bende ilk düşükle yani kimyasalla sonuçlanan gebelik yasadım şimdi ise 5 ay geçti hala tık yok rüyamda elime bir adam kocaman elma verdi ve elmadan filiz cıkmıstı ister dik ister dikme dedi birde yabancı paralalr gördüm acaba hamilemiyim böyle rüyalarda bazen cıkıyormus kasık ağrılarımda cok oldu adetime 1 hafta kaldı acaba olabilirim hamiş:)
bende ilk düşükle yani kimyasalla sonuçlanan gebelik yasadım şimdi ise 5 ay geçti hala tık yok rüyamda elime bir adam kocaman elma verdi ve elmadan filiz cıkmıstı ister dik ister dikme dedi birde yabancı paralalr gördüm acaba hamilemiyim böyle rüyalarda bazen cıkıyormus kasık ağrılarımda cok oldu adetime 1 hafta kaldı acaba olabilirim hamiş:)
beni de aranıza alın, bende bu ay hamile kalmak ve kendini hamile sananlardanım.
HAZİRAN AYINA KALANLAR
ashanur(1 haziran)
edbe (2 haziran)
leyd_eliph(2 haziran)
orkide-(2 haziran).
sweet85 (4 haziran)
efsun07 (5 haziran)
sedser (6 haziran)
yakamoz2012(11 HAZİRAN)
dcl-xcl(12 haziran)
hayalimsin1(14haziran)
nisan 1986 (15 haziran )
mulbery(16 haziran)
arwen10_19 (17 haziran)
roseyou (19 haziran)
göçmenkuşlar(14 haziran)
ebebebruli(19 haziran)
mavihayal(18 haziran)
candysweet(19 haziran)
SONUCU BİLİNMEYENLER
lykos -(yazılmamış)SONUÇ?
rüveyda12-(27 nisan)SONUÇ?
karabiber 89 (30 nisan)SONUÇ?
gece 85 (1 mayıs) SONUÇ?
secret1985 (3-4 mayıs)SONUÇ?
elifzeynel(10 mayıs) SONUÇ?
ffakem-(10 mayıs) SONUÇ?
scarlet-(10 mayıs) SONUÇ?
su2333( 14 mayıs) SONUÇ?
UMUT LİSTESİ
sevda çiçeği(15 mayıs)SONUÇ?
zeberek(15-16 mayıs) SONUÇ?
su misali (15 mayıs) SONUÇ?
cemrecik (17 mayıs) SONUÇ?
pembekelebekk(18 mayıs) SONUÇ?
Seydanese(18 mayıs)SONUÇ?
hayat365 (20 mayıs)SONUÇ?
yedirenk(22 mayıs)SONUÇ?
rimel84 (23 mayıs)SONUÇ?
graf(24 mayıs)kedishimalya (25 mayıs)BELİRTİ?
melistuna(26 mayıs)BELİRTİ?
pervane88(28 mayıs)BELİRTİ?
ayşem_kas(26-28 mayıs diyorum :))BELİRTİ?
ADVERSARY84(29 MAYIS)BELİRTİ?
CALAKAN(28 MAYIS)BELİRTİ?
emesz(29 mayıs)BELİRTİ?
missyaman(31 mayıs)
sumisali (_____)SONUÇ?
Gaye2007 SONUÇ?
İdilga.SONUÇ?
41 zeynepSONUÇ?
WannabemummySONUÇ?
Alaraburcu(SONUÇ?
Sevgisu(…SONUÇ?
myangelxSONUÇ?
HOŞGELDİN BEBEK:))
wen-HOŞGELDİN BEBEK
yeşim83 HOŞGELDİN BEBEK
thesun HOŞGELDİN BEBEK
uzul29 HOŞGELDİN BEBEK
batlanbus HOŞGELDİN BEBEK
lukretia HOŞGELDİN BEBEK
sevde53.HOŞGELDİN BEBEK
ohoney HOŞGELDİN BEBEK
pumpkin2 HOŞGELDİN BEBEK
ipek41 HOŞGELDİN BEBEK
arslan07 HOŞGELDİN BEBEK
nilege HOŞGELDİN BEBEK
Gamze1907 HOŞGELDİN BEBEK
derya16 HOŞGELDİN BEBEK
belirtilerimi sormuşsunuz ya... of offf idrar testi yaptım dayanamayıp 29-30 mayıs bat.. negatif yaaa. silik de olsa çizgi çıkmaz mıydı? halbuki kaç gündür kasım ağrım var. göğüs uçlarım şişti. galiba dedim ama.. şu an moralim çok bozuldu.. bi daha nasıl yapıcam test. bir çok kişiden duydum 1 hafta kala silik çizgi olayını. siz ne diyosunuz bu işe... ne olur bişiler söleyin yaaaaa.. bu arada testi azcık bi idrarla çok su içtikten sonra öğlen yaptım. adetime de 8-9 gün var..
belirtilerimi sormuşsunuz ya... of offf idrar testi yaptım dayanamayıp 29-30 mayıs bat.. negatif yaaa. silik de olsa çizgi çıkmaz mıydı? halbuki kaç gündür kasım ağrım var. göğüs uçlarım şişti. galiba dedim ama.. şu an moralim çok bozuldu.. bi daha nasıl yapıcam test. bir çok kişiden duydum 1 hafta kala silik çizgi olayını. siz ne diyosunuz bu işe... ne olur bişiler söleyin yaaaaa.. bu arada testi azcık bi idrarla çok su içtikten sonra öğlen yaptım. adetime de 8-9 gün var..
arkadaşlar ben de sabah kan tahlili verdim. 4.5ta doktoruma gidicem. Allahın izniyle inşallah güzel haberler alırız. çok heyecanlıyım :)
Canim hic moralini bozma. Bende senin gibi dayanamayip adetime yedi gun varken yaptimtest tabiki negatif. Moralim sifir oldu. Sonra forumu okurken burda kizlarin gazina gelip adet gunu test alip yaptim silik 2. Bi cizgi var:) inanamadim aksama da kan testi yaptirdim sonuc pozitif hamilesin dediler:) carsamba gunu tahlili yeniden yapacaklar insallah deger yukselmis.olur.ki saglikla bebegime kavusurum. Simdiden bozma moralini sakin. Daha erken test icin. İnsallah bebegine kavusursun sende..
arkadaşlar ben de sabah kan tahlili verdim. 4.5ta doktoruma gidicem. Allahın izniyle inşallah güzel haberler alırız. çok heyecanlıyım :)
kızlar çok üzgünüm kırmızılar geldi bi dahaki aya umutlaar benim düşükten sonraki 4. aydı olmassa bende doktor kontrolüne gitcem artık yeni bat :19 haziren hamiş olan arkadaşları kutlıyorum hayırlısıyla bebişlerinize almak nasip olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?