Mayıs ayında hamile kalmak isteyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi wen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya ben biraz daha beklicem bakalım yarın da olmasssam belkiaşak burcuyum garanticiyim de
iyiki de beklemişim valla bu sabah görmek istemediğim kırmızı damlalar geldi ilk deneme olmadıııı.önümüzdeki ay inşallah güzel haberler vericem diye umud ediyorum bu ay hamile kalanlara hayırlısıyla kucağına almayı Allah nasp etsn bize de ömnzdeki ayneeyse bn haziran ayına da kaydetiriim kenndimi

ben cevap verim dicem ama hiç bilmem ki ama bişi olcanı zannetmiyorum.sen yinede biraz dikkatli ol tekerlek üstü koltuklara oturma oralar cok zıplıyor

cnm bence yinede dikkat et cumarteside var kadindogumcular ben doktora gittigimde ilk 3ay ve son 3 ay yolculuk yasak dedi annem uzaktaydi kendi arabanla 1saat anca gidwbilirsiniz demisti uzak mesafeyse gitme ya da taksiye bin

neden umudu kestinki noldu olumsuz bişi mi var

ben 10 nisanda bebeğimin kalp atışlarını duyamadığımız için kürtaj oldum sonra korunmadan devam ettik bugün 39, gün hala adet olmadım. sabah test yaptım negatif ancak ilk hamileliğimdede çıkmamıştı benim 4 haftalıkmışım negatif görünmüştü. şimdide pek ümidim yok polikstik over var yumurta geç oluşup çatlıyor birde kürtaj.. tüm olumsuzluklar var yani. yarında adet omassam ki olcak gibi değil p.tesi doktor kontrolum var karmakarışığım olabilrmi diyorum bebiş ama yok ya daha olmaz herhalde diyorum yani tuhaf duygular içideyim

merak etme bence yaa kurtaj benim yengemde oldu kistte vardi iltihap da vardi ama hemen oldu 5 ay sonra Allah verir cnm dua et yalvar Allaha bende cok istiyorum bekliyorum bakalim neolcak troit hastasiyim bende

kızlarr 2 gündür girmiyrum topiğe maşallah ne kadar çok hamiş haberi var herkese hayırlı olsun çok sevindim. benim bat bugün 3 gün önce test yaptım ne gatif çıktı dayanamadım dün yine yaptım çok silik bir şey var ancak eline aldığında belli oluyo inş ben de hamileyimdir bi de 2 gündür sol tarafım acayip bi bel ağrım var bel ağrısı yaşayan var mı öğrenmeden önce?

selam canım ınsallah vardır ..ben ögrenmeden önce değil ama ögrenditen sonra fena halde bel agrısı yasayanlardanım..fakatbende düşük tehlıkesı varmıs belki ondandır diyorum..

yok cnm benimde ilk hamileliğimde olmuştu bel ağrısı hele sonraya doğru o şiddetli kasık ağrıları can çekişirdim yerlerde inşallah doğrudur cnm herkezin hakkında hayırlısı

İyi akşamlar kızlar, Dün ilk dr. kontrolüne gittim, keseyi gördük, kalp atışları için çok erken dedi, 2 hafta sonra tekrar gidicem... çevrene söylemek için acele etme dedi, 2 hafta sonrayı bekle dedi. Neyse ben yinede tutamadım anneme ve bir arkadaşıma söyledim.. Birde sizlerle paylaşmak istedim....

hayırlı uğurlu olsun cnm allah kazasız belasız sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün bir evlat eline almayı nasip etsin.yorma kendini yat dinlen yemene dikkat et biraz 2.3 hafta dinlen iyice yerleşsin.maşallah nazar değmesin sana:)bizee dua et bizimde haberlermizi yazalım burda inşallah.

günaydınlar herkeze pazar günü herkese güzellik ve mutluluk getirsin gebelik isteyen herkezin koynuna Allahım bir bebek versin.
Sizlere bir sorum var benim bat 1i ya da 2si haziran oluyor bizimde 3 haziranda pazarsı ödenmiş bir tatilimiz var daha hamile olup olmadığımı bilmiycem belkide kan tahlili yaptırıp öğrenmiş olcam sizce ben uçak ya da kendi arabamlamı gidiyim.ilk kızımda uzak yol yasak demişti ama o zaman 4 haftalıktım şuanda ne olduğunu bile bilmiycem.Ama birde diyrum ya hamileysem ve uçağa falan ya da kendi arabamızla giderken düşerse napcamı şaşırdım.

bugun hic kimse yok forumda surekli acaba hamilemiyim diye dusunmek cok kitu herseyde herde o aklina geliyor.karnim tas gibi ve kocaman oldu gaz dolu bir gazim var anlatamam adet belurtisimi anliyamadim.insallah gebelik belirtileridir

Valla ben ne gozyaslari doktum bebek icin, bir Allah bilir bide esim :) Allahim insallah herkesin gonlune gore verir. Zor bi durum. Hep imrenirim kocalari isteyenlere, benimki rahatina cok duskun gezmeyi cok seviyo. O yuzden istemedi. Bende senin gibi hep pesinde kostum bu ay bugun yapmaliyiz diye fln :) bitek ben boyle degilmisim demek...

Benim pek umidim kalmadi artik, hala yok adetim ama testlerde negatif cikti.

Turkiyede ne guzel heralde hastaneye gittigin an bakiyolar, burda belcikada onceden randevu alcan oda baya bi atiyo tarihi... Kan testi yaptirabilirim ama dedimya umit yok bende o yuzden bidaha hayal kirikligina ugramak istemedigimden onada gitmiyorum.

Canim ben varim bugun burda, herkes yatiyo heralde Sana bu konuda pek yardimci olamicam bi bilgim yok ama tabi insandan insana farkeder. Benim cevremde cok kisi vardi oyle seyahat eden hamile iken Sen yinede dikkat et kendine

kötü bi durum olmadığına sevindim insan tutamıyo seni çok iyi anlıyorum hayırlısı allahtan napalım

kızlar çok üzgünüm kırmızılar geldi bi dahaki aya umutlaar benim düşükten sonraki 4. aydı olmassa bende doktor kontrolüne gitcem artık yeni bat :19 haziren hamiş olan arkadaşları kutlıyorum hayırlısıyla bebişlerinize almak nasip olsun...

cnm uzulmu Guzel Allahim isteyen ve hakeden herkeze vericek cnm hic merak etme bol bol dua et.dusuk olayina gelince 6ay beklemen gerekmiyormu normalde dr.ole bise dedimi sana rahmin dinlenmesi icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…