Mayıs ayında hamile kalmak isteyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi wen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende ilk düşükle yani kimyasalla sonuçlanan gebelik yasadım şimdi ise 5 ay geçti hala tık yok rüyamda elime bir adam kocaman elma verdi ve elmadan filiz cıkmıstı ister dik ister dikme dedi birde yabancı paralalr gördüm acaba hamilemiyim böyle rüyalarda bazen cıkıyormus kasık ağrılarımda cok oldu adetime 1 hafta kaldı acaba olabilirim hamiş:)

canım bende hamileyim ama daha keseyi görmeye haftaya gidicem kimyasal gebelik nasıl oluyo hiç ağrın kanaman olmuşmuydu merak ettim.

elma ne renkti yesil elma bazi yorumculara gore evlada isaretmis hayirlisi olsun.saglik ocagina git kanla hemen ogrenirsin

HAZİRAN AYINA KALANLAR
ashanur(1 haziran)
edbe (2 haziran)
leyd_eliph(2 haziran)
orkide-(2 haziran).
sweet85 (4 haziran)
efsun07 (5 haziran)
sedser (6 haziran)
yakamoz2012(11 HAZİRAN)
dcl-xcl(12 haziran)
hayalimsin1(14haziran)
nisan 1986 (15 haziran )
mulbery(16 haziran)
arwen10_19 (17 haziran)
roseyou (19 haziran)
göçmenkuşlar(14 haziran)
ebebebruli(19 haziran)
mavihayal(18 haziran)
candysweet(19 haziran)

SONUCU BİLİNMEYENLER

lykos -(yazılmamış)SONUÇ?
rüveyda12-(27 nisan)SONUÇ?
karabiber 89 (30 nisan)SONUÇ?
gece 85 (1 mayıs) SONUÇ?
secret1985 (3-4 mayıs)SONUÇ?
elifzeynel(10 mayıs) SONUÇ?
ffakem-(10 mayıs) SONUÇ?
scarlet-(10 mayıs) SONUÇ?
su2333( 14 mayıs) SONUÇ?

UMUT LİSTESİ

sevda çiçeği(15 mayıs)SONUÇ?
zeberek(15-16 mayıs) SONUÇ?
su misali (15 mayıs) SONUÇ?
cemrecik (17 mayıs) SONUÇ?
pembekelebekk(18 mayıs) SONUÇ?
Seydanese(18 mayıs)SONUÇ?
hayat365 (20 mayıs)SONUÇ?
yedirenk(22 mayıs)SONUÇ?
rimel84 (23 mayıs)SONUÇ?
graf(24 mayıs)kedishimalya (25 mayıs)BELİRTİ?
melistuna(26 mayıs)BELİRTİ?
pervane88(28 mayıs)BELİRTİ?
ayşem_kas(26-28 mayıs diyorum :))BELİRTİ?
ADVERSARY84(29 MAYIS)BELİRTİ?
CALAKAN(28 MAYIS)BELİRTİ?
emesz(29 mayıs)BELİRTİ?
missyaman(31 mayıs)
sumisali (_____)SONUÇ?
Gaye2007 SONUÇ?
İdilga.SONUÇ?
41 zeynepSONUÇ?
WannabemummySONUÇ?
Alaraburcu(SONUÇ?
Sevgisu(…)SONUÇ?
myangelxSONUÇ?

HOŞGELDİN BEBEK:))
wen-HOŞGELDİN BEBEK
yeşim83 HOŞGELDİN BEBEK
thesun HOŞGELDİN BEBEK
uzul29 HOŞGELDİN BEBEK
batlanbus HOŞGELDİN BEBEK
lukretia HOŞGELDİN BEBEK
sevde53.HOŞGELDİN BEBEK
ohoney HOŞGELDİN BEBEK
pumpkin2 HOŞGELDİN BEBEK
ipek41 HOŞGELDİN BEBEK
arslan07 HOŞGELDİN BEBEK
nilege HOŞGELDİN BEBEK
Gamze1907 HOŞGELDİN BEBEK
derya16 HOŞGELDİN BEBEK

benide eklemişsin yeni gördum cnm

Son düzenleme:
arkadaşlar ben de sabah kan tahlili verdim. 4.5ta doktoruma gidicem. Allahın izniyle inşallah güzel haberler alırız. çok heyecanlıyım :)

arkadaşlar ben de sabah kan tahlili verdim. 4.5ta doktoruma gidicem. Allahın izniyle inşallah güzel haberler alırız. çok heyecanlıyım :)

ben nezaman bu listeye eklenicem acaba ya da eklenebilcemmi.yumutlama donemi belirtilerim bitti sayilir kasik agrilarim hitti akintim devam ediyo bolca gogus agrilarimda artik kopacak gibi degilde ezince aciyor gibi belimde cok agirmiyor hazoran 1,2 bakalim ne olcak.cogu kisi yazmiyor bile cevap ama ben buraya yazdikca rahatliyorum kimseye anlatamadigimi.meraktan olucem folikasit iciyorum 2 aydir 1haftadir sabak aksam sut iciyorumm off Allahim herkezin yuzune gul

belirtilerimi sormuşsunuz ya... of offf idrar testi yaptım dayanamayıp 29-30 mayıs bat.. negatif yaaa. silik de olsa çizgi çıkmaz mıydı? halbuki kaç gündür kasım ağrım var. göğüs uçlarım şişti. galiba dedim ama.. şu an moralim çok bozuldu.. bi daha nasıl yapıcam test. bir çok kişiden duydum 1 hafta kala silik çizgi olayını. siz ne diyosunuz bu işe... ne olur bişiler söleyin yaaaaa.. bu arada testi azcık bi idrarla çok su içtikten sonra öğlen yaptım. adetime de 8-9 gün var..

canım daha çok erken benim sat tarihim 4 marttı fakat geç bir gebelik oluşmuş şuan 11 haftalık hamileyim ilk yaptırdığım kan testi negatif çıktı 1 hafta sonra değerim 89 çıktı 2 hafta sonra tekrar test yaptırdım 1116 çıktı yani kan testide gebeliğin durumuna göre geç sonuç verebilir gerçi benim belirtilerim 5. hafta itibariyle belli oldu 8. hafta zirve yaptıı bulantılar kusmalar 2 gün önce kesildi daha o yüzden belirtiler çok önemli olmamalı zaten 4.8 hafta arasında başlarmış idrar testine gelince benim idrar testimde ilk tek çizgi çıktı 3 hafta sonra yaptığımda 2. çizgi silik çıktı yani bir hafta önceden idrar testinde çıkması biraz mümkün değil bazen hesaplama hataları olabilir rahat ol sağlıklı adet gören her kadının geciken adetinde hamilelik en önemli faktördür

canım daha çok erken yapmışsın ama yine de testi sabah kalktığında yaparsan daha net sonuç alırsın. hemen moralini bozma...

haydi bakalım.hayırlısı inşallah.bekliyoruz:)

çok çok erken yapmışsın canım şimdiden çıkmaz çift çizgi.benim dört gün kala bile var yok arasıydı.ama pozitifmiş.9 gün kala kesinlikle çıkmaz boşuna üzülme canım :)

Canim hic moralini bozma. Bende senin gibi dayanamayip adetime yedi gun varken yaptimtest tabiki negatif. Moralim sifir oldu. Sonra forumu okurken burda kizlarin gazina gelip adet gunu test alip yaptim silik 2. Bi cizgi var:) inanamadim aksama da kan testi yaptirdim sonuc pozitif hamilesin dediler:) carsamba gunu tahlili yeniden yapacaklar insallah deger yukselmis.olur.ki saglikla bebegime kavusurum. Simdiden bozma moralini sakin. Daha erken test icin. İnsallah bebegine kavusursun sende..

evet deryanında öyle oldu.hatta ben dedim test al diye.sonuç bebiş yolda maşallahhhhhh.nazlandı onunkide

hayırlısı olsun güzelim, sıkma kendini, üzmemeye çalış:) rabbim ne zaman nasip ederse ozaman alacağız kucağımıza! inşallah haziranda hamiş haberlerini alırız:)

merhaba arkadaşlar. cuma günü beta 1300 iken, dün yaptırdığım testte 2600 olmuş:) doktorumu değiştiriyorum, yarın muayene olmaya gideceğim. inşallah ilk seferde göremeyiip üzüldüğüm bebişimin kesesini bu kez görürüm, sağlıklı haberlerini alırım!!! yarın haber veririm gelişmelerden...bana destek olan, moral veren herkese teşekkürler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…