sebeple büyük bir sabırla cumartesi gününü beklemedeyim test yapmayacağım. Sizin vücudunuzda değişiklik oldu mu?
Banada aynı şekilde günlük hayatına devam edebilirsin ama kendini hamile gibi düşün ona göre hareket et dedi :) ben genede uzanıyorum sürekliNasıl geçiyorsunuz doktorunuz ne dedi? Bana normal yasantina devam edebilirsin dedi . Ağır kaldirmamamk şartıyla.
Bugün 9.günü 13 mayısta oldum şimdi gördüm mesajınızı çıktı mı kanKaçıncı gününüz bugunn ben 2 saate falan gidicem kan vermeye ama korkuyorum bu kasetten sonra :/
İlkinde ben de çok stresliydim ama artık nasipse her türlü olur diye düşünüp kendimi rahatlatıyorum canım kendine yormayacak uğraşlar bul farkında olmadan kafandan çıkar düşünceler24 mayıs da çok kişinin sonucu bellli olacak sanırım2 gün kaldı yaaa Beni bugün itibariyle stres bastı Tuttu mu tutmadı mı ? Kafamı dağıtamıyorum şuan
Allah isteyen herkese, hepimize nasip etsin inşallahEn güzel şekilde kolaylıkla güzellikle kucağınıza almak nasip olsun inşallah
Maşallah keşke bende uzanabilsemBanada aynı şekilde günlük hayatına devam edebilirsin ama kendini hamile gibi düşün ona göre hareket et dedi :) ben genede uzanıyorum sürekli
Bu arada ilk deneme miBanada aynı şekilde günlük hayatına devam edebilirsin ama kendini hamile gibi düşün ona göre hareket et dedi :) ben genede uzanıyorum sürekli
O zaman çift 5.gün mü konulacak.beraber dondurulduysa mecbur beraber çözdürülecek.tabi ayrı dondurulduysa sıkıntı yok. İnşallah güzel geçer.ekrandan izlemeyi unutmayın harika bir anYaşım 32 4 adet embriyom var. 2tanesi5.gun 1.tanesi 6.gun 1tane de 3.gun var. Test tarihimi henüz bilmiyorum heralde yarın transferde söylerler diye düşünüyorum.
Kendini yormadığın sürece sıkıntı etme çokta düşünme.ben iğne yaptırmaya gidiyordum ilk 3 gün aracımızla eşim götürdü.4-5-6 da yürüyerek gittim daha yakın bi yer vardı.iğnemden sonrada 10 dakika daha yavaşça yürüyüp evime döndüm.total 25 dakika yürümüşümdür.Daha sonra aracı ben kullanarak sağlık ocağına gittim dönüşte market gezdim geri geldimYaaa o güzel sarılmanızı hissettim desemaçıkcası yarın ben de bir parka falan gideyim biraz yürür biraz da oturur bir temiz hava alırım diye niyetleniyordum. Hasta gibi yaklaşınca sanki daha stres altında oluyoruz gibi geliyor
Ayy maşallah tebrik ederimEvet cnm evet dün verdim 100 geldi beta hcg
Merhaba, sizin evladınız var sanırım.doğum günlüğünde 671 gün önce doğum gibi birşey yazıyor da.Bu ikinci bebeğiniz mi olacak inşallah sağlıkla tutunurDalga gecilecek birsey yokxhatta tam tersi çok guzel ani belki gelecekte yavruna da goaterirsin. Benim de 17 haftalik ikiz kaybim var.onlardan daha once yazmaya baslamisdim telefonda not defterine kaybimdan sonra da herseyi huznumu yazardim. Sonra kardeslerinin olacagi haberini de ilk oraya yazmisdim. Sanki onlarla konuşuyordum orda. Şimdi çok vakit bulamiyorum en son aylar once yazmişimdir ama hala şifreli halde duruyor.
İnşallah bu sefer güzel neticeler alacaksınızAy ben transfer gününü de sayıyorum çünkü ilk 2 transferimde doktorum da öyle saydı. Bunu 13 saymasının sebebinin 12. Günü pazara denk geliyo diye düşündüm. İnanırmısınız 7. Günden sonrası beklemesi çok zor oluyorrr benim içinnilk iki transferimde öyleydi. İlk transferimde 85 le öğrendim ama kimyasala döndü tek transferdi. İkincisinde çift oldum ama hiçbiri tutmadı
Merhaba canım,aramıza hoşgeldin.Güzel haberler alırsın inşallahMerhabalar ben de yeni gördüm beni de ekler msnz rica etsem ? 14 Mayıs transfer tarihim . 24 Mayıs test istedi doktorum. 5. Gün dondurulmuş embriyo 2. denememiz
Evet çok şukur var. 19u transfer oldum. Yarin 5 gunum. Bir kac gune yaparim. Gununu asla bekleyemem. Oglumda da 5ci gun çikmişdi. Bu transferde igne oldugum için yalanci pozitif olmasim diye bir kaç gun geç yapicam sadece. Sizlerde durum ne oldu? Galiba en son transfer bendeydiMerhaba, sizin evladınız var sanırım.doğum günlüğünde 671 gün önce doğum gibi birşey yazıyor da.Bu ikinci bebeğiniz mi olacak inşallah sağlıkla tutunur
Hepimiz kuzum hepimiz birlikte sevinip sarilalim insallahAyy maşallah tebrik ederimsağlıkla kucakla inşallah canım
Hayır 3. Denemem :) ilki kimyasala döndü ikincisi hiç tutmadıBu arada ilk deneme mi
10-11. Gün idrar testinde gördüm. 12. Günümde öğrendim değeri. 5. Gün 4AA taze transfer idi. Zaten 85 ten 2 gün sonra kan verdiğimde 50 lere gerilemiştiİnşallah bu sefer güzel neticeler alacaksınız85 ile kimyasala dönen gebeliğinizi kaçıncı günde öğrenmiştiniz?kaçıncı gün embriyosuydu
Ben 3.gün embriyosu transfer olmuştum.transfer+9 da kan verdim 81 ile öğrendim.sabahta transfer +11.gün olacak ikinci kanı verip yükselişi öğreneceğim.Evet çok şukur var. 19u transfer oldum. Yarin 5 gunum. Bir kac gune yaparim. Gununu asla bekleyemem. Oglumda da 5ci gun çikmişdi. Bu transferde igne oldugum için yalanci pozitif olmasim diye bir kaç gun geç yapicam sadece. Sizlerde durum ne oldu? Galiba en son transfer bendeydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?