Mayıs ayında hamile kalmak isteyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi wen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba kizlar derya wen masallah diyelim size nazar degmesin bise sorcam size benim bat haziran 1yarin saglik ocagina gidicem troit tahlillerim var gitmisken acaba betayada baktirsammu gebeyse cikar illaki 10 gun kala cikiyo yaziyo ama

Günaydın arkadaşlar...
listeye ben de girmişim bugün :)
üzerimde bi şaşkınlık var hadi hayırlısı bakalım, hamileliğe adapte olamadım heralde
bugün herkesten güzel haberler alırız inşallah

merhaba kizlar derya wen masallah diyelim size nazar degmesin bise sorcam size benim bat haziran 1yarin saglik ocagina gidicem troit tahlillerim var gitmisken acaba betayada baktirsammu gebeyse cikar illaki 10 gun kala cikiyo yaziyo ama

canım öncelikle sağolasın. allahım sana da yaşatsın bu duyguyu. kişiden kişiye değişiyor sanırım. kimi 10 gün önce öğrenmiş kimi adeti geçmiş tahlil yaptırmış çıkmamış 10 gün sonraki testinde netleşmiş. sen bilirsin ama üzülme sakın negatif çıkarsa belli olmazsa bir de.. ben adet günümde tahlil yaptırdım bekleyemedim:) beta: 83 çıktı. doktor hamilesin ama erken dedi. temkinli davranıyorlar. ben bile daha böyle bekliyorum. yarın yeniden tahlil yapacaklar inşallah yükselmiş olur değer... sen bilirsin ama bekle istersen birascık. en azından adet gününü...

Merhaba kızlar, öncelikle anne adaylarını hayırlı olsun diyorum. İnşallah darısı başımıza.Benim eşimde sperm problemi var, bende bir sorun yok çok şükür. Geçen ay tedaviye başladık. Normal yolla bu ay denemeye devam ediyoruz. Benide listeye eklermisiniz lütfen. Bat 03 Haziran.

sagol cnm amin insallah benim 1 kizim var 3 yasinda 2inci ocin strese girdim cunku ilk sefer ki gibi rahat gebelik olma sansim yok gebe kalmam dusuk riskim sizden cok fazla troit hastasiyim bem kizim dogduktan sonra oldum 1 yasinda falan simdi iste bekliyoruz bole durum oluncada stres oluyor insan her ay acaba hamile kalabilcem diye

bazen kasıklarımda ağrılar oluyor batma gibi.olup geçiyor sanki içerde birşeyler geriliyor gibi.bende korkuyorum tabi.birde sol kasığımda 3-4 gündür anlık buzdeğdirir gibi bir soğukluk hissediyrum.ama mide bulantısı pek yok.uyku var bol bol bu kadar biraz şişmanladım bile:) doktor geçen cuma iki hafta sonra şişmeye başlarsın demişti

merhaba canım benim mayıs ayı topiğiydi bu haziran için yeni topikler açıldı.hazirana kalanları ay sonunda listeden çıkarıp sadece mayıs ayı hamile kalanları ekliycem fakat hazirana gün gün kala öğrenip paylaşırsan hoşgeldin bebek bölümüne eklerim direkt.inşallah güzel haberler alırız

Merhaba kızlar, başlığı takip ediyorum ama çok sayfa var göremedim herhalde. Bat'ı 30 mayıs olan var mı? Çok merak ediyorum ve sabredemiyorum artık. Hemen belli olsaydı keşke:18:

Merhaba kızlar, başlığı takip ediyorum ama çok sayfa var göremedim herhalde. Bat'ı 30 mayıs olan var mı? Çok merak ediyorum ve sabredemiyorum artık. Hemen belli olsaydı keşke:18:

bir haftacık kalmış canım.sabret azıcık. şimdiden bakıp moralini bozma haftayı bekle.tabiki senle birlikte bekleyen arkadaşlar var

merhaba cnm ben haziran 1 bat 1gun var aramizda sendeki belirtiler neler cnm bende cok merak ediyorum acaba diye heran aklimda hep internetten arastiriyorum

Ayni belirtiler bende de var canim. Kasiklarim batiyor ara ara birde dedigin gibi icimde geriliyor sanki biseyler. Korkuyorum bende..Vee cok uykum geliyor. Yarin uine kan tahlili vericem ben bakalim insallah deger yukselmistir.

wen sen nekadarlık hamişsin canım

[merhaba cnm ben haziran 1 bat 1gun var aramizda sendeki belirtiler neler cnm bende cok merak ediyorum acaba diye heran aklimda hep internetten arastiriyorum[/QUOTE]

Merhaba benim bat 24 Mayıs ...Neden hemen belli olmaz. Bugün testimde negatif çıktı .

[merhaba cnm ben haziran 1 bat 1gun var aramizda sendeki belirtiler neler cnm bende cok merak ediyorum acaba diye heran aklimda hep internetten arastiriyorum

Merhaba benim bat 24 Mayıs ...Neden hemen belli olmaz. Bugün testimde negatif çıktı .[/QUOTE]

canım teste dikkatli bak azda olsa bir çizgi çıkmalı bu gün sende bence

[merhaba cnm ben haziran 1 bat 1gun var aramizda sendeki belirtiler neler cnm bende cok merak ediyorum acaba diye heran aklimda hep internetten arastiriyorum

Merhaba benim bat 24 Mayıs ...Neden hemen belli olmaz. Bugün testimde negatif çıktı .[/QUOTE]

cnm ben gecen ay bat tan 1hafta once kan testi yaptirdim 27.13cikmisti dr daha cok yeni heralde dedi 2 gum sonra yine gel dedi ben gidemedim sonra haftasonu girdi adet olucagum gunun sabahi idrar tahlili yaptim coll silikk cikti ikinci cizgi ogunum aksami hasta oldum kirmizilar geldi sok oldum dr gittim yeniden betaya bakildi 0 cikti dr tutunamamistir dedi yerlesmedi troit problemimde olonca yerlesim kat kat artiyor.erken bekle biraz. adet gunum yap ya da 1 gun sonra bazen yine xikmiyor kisiden kisiye degisiyoe.hakkinda hatirlisi olsun

canım teste dikkatli bak azda olsa bir çizgi çıkmalı bu gün sende bence

Hiç bişi çıkmadı en son 27 Nisanda adet olmuştum 28 29 günde bir adet olurum ilginç olan hiç adet belirtimin olmaması. Hayatımda birkere düzensiz olmuştu o da ertesi gün hapı kullandıktan sonraydı. Beklemek ne zormuş. Amin hepim,z,n hakkında hayırlısı olsun.Daha ilk defa denedik kısmet bakalım

Son düzenleme:

merhaba canım benimkide 28 mayıs her an test yapmamak için kendimi zor tutuyorum yaaa yaklaştıkça sanki daha da geçmiyor zaman. seni çok iyi anlıyorum inşallah güzel haberler alırız.....

ole cnm senin az kalmis yine ii ben bida haftaya kadar beklede bekle yaa cocugun var mi?

Hayır henüz çocuğum yok bir çocuğa da hazır değilim açıkçası. Rabbim neylerse güzel eyler .Rabbim isteyen herkese istediğini hayırlı zamanda versin inş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…