iyiki de beklemişim valla bu sabah görmek istemediğim kırmızı damlalar geldi ilk deneme olmadıııı.önümüzdeki ay inşallah güzel haberler vericem diye umud ediyorum bu ay hamile kalanlara hayırlısıyla kucağına almayı Allah nasp etsn bize de ömnzdeki ayya ben biraz daha beklicem bakalım yarın da olmasssam belkiaşak burcuyum garanticiyim de
ben cevap verim dicem ama hiç bilmem ki ama bişi olcanı zannetmiyorum.sen yinede biraz dikkatli ol tekerlek üstü koltuklara oturma oralar cok zıplıyor
merhaba wen hayırlı cumalar nasılsın.24 ü olur muki ya :) sabırsızlanıyorum varya aslında öne gelir hep 21-22 gibi olurum.herşeyin hayırlısı artık sen ne zaman gideceksin doktora.
neden umudu kestinki noldu olumsuz bişi mi var
ben 10 nisanda bebeğimin kalp atışlarını duyamadığımız için kürtaj oldum sonra korunmadan devam ettik bugün 39, gün hala adet olmadım. sabah test yaptım negatif ancak ilk hamileliğimdede çıkmamıştı benim 4 haftalıkmışım negatif görünmüştü. şimdide pek ümidim yok polikstik over var yumurta geç oluşup çatlıyor birde kürtaj.. tüm olumsuzluklar var yani. yarında adet omassam ki olcak gibi değil p.tesi doktor kontrolum varkarmakarışığım olabilrmi diyorum bebiş ama yok ya daha olmaz herhalde diyorum yani tuhaf duygular içideyim
ay sevda çiçeği benim kocam çok benziyomuş seninkine.... korun da korun Allah'tan 1.5 yılda zar zor ikna ettim o da birilerinin gebe haberini duydukça ağlayarak yani...akrabaları bana soruyor kusur arıyorlar akıllarınca bi de bugün yapmamız lazım diye peşindeyim sürekli:) ovulasyon geçti küstük zaten boş geçiyo günler inş tuttuysa tutmuştur bir an önce olsun istiyorum artık Allah'ın izniyle wen bana ümit verdin ben de 28e girdim yaşlandım diye üzülüyordum hele birinci olsun da sığdırırız 3 tane merak etme..
günaydınlar herkeze pazar günü herkese güzellik ve mutluluk getirsin gebelik isteyen herkezin koynuna Allahım bir bebek versin.
Sizlere bir sorum var benim bat 1i ya da 2si haziran oluyor bizimde 3 haziranda pazarsı ödenmiş bir tatilimiz var daha hamile olup olmadığımı bilmiycem belkide kan tahlili yaptırıp öğrenmiş olcam sizce ben uçak ya da kendi arabamlamı gidiyim.ilk kızımda uzak yol yasak demişti ama o zaman 4 haftalıktım şuanda ne olduğunu bile bilmiycem.Ama birde diyrum ya hamileysem ve uçağa falan ya da kendi arabamızla giderken düşerse napcamı şaşırdım.
İyi akşamlar kızlar, Dün ilk dr. kontrolüne gittim, keseyi gördük, kalp atışları için çok erken dedi, 2 hafta sonra tekrar gidicem... çevrene söylemek için acele etme dedi, 2 hafta sonrayı bekle dedi.Neyse ben yinede tutamadım anneme ve bir arkadaşıma söyledim.. Birde sizlerle paylaşmak istedim....
kızlar ben doktor arayışı içine girdim yaa :)
kızlar çok üzgünüm kırmızılar geldi bi dahaki aya umutlaar benim düşükten sonraki 4. aydı olmassa bende doktor kontrolüne gitcem artık yeni bat :19 haziren hamiş olan arkadaşları kutlıyorum hayırlısıyla bebişlerinize almak nasip olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?