Hayır henüz çocuğum yok bir çocuğa da hazır değilim açıkçası. Rabbim neylerse güzel eyler .Rabbim isteyen herkese istediğini hayırlı zamanda versin inş
wen kızlar ben bugün bat ımda sabah idrar testi yaptım pozitif çıktı hemen gidip kan testi yaptırdım beta hcg 50 çıktı hamilemiyim şimdi düşük değil demi kızlar ay çok heyecanlıyım 2 gün sonra tekrarlanacak inş yükselir inş tutunur bebişim..
bazen kasıklarımda ağrılar oluyor batma gibi.olup geçiyor sanki içerde birşeyler geriliyor gibi.bende korkuyorum tabi.birde sol kasığımda 3-4 gündür anlık buzdeğdirir gibi bir soğukluk hissediyrum.ama mide bulantısı pek yok.uyku var bol bol bu kadarbiraz şişmanladım bile:) doktor geçen cuma iki hafta sonra şişmeye başlarsın demişti
merhaba canım benimkide 28 mayıs her an test yapmamak için kendimi zor tutuyorum yaaa yaklaştıkça sanki daha da geçmiyor zaman. seni çok iyi anlıyorum inşallah güzel haberler alırız.....
İlk deneme olmasına rağmen çok heyecanlıyım, ya olmazsa korkusu var. Belirtilerin de geç başlaması kötü hiçbir ipucu yok mu yaa? :)
canım dikkat et kendine... bende bişey yok daha bakalım.. çalışmıyorsan eğer dinlen bol bol bugün..
malesef çalışıyorum canım teşekkür ederim.inşallah düzelirim.
çalışınca zor oluyormuş ya.. bende okulda kötü oluyorum bazen çok uykum geliyor. allahtan okulların kapanmasına az kaldı ..
evet gerçekten zor oluyor.işten eve gidince hiç iş yapasım da kalmıyor.çok uykum oluyor.ama ne yapalım idare edeceğiz artık.
öyle tabi.. çok şükür allah aratmadı tattırdı bize bu duyguyu..ben erkenden uyuyorum. dün saat 9buçuktu koltukta uyuyakalmışım.. sonra yatağa geçtim sabaha kaddar.. bol bol uyuyorum ben:)
bende 6. haftadın içindeyim fakat hiç uykum gelmiyo benimde gece erken yatıyorum sabahta 6 da açıyorum gözümü kendime kızıyorum hamile değilmisin uyusana diye :)
aman canım ne güzel işte:) ben bişey yapamıyorum. işten geliyorum yemek ye,topla.. sonra hemen mayışıyorum.. çok fena:)
ben galiba avde olduğum için böyle oluyor işleri yapıyorum zaten sonra hep yatıyorum karnımız kaç haftadan sonra büyüyomuş doktor bişey söyledimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?