ya o kadar moral verdiniz ki anlatamam. en azından biraz da olsa rahatladım ya... ya hani bazı arkadaşlar 10 gün kala belli oldu deyince öle gaza geldim ki.. ve bugün kasığım o kadar şiddetlendi ki ağrısı.. sanki hamile gibi gerçekten hissettim kendimi.. hepinize çok teşekkür ederim... içimi rahatlattınız. işte anlatsam gülecekler ama siz vala dayanışma süper.. umarım benr de güzel bi haber veririm size yaaa
selam arkadaslar benım adet gunume tam 1 hafta var ben bugun dayanamadım kan testi yaptırdım sonucum 0.3 acaba hamile olabilirmiyim adetım gecerse bidaha yaptırmalımıyım yoksa umidimi kesimmi
merhaba arkadaşlar. cuma günü beta 1300 iken, dün yaptırdığım testte 2600 olmuş:) doktorumu değiştiriyorum, yarın muayene olmaya gideceğim. inşallah ilk seferde göremeyiip üzüldüğüm bebişimin kesesini bu kez görürüm, sağlıklı haberlerini alırım!!! yarın haber veririm gelişmelerden...bana destek olan, moral veren herkese teşekkürler:)
merhaba,kötü düşünmeyin lütfen.beni çok korkutmuştu doktor keseyi göremiyorum dış gebelik olabilir diye çünkü daha 5 haftalıktı görmememsi normaldi,1 hafta sonra gittim gördü çapını falan söyledi 2 hafta sonra da kalp atısını duyucas dedı ama malesef duyamadık.içini feraah tut.burada dr un sana karsı tutumu cok önemli.
bugün dr a gittim 672 çıktı kan testi.dış gebelik kimyasal gebelik saydı durdu.3 saatir aglıyorum.ne yapacam bilmiyorum,umudum olabilirmi nolur bilen biri sölesin
ben 10 nisanda bebeğimin kalp atışlarını duyamadığımız için kürtaj oldum sonra korunmadan devam ettik bugün 39, gün hala adet olmadım. sabah test yaptım negatif ancak ilk hamileliğimdede çıkmamıştı benim 4 haftalıkmışım negatif görünmüştü. şimdide pek ümidim yok polikstik over var yumurta geç oluşup çatlıyor birde kürtaj.. tüm olumsuzluklar var yani. yarında adet omassam ki olcak gibi değil p.tesi doktor kontrolum varkarmakarışığım olabilrmi diyorum bebiş ama yok ya daha olmaz herhalde diyorum yani tuhaf duygular içideyim
ya bilen birisi bana cvp versiiiiiiiiiiiinkimse yokmu yahu
gamze gönlünü ferah tut. bir iki hafta sonra bidaha gidersin. bebiş biraz daha büyüdüğü için daha güzel şeyler söyleyecektir doktor.
ben de içimi biraz kararttım ama güzel düşünelim, güzel olsun :)
arkadaşlarrrrr :)
bugün doktoruma gittim. bebiş kesin varmış çok çok sevindik =) amaaaa
gözümüzü korkuttudaha çok yeni olduğu için görünmüyomuş. 4-5 gün sonra
bidaha gelin bakalım dedi. dış gebelik mi değilmi, ölü mü canlı mı bi görelim dedi.
neden öyle dedi anlamadım. ölü olma riski falan mı var yoksa herkese denilen bişey mi?
üzülsek mi sevinsek mi bilemedik :)
Valla ben ne gozyaslari doktum bebek icin, bir Allah bilir bide esim :) Allahim insallah herkesin gonlune gore verir. Zor bi durum. Hep imrenirim kocalari isteyenlere, benimki rahatina cok duskun gezmeyi cok seviyo. O yuzden istemedi. Bende senin gibi hep pesinde kostum bu ay bugun yapmaliyiz diye fln :) bitek ben boyle degilmisim demek...
Benim pek umidim kalmadi artik, hala yok adetim ama testlerde negatif cikti.
Turkiyede ne guzel heralde hastaneye gittigin an bakiyolar, burda belcikada onceden randevu alcan oda baya bi atiyo tarihi... Kan testi yaptirabilirim ama dedimya umit yok bende o yuzden bidaha hayal kirikligina ugramak istemedigimden onada gitmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?