- 17 Mart 2023
- 785
- 1.078
- 43
- 31
- Konu Sahibi gezegendeki FS
-
İnşallah bu sefer anneciğine sıkı sıkı tutunucak evlatlarınız10-11. Gün idrar testinde gördüm. 12. Günümde öğrendim değeri. 5. Gün 4AA taze transfer idi. Zaten 85 ten 2 gün sonra kan verdiğimde 50 lere gerilemişti
Amin inşallahİnşallah bu sefer anneciğine sıkı sıkı tutunucak evlatlarınızallah gönlünüze göre versin inşallah
Tekrarlayan kimyasalların sebebi araştırılmalı diye birşey okumuştum.Sizin sebepler bakıldı,tek tek incelendi mi?Amin inşallahbirde bu transferlerden önce klomen ve çatlatma iğnesiyle bi kimyasalım daha var o yüzden korkulu rüyam diyebilirim. Allahım hepimizin gönlüne göre versinn, hepimizin kucakları mis kokulu bebelerle dolsun taşsın inşallahhh
Herşeye bakıldı, bu transferimden önce de histeroskopi oldum, çizikte attırdım. Herşey yolunda aslında bizde bilmiyoruzTekrarlayan kimyasalların sebebi araştırılmalı diye birşey okumuştum.Sizin sebepler bakıldı,tek tek incelendi mi?
Geçen ay transfer olcaktım aslında ama histeroskopi üzerinden 1 ay geçmesi gerekiyormuş o yüzden bu aya kaldıHerşeye bakıldı, bu transferimden önce de histeroskopi oldum, çizikte attırdım. Herşey yolunda aslında bizde bilmiyoruz
Herşeye bakıldı, bu transferimden önce de histeroskopi oldum, çizikte attırdım. Herşey yolunda aslında bizde bilmiyoruz
Anladım,o kadar emek vermişsin.Umarım bu sefer bebişler seninledirGeçen ay transfer olcaktım aslında ama histeroskopi üzerinden 1 ay geçmesi gerekiyormuş o yüzden bu aya kaldı
Çok teşekkür ediyorum iyi dileklerin için, umarım ikiside tutar bebeleriminAnladım,o kadar emek vermişsin.Umarım bu sefer bebişler seninledir
Benim ilk denemem ve hiç gebelik öyküm olmadığı halde bana da histereskopi önerildi.Ben kabul etmemiştim.İnşallah 9 ay sonra “iyiki kabul etmedim” demek nasip olur. Histereskopiyi istememe sebebimin başında hiç bir gebelik öyküm olmamasıydı.İkincisi korktum ameliyattı narkozdu işlerindensizin iyiki yapılmış ama ve çizik atılmasının şansı arttırdığını duymuştum.inşallah olacak bu sefer
Benimde ilki kimyasal bu ikinci. Bunda çok fazla ilaç kullanmiyorum böylesi daha iyi bence :)Hayır 3. Denemem :) ilki kimyasala döndü ikincisi hiç tutmadı
Tebrik edirem. InsAllah saglikli artim gosterir. Sagsalim kucaginiza alirsiniz.Ben 3.gün embriyosu transfer olmuştum.transfer+9 da kan verdim 81 ile öğrendim.sabahta transfer +11.gün olacak ikinci kanı verip yükselişi öğreneceğim.
Allah evladınıza uzun güzel ömür versin.Gönlünüzden geçeni de kabul etsinamin
Eğer özel değilse sormak isterim.Bir evladınız var doğal yoldan mı? Eğer evladınız da tüp bebek ise doğal yoldan gebelik şansı hiç yok mu? Daha çok erken belki ama kendim için merak ettim.Eşimden dolayı tüp bebek yoluna girdik.diyelim ki sağlıkla kıcakladım ilk bebeğimi/bebeklerimi. Kardeş istersem 3-5 yıla yine mi tüp bebek yapmalıyım.bunu merak ettim.Kırıcı olmamışımdır umarım
Amin bekleyen hepimiz güzel haberler alalım inşallahMerhaba canım,aramıza hoşgeldin.Güzel haberler alırsın inşallahyaşınız kaçtı acaba?
benim de ikinci kan testim yarın inşallahh güzel haberler alırızBeni heyecan bastı ikinci kan için uyuyamadımakşamda bi saat kestirmişim zaten hiç gelmez artık
allahın izniyle çok güzel bir şekilde artacak kalbini ferah tutBende verdim kanı öğlene çıkacak inşallah. Değerim düşün başladı tedirginim bu yüzden
Artacak inşallah dualarımdasınızBende verdim kanı öğlene çıkacak inşallah. Değerim düşün başladı tedirginim bu yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?