Mayıs ayında hamile kalmak isteyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi wen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
allah kolaylık versin çalışırken gerçekten zor .hele birde bulantı falan varsa.olsun sağlıkla gelsin de katlanılıyor .. haziran gelsin artık ya :)

bişey demedi canım bana. cts . gunu yeniden gidicem belki o zaman bişey söyler.

ben 4 haftalıkken gitmiştim daha küçük gözükmez demişti bu hafta gel demişti doktor fakat ben haftaya gidicem belki kalp atışıda duyulur günler geçmiyo sanki ya eğer bi sorun olmazsa kısmetse hepimiz ocakta doğurucaz :)

ben geçen cts öğrenir öğrenmez gittim. daha çok küçük göremeyiz demişti bana da. bu hafta keseyi görecez inşallah öyle söledi dr. inşallah hepimizin herşeyi yolundadır. ama dediğin gibi günler geçmiyo sanki... ocak annneleri olacağız inşallah:)

yapma ya bi arkadasla da simdi konusyorduk onun da 2. aya girdi bulantıları baslamıs ben de su an yok ben de sevinipo duruyordum bulantım olmuyo diye heran baslayabilir desene ((

bende aynı senin gibi düşünüyorum hamileliğim rahat geçicek diye seviniyodum demekki bulantıların gelmesine fazla kalmamış eyvah eyvah.

yapma ya bi arkadasla da simdi konusyorduk onun da 2. aya girdi bulantıları baslamıs ben de su an yok ben de sevinipo duruyordum bulantım olmuyo diye heran baslayabilir desene ((

bende aynı senin gibi düşünüyodum hamileliğim rahat geçicek diye seviniyodum demekki bulantıların gelmesine fazla kalmamış eyvah eyvah.

ben galiba avde olduğum için böyle oluyor işleri yapıyorum zaten sonra hep yatıyorum karnımız kaç haftadan sonra büyüyomuş doktor bişey söyledimi

canım karın 3. aydan itibaren hızlı bir büyüme gösterıyor yakın arkadaslarımdan biliyorum 1.5 aya biz de yavastan şişeriz:))

ben geçen cts öğrenir öğrenmez gittim. daha çok küçük göremeyiz demişti bana da. bu hafta keseyi görecez inşallah öyle söledi dr. inşallah hepimizin herşeyi yolundadır. ama dediğin gibi günler geçmiyo sanki... ocak annneleri olacağız inşallah:)

herşey yolunda gider inş. ben bide korkuyorum ya kalp atışı duyulmazsa diye.

bende aynı senin gibi düşünüyorum hamileliğim rahat geçicek diye seviniyodum demekki bulantıların gelmesine fazla kalmamış eyvah eyvah.

eyvahkı ne eyvah arkadasım:))bulantı zordur allah izne cıktım temmuza kadar evdeyim tamam rahat gecmiyor pek hamılelıgım bel agrılarım cok oldu hastanelık bile oldum ama şimdi iyiyim cok şükür..fakat bulantı zor sey ya((

bendede bi göğüs uçlarımda ağrı var bide afedersiiniz ama hamile olduğumu öğrenmeden başlamıştı sarı akıntı o halen daha devam ediyor sizlerdede oluyormu

çok istiyorum karnımın büyümesini yaa temmuzdan sonra büyür ozaman.

ewt temmuzdan sonra tombalak oluruz bence :))benim şimdiden göğüsler fena aslında küçüktü göğüslerım hosuma gitmiyor değil ama bu hızla giderse yerçekimine karsı koyamayacagım:))

bendede bi göğüs uçlarımda ağrı var bide afedersiiniz ama hamile olduğumu öğrenmeden başlamıştı sarı akıntı o halen daha devam ediyor sizlerdede oluyormu

ewt aynı sekılde göğüste agrı dolgunluk ve akıntı bende de çok hatta bazen korkuyorum kanama mı oluyo diye bakıyorum akıntıymıs normaldir heralde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…