Mayıs ayında hamile kalmak isteyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi wen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm arkadaaslar bnm adetime 1 hafta vbar ve ben bugun beta hcg yaptırdım 0.3 çıktı acaba gebe olabilirmiyim adetım gecince bidahamı yaptırsam

selam arkadaslar benım adet gunume tam 1 hafta var ben bugun dayanamadım kan testi yaptırdım sonucum 0.3 acaba hamile olabilirmiyim adetım gecerse bidaha yaptırmalımıyım yoksa umidimi kesimmi

ya o kadar moral verdiniz ki anlatamam. en azından biraz da olsa rahatladım ya... ya hani bazı arkadaşlar 10 gün kala belli oldu deyince öle gaza geldim ki.. ve bugün kasığım o kadar şiddetlendi ki ağrısı.. sanki hamile gibi gerçekten hissettim kendimi.. hepinize çok teşekkür ederim... içimi rahatlattınız. işte anlatsam gülecekler ama siz vala dayanışma süper.. umarım benr de güzel bi haber veririm size yaaa

İnsallah senin haberlerinide alicaz burdan canim. Sen nirazcik sabret. Allahim insallh tattirsin sana bu guzel duyguyu

HAZİRAN AYINA KALANLAR
ashanur(1 haziran)
edbe (2 haziran)
leyd_eliph(2 haziran)
orkide-(2 haziran).
sweet85 (4 haziran)
efsun07 (5 haziran)
sedser (6 haziran)
yakamoz2012(11 HAZİRAN)
dcl-xcl(12 haziran)
hayalimsin1(14haziran)
nisan 1986 (15 haziran )
mulbery(16 haziran)
arwen10_19 (17 haziran)
roseyou (19 haziran)
göçmenkuşlar(14 haziran)
ebebebruli(19 haziran)
mavihayal(18 haziran)
candysweet(19 haziran)
karabiber 89 (28 mayıs)
ffakem-(5 haziran)
hayat365 (15 haziran)
lykos
rüveyda12
gece 85
secret1985
elifzeynel
scarlet-
su2333

UMUT LİSTESİ

sevda çiçeği(15 mayıs)SONUÇ?
zeberek(15-16 mayıs) SONUÇ?
su misali (15 mayıs) SONUÇ?
cemrecik (17 mayıs) SONUÇ?
pembekelebekk(18 mayıs) SONUÇ?
Seydanese(18 mayıs)SONUÇ?
yedirenk(22 mayıs)SONUÇ?
rimel84 (23 mayıs)SONUÇ?
graf(24 mayıs)kedishimalya (25 mayıs)BELİRTİ?
melistuna(26 mayıs)BELİRTİ?
pervane88(28 mayıs)BELİRTİ?
ayşem_kas(26-28 mayıs diyorum :))BELİRTİ?
ADVERSARY84(29 MAYIS)BELİRTİ?
CALAKAN(28 MAYIS)BELİRTİ?
emesz(29 mayıs)BELİRTİ?
missyaman(31 mayıs)
sumisali (_____)SONUÇ?
Gaye2007 SONUÇ?
İdilga.SONUÇ?
41 zeynepSONUÇ?
WannabemummySONUÇ?
Alaraburcu(SONUÇ?
Sevgisu(…)SONUÇ?
myangelxSONUÇ?

HOŞGELDİN BEBEK:))
wen-HOŞGELDİN BEBEK
yeşim83 HOŞGELDİN BEBEK
thesun HOŞGELDİN BEBEK
uzul29 HOŞGELDİN BEBEK
batlanbus HOŞGELDİN BEBEK
lukretia HOŞGELDİN BEBEK
sevde53.HOŞGELDİN BEBEK
ohoney HOŞGELDİN BEBEK
pumpkin2 HOŞGELDİN BEBEK
ipek41 HOŞGELDİN BEBEK
arslan07 HOŞGELDİN BEBEK
nilege HOŞGELDİN BEBEK
Gamze1907 HOŞGELDİN BEBEK
derya16 HOŞGELDİN BEBEK

olumlu olumsuz bildirelim lütfen arkadaşlar sizlerden haberler bekliyoruz

selam arkadaslar benım adet gunume tam 1 hafta var ben bugun dayanamadım kan testi yaptırdım sonucum 0.3 acaba hamile olabilirmiyim adetım gecerse bidaha yaptırmalımıyım yoksa umidimi kesimmi

bir hafta varsa artabilir.haftaya bir daha yaptır diyorum ben

maşallah maşallah inşallah keseyi görüp güzel haberler verirsin canım moralini hep yüksek tut sağlıcakla

mrb kızlar nasılsınız ..ben bugün doktoora gittim ilk muayene ultrasonda baktı ama kaç haftalık olduğuna dair bişe sölemedi bebek daha oluşmamış dedi keseyi gördük ama normalde kese kaç haftada gözükür ya be bişe anlamdım doktorun dediklerinden ((50:

bugün dr a gittim 672 çıktı kan testi.dış gebelik kimyasal gebelik saydı durdu.3 saatir aglıyorum.ne yapacam bilmiyorum,umudum olabilirmi nolur bilen biri sölesin

selam kızlar nasılsınız herkez mutlu haberler almaya devam ediyordur inşallah ben yarın test yaptırcam internetten araştırdığıma göre ovitrelle vurulanlar genelde erken adet görüyorlarmış benim batıma 2 gün kaldı henüz adet olmadım o yüzden fazla umutluyum umarım yarın sızlerle güzel haber paylaşırım bana dua edin

bugün dr a gittim 672 çıktı kan testi.dış gebelik kimyasal gebelik saydı durdu.3 saatir aglıyorum.ne yapacam bilmiyorum,umudum olabilirmi nolur bilen biri sölesin

kaç haftalık hamilesin ki eğer daha yeniyse değerinin bu olması normal bence ben 10 gün önce yaptırmıştım 124.1 çıkmıştı kan değerim haftaya pazarteside doktora gidicem bakalım kese veya kalp atışı duyulucakmı adet günün kaç gün geçince yaptırdın kan testini

hazirana kaldım... ama benim için böylesi daha sağlıklıymış :)

arkadaşlarrrrr :)
bugün doktoruma gittim. bebiş kesin varmış çok çok sevindik =) amaaaa
gözümüzü korkuttu daha çok yeni olduğu için görünmüyomuş. 4-5 gün sonra
bidaha gelin bakalım dedi. dış gebelik mi değilmi, ölü mü canlı mı bi görelim dedi.
neden öyle dedi anlamadım. ölü olma riski falan mı var yoksa herkese denilen bişey mi?
üzülsek mi sevinsek mi bilemedik :)

ya bilen birisi bana cvp versiiiiiiiiiiiin kimse yokmu yahu

gamze gönlünü ferah tut. bir iki hafta sonra bidaha gidersin. bebiş biraz daha büyüdüğü için daha güzel şeyler söyleyecektir doktor.
ben de içimi biraz kararttım ama güzel düşünelim, güzel olsun :)

sağol ya senin ne alemde şimdi durumun

genelde doktorlar başta bu ihtimalden bahsediyorlar...bende yaşadım bunu. kandeğeri sürekli artış gösterdiği sürece gebesin ve bebk sana tutunuyo demektir. içini ferah tut, ben de senin gibbi tetikteyim şuan. ama aklımı yormuyorum!!! aksine bebişimle konuşuyor ve ona daha ilk haftalarda beni ne kadar üzdüğünü, kucağıma alınca (sağ salim) poposuna vuracağımı söylüyorum. böylelikle bebişimin benimle olduğuna inanıyor ve motive oluyorummmmmmmmmmmmmmm

canım yurt dışındaymışsın orda zor diyorlar işler burda hemen acilden bile giriş yapıp kan testi isteyebiliyorsun en azından muayeneye git adetlerin düzenlenir belki aynı şeyleri yaşayan birileri olduğunu görmek dertleşmek iyi geliyor iyiki kk var kendine iyi bak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…