Merhaba. Şimdi siz adet durumunuzu lekelenme durumunuzu daha iyi bildiğiniz için aslında siz daha iyi anlayabilirsiniz ki bu pembe nasıl bir kıvamda nasıl bir çoğunlukta normalde adet olduğunuzda böyle bir akıntınız oluyor mu ya da hiç böyle bir akıntı ile rastladınız mı çünkü size şöyle bir şey söyleyeyim Allah gönlünüze göre de versin
İnşallah olumlu sonuçlar alırsınız

ben iki kere transfer olmuştum iki transferimde de hiçbir şekilde pembe lekelenme görmemiştim normalde benim adetim de lekelenme ile başlıyor ama üçüncü transferimde çok küçük yani size şöyle söyliyim iğne topuzu başı kadar o kadar küçüktü ki tabi ben günlük ped kullandığım için onu fark edebilmiştim hatta oturup ağlamıştım. kesin dedim hasta olacağım leke başlamış filan ama o kadar küçüktü ki kıl gibiydi çok ince bir ip gibiydi. kesin yine tutmadı filan böyle moduna girmiştim ve ben o ay hamile olduğumu öğrendim hiçbir belirti de yoktu dediğiniz gibi yine böyle bir adet sancılarım filan vardı ama böyle bir lekelenme de görünce evet dedim ben hasta oluyorum ama hamileydim tabi nasip olmadı Gebelm sonlandı evet bu bir işaret olabilir ama bunun devamlı çok çok önemli mesela sürekli oldu mu bundan sonra devam etti mi çünkü ben de bir kere öyle oldu çok küçük bir şekilde gelmişti bir daha da olmamıştı zaten. Hiç belirtim olmadığı için hamile olduğumu bile anlamamıştım. İnşallah Buda bebeğinizden size işarettir

güzel sonuçlar alırsın inşallah canım