mrb arkadaşlar..uzun süredir takip ediyorum sizleri..ben de 26 mayısı bekliyorum..
öğrenmeden önce ne tür belirtiler yaşadınız?
mrb arkadaşlar..uzun süredir takip ediyorum sizleri..ben de 26 mayısı bekliyorum..
öğrenmeden önce ne tür belirtiler yaşadınız?
benim ilk belirtim kipriklerimin karışması ve göğüs uçlarıma dokunamıyodum çok acıyodular bide akıntı sarı renkte bu kadar.
göğüs ağrıların bat tan öncemi başladı..[/QUOTE
1 hafta kala başlamıştı normalde hiç ağırmazdılar ilk kez ağırmıştılar ondada hamileymişim. ama herkeste aynı olucak diye bişey yok belki senin hiç bi belirtin olmıycak öyle olanlarda var.
az kaldı da hiç bir belirti yok aksi gibi adet belirtiside yok..
adet belirtisi olmaması iyi ama bu yönden düşün bide dimi :> sık idrara çıkma en erken belirtiymiş canım varmı sende bende iki gündür çok sık
yok canım..niyetliyim iki gündür..su içmediğim için hiç çıkmıyorum..
benim hiç bulantım yoktu bu güne kadar bu gün kendini aştı bir ara şimdi iyiyim.bende biran önce göbek istiyorum.8. haftadan sonra yavaş yavaş çıkar diyorlar.inşallah
bu kadar da cok istemeyin neme lazım bir de kocaman oluverir tasıyamayız sonra:)))
kızlar beni mayıs ayından silin... hazirana kaldı umudum.. adet olmadım daha ama ıdrar testlerınde de bişe çıkmıo.. hamile diiilim sanırım.. çok moralım bozuk..
taşırız.ne güzel gururla gezicez tombul tombulohh yaşasın tontonluk:))
allah o gunlerı göstersin insallah ben işin sakasındayım o da bir mutluluk o da gurur:))yerim kuzucukları ben bezelyem benim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?