Mayıs ayında hamile kalmak isteyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi wen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ustune gormus olabilirsin benim arkadas 4.ayindan sonra hamile oldugunu ogrenmis butun belirtiler var diyo test yapmis hep negatif cikmis kanda da negatif cikmis 4. aydan sonra cikmis hamile oldugu insallah seninde oyledir bence bekle biraz acele etme

benim 31 gunde bir reglim ovulasyon takibinde dun ovulasyonum baslamisti ama hala catlamamis dedi sen 31 gunde 32 gunde bir oluyorsan bu 2 3 gunu degerlendir

yok cnm yaa baya adet oldum ustune gorme kisa ve az suruyor zaten o zaman betahcg27 13cikmti adetten sonra 0.01cikti vardiysada tutmamis buay dan umitliyim bakalim insallah guldurur bizi allahim

benim 31 gunde bir reglim ovulasyon takibinde dun ovulasyonum baslamisti ama hala catlamamis dedi sen 31 gunde 32 gunde bir oluyorsan bu 2 3 gunu degerlendir

valla deniycez hayirlisi esime diyorum grci esim cok sacma oldumu olur het gece olurmu adetine kadarmi yapcaz diyo. erkeklerde zora gelemiyor ama benimde hosuma gitmiyor duzrme sok sartlandir kdndini kotu yapicak bise yok hangisi kolaysa o olsun

yok cnm yaa baya adet oldum ustune gorme kisa ve az suruyor zaten o zaman betahcg27 13cikmti adetten sonra 0.01cikti vardiysada tutmamis buay dan umitliyim bakalim insallah guldurur bizi allahim

insallah canim senin kasiklarinda agri ve akinti varsa ovulasyonun yeni baslamis bende gecen ayin 28. de oldum dun ovulasyonum baslamisti benimde su anda goguslerde hassasiyet ve kasiklarda sancim var ama catlama olmamis dedi ve igne yapti sende bugunleri degerlendir

ben cikiyorum uyuycam bi kac saat sonra insanlar uyanir biz hala net teyiz dusman basina iyi geceler hayirli haberler veririz haziranda insallah

valla deniycez hayirlisi esime diyorum grci esim cok sacma oldumu olur het gece olurmu adetine kadarmi yapcaz diyo. erkeklerde zora gelemiyor ama benimde hosuma gitmiyor duzrme sok sartlandir kdndini kotu yapicak bise yok hangisi kolaysa o olsun

esin soylesin sen olsun de valla bak bugunleri iyi degerlendir iyi geceler byy

çok sevindim allah kucağına almayıda nasip etsin seninle aslında aynı duyguları aynı anda yaşadık bende sabah yapmıştım ve pozitifti ben hala inanamayorum gerç:13:i hayırlısı hakkımızda

canım benim çok sağol. bende seni tebrik ediyorum. inşallah sağ salim alırız bebeklerimizi kucağımıza.... bende aynı duyguları paylaşıyorum senle hala şaşkınım. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..

Çok sevindim CNm hayirli olsun allah im saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin dikkat et kendine bende olucam gibi bugün kasıklarım ağrıyor bize dua et CNm

Çok sevindim CNm hayirli olsun allah im saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin dikkat et kendine bende olucam gibi bugün kasıklarım ağrıyor bize dua et CNm

çok teşekkür ederim tatlım.. amim canım. bende adet olacağım sanıyordum tatlım dur bakalım. dualarım sizinle tatlm. allhım isteyen herkese nasip etsin. herkese tattırsın bu duyguyu

kızlar ben bişe sorcam şimdi ben hamileliğimi idrar testinden öğrendim ya dün e malum doktora falanda gözükemedim pazartesiye kaldı.şimdi ben bu pazar alışverişe gidicektim kızkardeşimin düğünü var bu ay sonu kıyafet bakıcaktım otobüslere binsem bi sorun olurmu düşük falan çok kararsız kaldım korktum ya bilen varsa yardımcı olabirlmi

Kizlar ben bugün regli oldum erken geldi umudum Haziran'a kaldı bu ay soğan kürune başlayacağım inşallah şifam olur.
yani bat 19 Haziran

yok canım otobuse binmekten bişicik olmaz ..sen agır kaldırma yuksek yerlere uzanma anı egılıp kalkma bunlara dikkat et yeter..bir de tabi proteınlı beslenmeye doktorun zaten bunları acıklar ama kendını cok yormadıgın sürece bişi olmaz otobuse binmekle..

ya kızlar benım bugün gögüs uçlarım acayip sızlıyor dokundummu çok acıyor bide midem ekşiyormu yanıyormu bi garip :44: :26: belirti olabilirmi? ovitrelle mi vurulalı bugün 6 gün oldu adetimede 4-5 gün var

içimi rahatlattın valla süpersin teşekkürler

valla benim göğüs uçlarım hiç sızlamıyo ama göğüslerim acıyo büyüyo sanki zaten büyük napcam bende bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…