Mayıs ayında hamile kalmak isteyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi wen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba kizlar size kotu haberle geldim, iki gundur felaket agriyodu karnim adet olacakmisim gibi. Nitekimde bugun sabah kalktigimda oldum. Bi haftadan fazla gecikti kendimi baya hamile zannediyodum :s gelmese sabah test alcaktim nasib olmadi. Artik onumuzdeki ay calismaya devam etcez ama nedense burdan ayrilmak istemiyorum baya alismistim size :)

Hadi kizlar hamileler kendinize cok iyi bakin bulantilar fln baslamis bunlar bence hamileligin tatli seyleri tadini cikartin

mrb arkadaşlar..uzun süredir takip ediyorum sizleri..ben de 26 mayısı bekliyorum..

öğrenmeden önce ne tür belirtiler yaşadınız?

benım de ilk belirtim sureklı adet olacakmısım gibiydi..sabah aksam ha geldı ha gelecek dıyordum ve ewt göğüs sızısı cok fena hissediliyor..ma adet günüm gelınce o adet sancıları da yok olmustu..

benim hiç bulantım yoktu bu güne kadar bu gün kendini aştı bir ara şimdi iyiyim.bende biran önce göbek istiyorum.8. haftadan sonra yavaş yavaş çıkar diyorlar.inşallah

benim hiç bulantım yoktu bu güne kadar bu gün kendini aştı bir ara şimdi iyiyim.bende biran önce göbek istiyorum.8. haftadan sonra yavaş yavaş çıkar diyorlar.inşallah

bu kadar da cok istemeyin neme lazım bir de kocaman oluverir tasıyamayız sonra:)))

kızlar beni mayıs ayından silin... hazirana kaldı umudum.. adet olmadım daha ama ıdrar testlerınde de bişe çıkmıo.. hamile diiilim sanırım.. çok moralım bozuk..

kızlar beni mayıs ayından silin... hazirana kaldı umudum.. adet olmadım daha ama ıdrar testlerınde de bişe çıkmıo.. hamile diiilim sanırım.. çok moralım bozuk..

bu gün daha silmiyorum canım.yarın olsun bakalım.gelecekmi adetin...

Merhabalar nasılsınız güsel anne adayları?bende 8 haftalık hamileyim hepimize hayırlı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…