Mayıs ayında hamile kalmak isteyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi wen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hosgeldınn sana da merhaba..hepımıze hayırlı olur ınsallah ee 8 haftalık birini bulmusken soralım göbiş ne alemde büyüyomu:))

hoşbuldum cnm. Amin inşallahhhhhhhh göbiş birazcık büyüdü tatlım azıcık belli etmeye başladı kendini

hoşbuldum cnm. Amin inşallahhhhhhhh göbiş birazcık büyüdü tatlım azıcık belli etmeye başladı kendini

bu haber beni sevindirdi.ben hemen büyüsün istiyorum da.birde sorum olucak bel ve kasık ağrıların oluyormu oluyorsa şiddeti.ne .birde bulantı varmı?

:d bu haber beni sevindirdi.ben hemen büyüsün istiyorum da.birde sorum olucak bel ve kasık ağrıların oluyormu oluyorsa şiddeti.ne .birde bulantı varmı?

dimi keşke hemen büyüse cnm alsak kucağımıza hayırlısıyla.oluyo cnm ağrılarım azda olsa bulantım olmuyo benim güsel gidiyo

canım benim da sat 29 nisan dı dün kan tahlili yaptırdım negatif çıktı, sanırım acele ettim. bence biraz daha bekleyelim.moralini bozma geç döllenme falan da olabilir..

hiçbir belirtim yok nedense..

Bende Haziran'a kaldım maalesef kırmızılar gelmedi 27 sinı bekliyorum Dr dün yumurta çatlamamış dedi Haziran'da 2 iğne yaparız dedi

arkadaşlar acil bir şey sorucamm cevap verirseniz sevinirim...

gebelik testi yaptım 2.ci çizgi silik çıktı ne düşünmem ne yapmam gerek:26:

İnşallah hamilesinde canım bat ına kaç gün var veya kaç gunün gecti

İnşallah hamilesinde canım bat ına kaç gün var veya kaç gunün gecti

inş. canım ya ama benim adetim bugun bitti ve ömrümde ilk defa 4 gün sürdü şüphelendim bende hemen test vardı evde test yaptım ..çok heyecanlıyım kalbim çıkacak yerinden resmen

silik çıkması da hamilesin anlamına geliyor bazen ama kan tahlili yaptırsan yarın senin için en doğru sonuç olur..

silik çıkması da hamilesin anlamına geliyor bazen ama kan tahlili yaptırsan yarın senin için en doğru sonuç olur..

ayy elim ayağım tutmuyor ne yapcam bilmiorumm:26:çok garip şeyler üzerine test yaptım yarın kana baktırayım demi hemen:26:

inş. canım ya ama benim adetim bugun bitti ve ömrümde ilk defa 4 gün sürdü şüphelendim bende hemen test vardı evde test yaptım ..çok heyecanlıyım kalbim çıkacak yerinden resmen

Yarın kan testi yaptir kesin sonuc alırsın belki üstüne gormussundur insallahhhh

canım hamile olma olasılığın çok yüksek bende adet günümde yapmıştım test 2.çizgi silikti. akşama kan testiyle öğrendim. hatta bugün meraktan israr testi yaptım yine 2. çizgi koyuydu. anlayacağın başlarda silik çıkabiliyor sanırım:)

Yarın kan testi yaptir kesin sonuc alırsın belki üstüne gormussundur insallahhhh

saten bu üstüne görme işini aklıma getire getire başıma geldi galibayarını nasıl edicem heyecandan bilemiorum erkenden giderim kan testineteşekkurler canım inş..
sağlık ocakları gebelik testi yapıolar mı biliormusunuz:26:

Son düzenleme:

anladım canım hayırlı olsun seninde yerimde duramıyorum çünki bende tsh yüksekliği vardı kiist de aldırmıştım Allah ıma binlerce şükrolsun ağlamamak için zor tutuyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…