Mayıs ayında hamile kalmak isteyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi wen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
wen kızlar ben bugün bat ımda sabah idrar testi yaptım pozitif çıktı hemen gidip kan testi yaptırdım beta hcg 50 çıktı hamilemiyim şimdi düşük değil demi kızlar ay çok heyecanlıyım 2 gün sonra tekrarlanacak inş yükselir inş tutunur bebişim..

ya ben test yaptırdım bugun kızlar simdi ben iğne olalı daha 7 gün oldu değerim 4,54 cıktı tahlıl kagıdındaki değerlerde gebelik 4,80 ve üstü kafam karıstı erkenmı yaptırdım acaba yoksa gebe olabılırmıyım bılemedım :44: sankı yok gıbı ama offf

Hayır henüz çocuğum yok bir çocuğa da hazır değilim açıkçası. Rabbim neylerse güzel eyler .Rabbim isteyen herkese istediğini hayırlı zamanda versin inş

bende ole diyodum cnm evlenince 2seme bekledim ama bebek yapmaya karar verinve ve hamile kalinca inam me yapicagimi sasirdim be agladim bosuna 2sene beklemisim dedim kucagina aldigin an merdeydin bu zamana kadar diyosun nasil bekletmisim seni diyosun.hayatina anlam katiyor yani.isteyen herkeze Allahim en yakin zamanda versincmm.

inşallah canım ... bir bebiş daha geliyooooo:) yaşasın..:)

wen selamlar ben de ne zamandır yazamadım işten izne ayrıldım evde dinlenıyorum..bebişim sağlıkla büyüsün gelişsin diye bu arada bu kadar erken şişermiyiz dersin??o kadar erken olmasın bu kez de arada yadırgar oldum bebişimi ruh halım garipleşti cok şişicem nasıl olcak filan diye:))allahım bebişlerimize akıl beden ruh saglıgı ver saglıkla kucaklarımıza alalım kuzucuklarımızı..isteyen herkese de bu müjdeyi ver 3 aylara girdik perşembe de kandıl herkes birbirine duacı olsun arkadaslar..

merhaba canım benimkide 28 mayıs her an test yapmamak için kendimi zor tutuyorum yaaa yaklaştıkça sanki daha da geçmiyor zaman. seni çok iyi anlıyorum inşallah güzel haberler alırız.....

İlk deneme olmasına rağmen çok heyecanlıyım, ya olmazsa korkusu var. Belirtilerin de geç başlaması kötü hiçbir ipucu yok mu yaa? :)

Slm kızlar bugünkü muayenemde maalesef yumurtanın catlamadigini öğrendim haziran ayına sakladım umudumu pregnly catlatma ignesi yapmıştı Dr bu iğneden kaç tane vuruluyor Dr bir sonraki aya 2 tane yaparız dedi normalmiş olabilirmiş ilk denemede

İyigeceler ayakta olan varmi yumurtlama dönemindeki belirtilere gebe kalındıysa o zamanmalı belirtiler nasıl aynı sekilde devammi ediyor yoksa değişiyor mü

UMUT LİSTESİ

UMUT LİSTESİ

rimel84 (23 mayıs)SONUÇ?
graf(24 mayıs)kedishimalya (25 mayıs)BELİRTİ?
melistuna(26 mayıs)BELİRTİ?
pervane88(28 mayıs)BELİRTİ?
ayşem_kas(26-28 mayıs diyorum :))BELİRTİ?
ADVERSARY84(29 MAYIS)BELİRTİ?
CALAKAN(28 MAYIS)BELİRTİ?
emesz(29 mayıs)BELİRTİ?
missyaman(31 mayıs)
sumisali (_____)SONUÇ?
Gaye2007 SONUÇ?
İdilga.SONUÇ?
41 zeynepSONUÇ?
WannabemummySONUÇ?
Alaraburcu(SONUÇ?
Sevgisu(…)SONUÇ?

HOŞGELDİN BEBEK:))
wen-HOŞGELDİN BEBEK
yeşim83 HOŞGELDİN BEBEK
thesun HOŞGELDİN BEBEK
uzul29 HOŞGELDİN BEBEK
batlanbus HOŞGELDİN BEBEK
lukretia HOŞGELDİN BEBEK
sevde53.HOŞGELDİN BEBEK
ohoney HOŞGELDİN BEBEK
pumpkin2 HOŞGELDİN BEBEK
ipek41 HOŞGELDİN BEBEK
arslan07 HOŞGELDİN BEBEK
nilege HOŞGELDİN BEBEK
Gamze1907 HOŞGELDİN BEBEK
derya16 HOŞGELDİN BEBEK
Shuku HOŞGELDİN BEBEK
yedirenk HOŞGELDİN BEBEK

İlk deneme olmasına rağmen çok heyecanlıyım, ya olmazsa korkusu var. Belirtilerin de geç başlaması kötü hiçbir ipucu yok mu yaa? :)

ooooo ilk denemede bu kadar heyecan yapma canım yaa strestende olmaz bak ben ilk bebeğimde 6 ay denedik olmadı ama çok çok stresliydim adet günümü zor beklerdim olucakmı olucakmı die olmadı 6.ay doktora gittim klomen verdi hapı aldım tatile çıktık tatilde kafam çok rahattı bir hafta ve klomene bağlı olarak olur bu ay die çook rahattım hiç stres yapmadım 4 günüm geçti test yaptım baktım hamileyim. ben rahatlığıma bağlıyorum hamile kalmamı o yüzden bak ilk denemenmiş rahat ol bence sen böle yaptıkça zorlaştırıyorsun bence.. diyeceksin sende merak ediyorsun ben stresli deilim sadce bi merak var o da sanırım ben ilk bebeğimi canım oğlumu 8 aylıkken kaybettim çok acı rabbim kimsenin başına vermesin yani tekrar hamile kaldığımda azalır ancak bu acı... belirtiler ne zaman başlıyormuş benim hiçbir bilgim yok olurmu ki belirti?...

bu gün çok midem bulanıyor.hiç böyle olmazdım.çok halsizim

çalışınca zor oluyormuş ya.. bende okulda kötü oluyorum bazen çok uykum geliyor. allahtan okulların kapanmasına az kaldı ..

evet gerçekten zor oluyor.işten eve gidince hiç iş yapasım da kalmıyor.çok uykum oluyor.ama ne yapalım idare edeceğiz artık.

evet gerçekten zor oluyor.işten eve gidince hiç iş yapasım da kalmıyor.çok uykum oluyor.ama ne yapalım idare edeceğiz artık.

öyle tabi.. çok şükür allah aratmadı tattırdı bize bu duyguyu.. ben erkenden uyuyorum. dün saat 9buçuktu koltukta uyuyakalmışım.. sonra yatağa geçtim sabaha kaddar.. bol bol uyuyorum ben:)

öyle tabi.. çok şükür allah aratmadı tattırdı bize bu duyguyu.. ben erkenden uyuyorum. dün saat 9buçuktu koltukta uyuyakalmışım.. sonra yatağa geçtim sabaha kaddar.. bol bol uyuyorum ben:)

bende 6. haftadın içindeyim fakat hiç uykum gelmiyo benimde gece erken yatıyorum sabahta 6 da açıyorum gözümü kendime kızıyorum hamile değilmisin uyusana diye :)

bende 6. haftadın içindeyim fakat hiç uykum gelmiyo benimde gece erken yatıyorum sabahta 6 da açıyorum gözümü kendime kızıyorum hamile değilmisin uyusana diye :)

aman canım ne güzel işte:) ben bişey yapamıyorum. işten geliyorum yemek ye,topla.. sonra hemen mayışıyorum.. çok fena:)

aman canım ne güzel işte:) ben bişey yapamıyorum. işten geliyorum yemek ye,topla.. sonra hemen mayışıyorum.. çok fena:)

ben galiba avde olduğum için böyle oluyor işleri yapıyorum zaten sonra hep yatıyorum karnımız kaç haftadan sonra büyüyomuş doktor bişey söyledimi

ben galiba avde olduğum için böyle oluyor işleri yapıyorum zaten sonra hep yatıyorum karnımız kaç haftadan sonra büyüyomuş doktor bişey söyledimi

bişey demedi canım bana. cts . gunu yeniden gidicem belki o zaman bişey söyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…