Mayıs ayında hamile kalmak isteyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi wen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım seninde ciddi ciddi benle aynı sorunmuş bende bi banamı böle diyodum gerçi bana dememişti ölümü falan die ama oluşmamış bebek görünmüyo dedi bende emin olmadım ya bebek yoksa falan die korktum aman allah korusun ya kötü düşünmeyelim

iyiyim sagol safak iste haziran 1i 2si bakalim hayirlisi pek umutlu degilim aslinda baya calistik:)zorla falan acindira acindira kendimi kocami baya kandirdim hayirlisi sende durumlar ney

cnm uzulmu Guzel Allahim isteyen ve hakeden herkeze vericek cnm hic merak etme bol bol dua et.dusuk olayina gelince 6ay beklemen gerekmiyormu normalde dr.ole bise dedimi sana rahmin dinlenmesi icin

doktor 2 adetin geçsin deneyebilirsin demişti bi sınırlama koymadı ... Artık Rabbim ne zaman kısmet ederse o zaman...

iyiyim sagol safak iste haziran 1i 2si bakalim hayirlisi pek umutlu degilim aslinda baya calistik:)zorla falan acindira acindira kendimi kocami baya kandirdim hayirlisi sende durumlar ney

Bende 27 Mayıs i bekliyorum iğnenin etkisinden olsa gerek kasıklarım ,belim ve göğüs uçlarım fena ağrıyor yarın aksam 19.30 da Dr kontrolum var acaba hamilelik varsa Dr görebilir mı 3 4 gün gecti aradan çok sabırsızim bekliyorum hayırlısı artık ins

Allah im bu güzel günlerin gecelerin hatırına dualarımızı kabul eyle benim gibi uykusunu yitiren kullarının ellerini geri çevirme senden başka isteyecek kimsemiz yok bizi baskalarına yalvartma hayirlisiyla kucaklarımızı doldur yarabbim

4 nisanda adet oldum.normalde 25 günde bir oluyo.29 nisanda da oldum.o da 2 gün sürdü.sonra 11 mayısta idrar tahlilinde pozitif çıknıca 14 mayıs pztsi dr da kan tahlili yaptm 245 çıktı.haftaya yine gel dedi.dün de 642 çıktı.gebelikte beta 2 günde bir 2 katına çıkar,başka tür gebelik olabilir dedi.bebek varmı ne kadarlık olur hiç bilmiyorum böyle bir durum yaşayan varmı napacam ben............

gunaydin bartek bebek varsa belki gorebilir benkizimda adetim gecti gittim ama kese baya vardi ama icinda bebek yoktu sonra 1hafta sonra kendime surekli gidicegim dogum yapacagim dr buldum ona gittim orda fasulyeyi kesede gormustum :)Allahim insallah en kisa zamanda sana da gormeyi nasip eder cnm gormezsede panik yapma benimkini karindan goremediki iki doktorda alttan gorduler rahim yamuklugu var diye ve erken diye.Allah kullarini sevindirir bugun olmazsa yarin dua et yalvar Alllaha ve hayirlisini sagliklisini iste.bizim icinde iste:)

amin cnm Allah kabul eder insallah dualarimizi Amin

son adetim 22 nisan 2012 shimdi 4 gun gecikdi.ayin 12i karnimda chok agri oldu ultrasona gitdim folekul kisti oldugunu soyledi.kac gundur test yapiorum positive cikio sizce bu durumda hamile ola bilirmiyim?????

son adetim 22 nisan 2012 shimdi 4 gun gecikdi.ayin 12i karnimda chok agri oldu ultrasona gitdim folekul kisti oldugunu soyledi.kac gundur test yapiorum positive cikio sizce bu durumda hamile ola bilirmiyim?????

evet olabilirsin canım biran önce bir kan testi yaptırmalısın

HAZİRAN AYINA KALANLAR
ashanur(1 haziran)
edbe (2 haziran)
leyd_eliph(2 haziran)
orkide-(2 haziran).
sweet85 (4 haziran)
efsun07 (5 haziran)
sedser (6 haziran)
yakamoz2012(11 HAZİRAN)
dcl-xcl(12 haziran)
hayalimsin1(14haziran)
nisan 1986 (15 haziran )
mulbery(16 haziran)
arwen10_19 (17 haziran)
roseyou (19 haziran)
göçmenkuşlar(14 haziran)
ebebebruli(19 haziran)
mavihayal(18 haziran)
candysweet(19 haziran)
karabiber 89 (28 mayıs)
ffakem-(5 haziran)
hayat365 (15 haziran)
lykos
rüveyda12
gece 85
secret1985
elifzeynel
scarlet-
su2333
myangelx
sevda çiçeği
zeberek
su misali
cemrecik
pembekelebekk
Seydanese

UMUT LİSTESİ

yedirenk(22 mayıs)SONUÇ?
rimel84 (23 mayıs)SONUÇ?
graf(24 mayıs)kedishimalya (25 mayıs)BELİRTİ?
melistuna(26 mayıs)BELİRTİ?
pervane88(28 mayıs)BELİRTİ?
ayşem_kas(26-28 mayıs diyorum :))BELİRTİ?
ADVERSARY84(29 MAYIS)BELİRTİ?
CALAKAN(28 MAYIS)BELİRTİ?
emesz(29 mayıs)BELİRTİ?
missyaman(31 mayıs)
sumisali (_____)SONUÇ?
Gaye2007 SONUÇ?
İdilga.SONUÇ?
41 zeynepSONUÇ?
WannabemummySONUÇ?
Alaraburcu(SONUÇ?
Sevgisu(…)SONUÇ?

HOŞGELDİN BEBEK:))
wen-HOŞGELDİN BEBEK
yeşim83 HOŞGELDİN BEBEK
thesun HOŞGELDİN BEBEK
uzul29 HOŞGELDİN BEBEK
batlanbus HOŞGELDİN BEBEK
lukretia HOŞGELDİN BEBEK
sevde53.HOŞGELDİN BEBEK
ohoney HOŞGELDİN BEBEK
pumpkin2 HOŞGELDİN BEBEK
ipek41 HOŞGELDİN BEBEK
arslan07 HOŞGELDİN BEBEK
nilege HOŞGELDİN BEBEK
Gamze1907 HOŞGELDİN BEBEK
derya16 HOŞGELDİN BEBEK
Shuku HOŞGELDİN BEBEK

HABER VERMEYEN ARKADAŞLARI HAZİRANA KALANLAR LİSTESİNE ALDIM.HERKESTEN GÜZEL HEBERLER GELMESİ UMUDUYLA.GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN BEBİŞ ANNELERİ,GELECEĞİN ANNELERİ

merhaba arkadaşlar nasılsınız? yeni haberler var mı? :) test yapacak arkadaşlar vardı. sonuçlarını merak ediyoruz.. hayırlı haberler gelir bugün inşallah...:)

günaydın derya.
inşallah bu günde güzel haberler alırız.artık ay sonuna yaklaşıyoruz.maşallah 15 hane hamişimiz var. Nazar değmesin.

sen nasılsın?

günaydın derya.
inşallah bu günde güzel haberler alırız.artık ay sonuna yaklaşıyoruz.maşallah 15 hane hamişimiz var. Nazar değmesin.

sen nasılsın?

günaydın canım iyiyim ben çok şükür sen nasılsın? ne güzel ne güzel .. maşaalllah diyelim.. inşallah güzel haberler alırız.. canım sana bişi sorcam benden bi hafta öndesin. neler yaşıyosun? hiç ağrın var mı?

Son düzenleme:

cnm ben internetten baktim biri senin gibi sormus kist cikti betahcg yuksek cikti kistmi beni gebe gosteriyor diye doc .dr. cevaplamis kist betayi yukseltmez gebelik pozitif cikartmaz hayirli olsun gebesiniz yazmis.yani budurumda sende hamili olabilirsin bence hemen git tahlil ver ve 2 saat sonra ogren kafan rafat olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…