Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Maşallah Maşallah çok sevindim kuzum sağlıkla ilerlesin inşallah yarın darısı başımıza

Ay bakalım bugün verdim ama sonuç çıkmadı daha

Dün aile hekimin de kanda baktırdım tam bir haftada 918 den 8084 yükselmiş kese gözükür mü acaba nasipse önümüzdeki salı veya çarşamba ilk kontrole gidecez aslında cuma çağırdı ama eşimin izini olmadığı için önümüzdeki haftaya kalacak. Haftaya gideceğimiz zaman adete göre 6+5 olcam inşallah kalp atısını duymakta nasip olur. Birde bizimle bir olan 7 mayıs civarı keseyim görenler var mı

Kan testim 1.30 çıktı. Negatif. 6.gunumdu.bahceciye güvenim kalmadı. Merkez değiştiricem
4 embriyom vardı. Kalite olarak en düşük olanı transfer ettiler. 1.30 direkt kimyasal oluyor heralde. Hiç oluşmamış gibi.

Erken değil mi canım ? 10. Gün test günü belki yükselir

Kaçıncı gün embriyosuydu ? Belki geç tutunmadır
5.gun
Bu normalde 3 tu. Transferden iki gün önce cozdurduler beşe gelmesini beklediler. Geldi. 3bc olarak. Transfer günü söylediler bana bunu transfer ediceklerini.

Halbuki 2tane daha,iyi kalitede zaten beşinci gün blast embiriyolarim vardı.biri 4bc diğer 3bb. Biraz bahçeciye sinirliyim. (izmir)Tamamen para odaklı gittiklerini düşünmeye başladım. İnsanların duygularıyla oynuyorlar. Embriyo glue de yaptirmistik ayrıca

Anlamıyorum 5.gun embriyon varken neden 3.gunden medet umuyorlar
Bütün merkezler işi ticarethaneye çevirmiş kim ne derse desin duygusal boslugumuzdan yararlanıp hiç bir şeye hayır diyemeyecegjmjzi bildikleri için herseyi yaptiriyollar

Neden 5. Gün embriyosu varken 3. Gün embriyosunu çözdürüp beşe gelmesini beklediler ki çok saçma. Maalesef bu tüp bebek olayı tamamen ticarete dökülmüş bir sistem.

Aynen ya eşimle biraz sohbet ettik de diyorum ki test için bile vakit zor geçiyor.hamile olunca acaba 9 ay nasıl geçiyor diyorum
bence sadece bu belirsizlik kısmını beklemek zor belli olunca alışveriş oda hazırlığı falan derken 9 ay nasıl geçecek anlamayacağız bile :) pozitifi görelim de . benim de bugünü saymazsak 4 günüm kaldı. testte yapamıyorum gonapeptyl yüzünden

doktorunu dinlemen en doğrusu onlar her ihtimali düşünüyorlar bu nedenle bizlere erken test yapmayın diye de ekliyorlar geç tutunmuştur belki bence doktorunu dinle canım biliyorum çok zor şu an ama son ana kadar umudunu kaybetme

8084 değerni transferden sonra kaçıncı günde gördünüz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…