merhaba kizlar derya wen masallah diyelim size nazar degmesin bise sorcam size benim bat haziran 1yarin saglik ocagina gidicem troit tahlillerim var gitmisken acaba betayada baktirsammu gebeyse cikar illaki 10 gun kala cikiyo yaziyo ama
günaydın canım iyiyim ben çok şükür sen nasılsın? ne güzel ne güzel .. maşaalllah diyelim..inşallah güzel haberler alırız.. canım sana bişi sorcam benden bi hafta öndesin. neler yaşıyosun? hiç ağrın var mı?
Merhaba kızlar, öncelikle anne adaylarını hayırlı olsun diyorum. İnşallah darısı başımıza.Benim eşimde sperm problemi var, bende bir sorun yok çok şükür. Geçen ay tedaviye başladık. Normal yolla bu ay denemeye devam ediyoruz. Benide listeye eklermisiniz lütfen. Bat 03 Haziran.
Merhaba kızlar, başlığı takip ediyorum ama çok sayfa var göremedim herhalde. Bat'ı 30 mayıs olan var mı? Çok merak ediyorum ve sabredemiyorum artık. Hemen belli olsaydı keşke:18:
Merhaba kızlar, başlığı takip ediyorum ama çok sayfa var göremedim herhalde. Bat'ı 30 mayıs olan var mı? Çok merak ediyorum ve sabredemiyorum artık. Hemen belli olsaydı keşke:18:
bazen kasıklarımda ağrılar oluyor batma gibi.olup geçiyor sanki içerde birşeyler geriliyor gibi.bende korkuyorum tabi.birde sol kasığımda 3-4 gündür anlık buzdeğdirir gibi bir soğukluk hissediyrum.ama mide bulantısı pek yok.uyku var bol bol bu kadarbiraz şişmanladım bile:) doktor geçen cuma iki hafta sonra şişmeye başlarsın demişti
bazen kasıklarımda ağrılar oluyor batma gibi.olup geçiyor sanki içerde birşeyler geriliyor gibi.bende korkuyorum tabi.birde sol kasığımda 3-4 gündür anlık buzdeğdirir gibi bir soğukluk hissediyrum.ama mide bulantısı pek yok.uyku var bol bol bu kadarbiraz şişmanladım bile:) doktor geçen cuma iki hafta sonra şişmeye başlarsın demişti
wen sen nekadarlık hamişsin canım
[merhaba cnm ben haziran 1 bat 1gun var aramizda sendeki belirtiler neler cnm bende cok merak ediyorum acaba diye heran aklimda hep internetten arastiriyorum
[merhaba cnm ben haziran 1 bat 1gun var aramizda sendeki belirtiler neler cnm bende cok merak ediyorum acaba diye heran aklimda hep internetten arastiriyorum
ole cnm senin az kalmis yine ii ben bida haftaya kadar beklede bekle yaa cocugun var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?