Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Merhabalar ben de yeni gördüm beni de ekler msnz rica etsem ? 14 Mayıs transfer tarihim . 24 Mayıs test istedi doktorum. 5. Gün dondurulmuş embriyo 2. denememiz
24 mayıs da çok kişinin sonucu bellli olacak sanırım 2 gün kaldı yaaa Beni bugün itibariyle stres bastı Tuttu mu tutmadı mı ? Kafamı dağıtamıyorum şuan

Şişkonlik ağırlık hissi var alt tarafta canım. Ama onun haricinde ilk günler ve şimdi çok arada kasıklarda sancı oluyor

En güzel şekilde kolaylıkla güzellikle kucağınıza almak nasip olsun inşallah

24 mayıs da çok kişinin sonucu bellli olacak sanırım 2 gün kaldı yaaa Beni bugün itibariyle stres bastı Tuttu mu tutmadı mı ? Kafamı dağıtamıyorum şuan
İlkinde ben de çok stresliydim ama artık nasipse her türlü olur diye düşünüp kendimi rahatlatıyorum canım kendine yormayacak uğraşlar bul farkında olmadan kafandan çıkar düşünceler

Yaşım 32 4 adet embriyom var. 2tanesi5.gun 1.tanesi 6.gun 1tane de 3.gun var. Test tarihimi henüz bilmiyorum heralde yarın transferde söylerler diye düşünüyorum.
O zaman çift 5.gün mü konulacak.beraber dondurulduysa mecbur beraber çözdürülecek.tabi ayrı dondurulduysa sıkıntı yok. İnşallah güzel geçer.ekrandan izlemeyi unutmayın harika bir an bana sonda takmışlardı.büyük rahatlıktı o 1 saat boyunca yatarken.çiş olayını asla dert etmedim.idrara sıkışacam diye de çok kasmayın.zaten ultrasonla bakıyorlar yeterli mi sıkışıklık diye.ben sabah uyanıp merkeze gidene kadar ilaçlarımı almıştım.ilaç alırken ki içtiğim sular yeterli gelmişti.Çokkk güzel geçsin sürecin canım

Kendini yormadığın sürece sıkıntı etme çokta düşünme.ben iğne yaptırmaya gidiyordum ilk 3 gün aracımızla eşim götürdü.4-5-6 da yürüyerek gittim daha yakın bi yer vardı.iğnemden sonrada 10 dakika daha yavaşça yürüyüp evime döndüm.total 25 dakika yürümüşümdür.Daha sonra aracı ben kullanarak sağlık ocağına gittim dönüşte market gezdim geri geldim

Merhaba, sizin evladınız var sanırım.doğum günlüğünde 671 gün önce doğum gibi birşey yazıyor da.Bu ikinci bebeğiniz mi olacak inşallah sağlıkla tutunur

İnşallah bu sefer güzel neticeler alacaksınız 85 ile kimyasala dönen gebeliğinizi kaçıncı günde öğrenmiştiniz?kaçıncı gün embriyosuydu

Merhaba, sizin evladınız var sanırım.doğum günlüğünde 671 gün önce doğum gibi birşey yazıyor da.Bu ikinci bebeğiniz mi olacak inşallah sağlıkla tutunur
Evet çok şukur var. 19u transfer oldum. Yarin 5 gunum. Bir kac gune yaparim. Gununu asla bekleyemem. Oglumda da 5ci gun çikmişdi. Bu transferde igne oldugum için yalanci pozitif olmasim diye bir kaç gun geç yapicam sadece. Sizlerde durum ne oldu? Galiba en son transfer bendeydi

İnşallah bu sefer güzel neticeler alacaksınız 85 ile kimyasala dönen gebeliğinizi kaçıncı günde öğrenmiştiniz?kaçıncı gün embriyosuydu
10-11. Gün idrar testinde gördüm. 12. Günümde öğrendim değeri. 5. Gün 4AA taze transfer idi. Zaten 85 ten 2 gün sonra kan verdiğimde 50 lere gerilemişti

Ben 3.gün embriyosu transfer olmuştum.transfer+9 da kan verdim 81 ile öğrendim.sabahta transfer +11.gün olacak ikinci kanı verip yükselişi öğreneceğim.
Allah evladınıza uzun güzel ömür versin.Gönlünüzden geçeni de kabul etsinamin
Eğer özel değilse sormak isterim.Bir evladınız var doğal yoldan mı? Eğer evladınız da tüp bebek ise doğal yoldan gebelik şansı hiç yok mu? Daha çok erken belki ama kendim için merak ettim.Eşimden dolayı tüp bebek yoluna girdik.diyelim ki sağlıkla kıcakladım ilk bebeğimi/bebeklerimi. Kardeş istersem 3-5 yıla yine mi tüp bebek yapmalıyım.bunu merak ettim.Kırıcı olmamışımdır umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…