- Konu Sahibi gezegendeki FS
-
- #1.721
Maşallah Maşallah çok sevindim kuzum sağlıkla ilerlesin inşallah yarın darısı başımıza
Ben sağlık ocağında yaptırdım 2. Gün enabız da göründüŞehir hastanesinde
Ay bakalım bugün verdim ama sonuç çıkmadı dahaGÖrünür görünüz canım. Benim değerim dün 1042'ydi. cumaya kadar 2000 i geçebilir
yaa çok iyi çok sevindim canım. BEta kaçken keseyi görmüş oldun. Kaç haftalık dedi. Muhtemeln doğum tarihi belli oldu mu
Yapma stres yıpratır test gününü bekleKızlar sonucum çıktı maalesef negatif doktorumu aradayım ilaçları bırakıyorum diye hayır dedi test günün 2 Haziran dedi o güne kadar bekleyip ilaçlara devam etmemi istedi ama bende hiç umut kalmadı ilaçlara devam etmek istemiyorum
Aynen ya eşimle biraz sohbet ettik de diyorum ki test için bile vakit zor geçiyor.hamile olunca acaba 9 ay nasıl geçiyor diyorumAllah pozitif sonuçlar göstersin hayır ve sağlıkla. gün sayıyoruz akşam olup yatağa girince aşırı mutlu oluyorum bugün de bitti diye
Evet dün akşam verdim hastaneye gitmiştik başka bir şey için. O yüzden verdim. Normalde günüm bugundu. Sen ne yaptın yarın mi sonuc gününLavinya kan mı verdin bence çok güzel bir değer
Kan testim 1.30 çıktı. Negatif. 6.gunumdu.bahceciye güvenim kalmadı. Merkez değiştiricemBugün 6.gunum.hicbir belirtim yok. Hissedemiyorum içimde. Gittim kan verdim Bi saat önce. Bakalım sonuç ne çıkacak. Az önce de erken idrar testi yaptim. İkinci çizgi çıktı ama beyaz renk. Bi anormal. Heralde test bozuktu dedim. Neyse zaten kan verdim sonucu bekliyorum
Harikaaa14 mayıs 5.gün çift transfer oldum
21 mayıs 100
23 mayıs 232
26 mayıs 950
29 mys sonuç bekliyorum
Henüz 4+6 dyz
Erken değil mi canım ? 10. Gün test günü belki yükselirKan testim 1.30 çıktı. Negatif. 6.gunumdu.bahceciye güvenim kalmadı. Merkez değiştiricem
4 embriyom vardı. Kalite olarak en düşük olanı transfer ettiler. 1.30 direkt kimyasal oluyor heralde. Hiç oluşmamış gibi.
İhtimal var mı 1.30 dan? Bence direk kimyasal olmuş gbi geldi.Erken değil mi canım ? 10. Gün test günü belki yükselir
Kaçıncı gün embriyosuydu ? Belki geç tutunmadırİhtimal var mı 1.30 dan? Bence direk kimyasal olmuş gbi geldi.
5.gunKaçıncı gün embriyosuydu ? Belki geç tutunmadır
Anlamıyorum 5.gun embriyon varken neden 3.gunden medet umuyorlar5.gun
Bu normalde 3 tu. Transferden iki gün önce cozdurduler beşe gelmesini beklediler. Geldi. 3bc olarak. Transfer günü söylediler bana bunu transfer ediceklerini.
Halbuki 2tane daha,iyi kalitede zaten beşinci gün blast embiriyolarim vardı.biri 4bc diğer 3bb. Biraz bahçeciye sinirliyim. (izmir)Tamamen para odaklı gittiklerini düşünmeye başladım. İnsanların duygularıyla oynuyorlar. Embriyo glue de yaptirmistik ayrıca
Neden 5. Gün embriyosu varken 3. Gün embriyosunu çözdürüp beşe gelmesini beklediler ki çok saçma. Maalesef bu tüp bebek olayı tamamen ticarete dökülmüş bir sistem.5.gun
Bu normalde 3 tu. Transferden iki gün önce cozdurduler beşe gelmesini beklediler. Geldi. 3bc olarak. Transfer günü söylediler bana bunu transfer ediceklerini.
Halbuki 2tane daha,iyi kalitede zaten beşinci gün blast embiriyolarim vardı.biri 4bc diğer 3bb. Biraz bahçeciye sinirliyim. (izmir)Tamamen para odaklı gittiklerini düşünmeye başladım. İnsanların duygularıyla oynuyorlar. Embriyo glue de yaptirmistik ayrıca
2 Haziran benim sonuç günüm bekleyebilir miyim bilmiyorum haftasını veririm diye düşünüyorumEvet dün akşam verdim hastaneye gitmiştik başka bir şey için. O yüzden verdim. Normalde günüm bugundu. Sen ne yaptın yarın mi sonuc günün
Kaçıncı gün emnriyosuydu. Test yaptınız mı2 Haziran benim sonuç günüm bekleyebilir miyim bilmiyorum haftasını veririm diye düşünüyorum
bence sadece bu belirsizlik kısmını beklemek zor belli olunca alışveriş oda hazırlığı falan derken 9 ay nasıl geçecek anlamayacağız bile :) pozitifi görelim de . benim de bugünü saymazsak 4 günüm kaldı. testte yapamıyorum gonapeptyl yüzündenAynen ya eşimle biraz sohbet ettik de diyorum ki test için bile vakit zor geçiyor.hamile olunca acaba 9 ay nasıl geçiyor diyorum
doktorunu dinlemen en doğrusu onlar her ihtimali düşünüyorlar bu nedenle bizlere erken test yapmayın diye de ekliyorlar geç tutunmuştur belki bence doktorunu dinle canım biliyorum çok zor şu an ama son ana kadar umudunu kaybetmeKızlar sonucum çıktı maalesef negatif doktorumu aradayım ilaçları bırakıyorum diye hayır dedi test günün 2 Haziran dedi o güne kadar bekleyip ilaçlara devam etmemi istedi ama bende hiç umut kalmadı ilaçlara devam etmek istemiyorum
8084 değerni transferden sonra kaçıncı günde gördünüz acabaDün aile hekimin de kanda baktırdım tam bir haftada 918 den 8084 yükselmiş kese gözükür mü acaba nasipse önümüzdeki salı veya çarşamba ilk kontrole gidecez aslında cuma çağırdı ama eşimin izini olmadığı için önümüzdeki haftaya kalacak. Haftaya gideceğimiz zaman adete göre 6+5 olcam inşallah kalp atısını duymakta nasip olur. Birde bizimle bir olan 7 mayıs civarı keseyim görenler var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?