arkadaşlarrrrr :)
bugün doktoruma gittim. bebiş kesin varmış çok çok sevindik =) amaaaa
gözümüzü korkuttudaha çok yeni olduğu için görünmüyomuş. 4-5 gün sonra
bidaha gelin bakalım dedi. dış gebelik mi değilmi, ölü mü canlı mı bi görelim dedi.
neden öyle dedi anlamadım. ölü olma riski falan mı var yoksa herkese denilen bişey mi?
üzülsek mi sevinsek mi bilemedik :)
cnm uzulmu Guzel Allahim isteyen ve hakeden herkeze vericek cnm hic merak etme bol bol dua et.dusuk olayina gelince 6ay beklemen gerekmiyormu normalde dr.ole bise dedimi sana rahmin dinlenmesi icin
iyiyim sagol safak iste haziran 1i 2si bakalim hayirlisi pek umutlu degilim aslinda baya calistik:)zorla falan acindira acindira kendimi kocami baya kandirdim hayirlisi sende durumlar ney
kaç haftalık hamilesin ki eğer daha yeniyse değerinin bu olması normal bence ben 10 gün önce yaptırmıştım 124.1 çıkmıştı kan değerim haftaya pazarteside doktora gidicem bakalım kese veya kalp atışı duyulucakmı adet günün kaç gün geçince yaptırdın kan testini
Bende 27 Mayıs i bekliyorum iğnenin etkisinden olsa gerek kasıklarım ,belim ve göğüs uçlarım fena ağrıyor yarın aksam 19.30 da Dr kontrolum var acaba hamilelik varsa Dr görebilir mı 3 4 gün gecti aradan çok sabırsızim bekliyorum hayırlısı artık ins
Allah im bu güzel günlerin gecelerin hatırına dualarımızı kabul eyle benim gibi uykusunu yitiren kullarının ellerini geri çevirme senden başka isteyecek kimsemiz yok bizi baskalarına yalvartma hayirlisiyla kucaklarımızı doldur yarabbim
son adetim 22 nisan 2012 shimdi 4 gun gecikdi.ayin 12i karnimda chok agri oldu ultrasona gitdim folekul kisti oldugunu soyledi.kac gundur test yapiorum positive cikio sizce bu durumda hamile ola bilirmiyim?????
kistle ilgili bi bilginiz varmi?
günaydın derya.
inşallah bu günde güzel haberler alırız.artık ay sonuna yaklaşıyoruz.maşallah 15 hane hamişimizvar. Nazar değmesin.
sen nasılsın?
son adetim 22 nisan 2012 shimdi 4 gun gecikdi.ayin 12i karnimda chok agri oldu ultrasona gitdim folekul kisti oldugunu soyledi.kac gundur test yapiorum positive cikio sizce bu durumda hamile ola bilirmiyim?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?