anladım canım hayırlı olsun senindeyerimde duramıyorum çünki bende tsh yüksekliği vardı kiist de aldırmıştım Allah ıma binlerce şükrolsun ağlamamak için zor tutuyorum kendimi
anladım canım hayırlı olsun senindeyerimde duramıyorum çünki bende tsh yüksekliği vardı kiist de aldırmıştım Allah ıma binlerce şükrolsun ağlamamak için zor tutuyorum kendimi
çok sevindim senin adına umarım herşey gönlünce olur
özel hastane veya poliklinik varsa akşam eşinle gidip kan tahlili yapabilirsiniz
teşekkur ederim canımeşime diorum çok heyecan yapmam ona sinir yapıo bu saatde trafikte uğraşamam dedi söledim de:26:
inş..tamam sölerim sizlereha bu arada sağlık ocağı yapıyormu gebelik testi biliormusnuz
sıkıysa diyeyimben gidiyorum sen istersensen gelme diyeydin
canım sağlık ocakları da yapıyo ama bir gün sonra veriyor sonucu. sen bu akşam eşinle git bir özel hastaneye 2 sa sonra alırsın sonucu..
sıkıysa diyeyim
hımm bende öyle tahmin ettim en iyisi ikna edeyimm
sen dadlımsın balımsın canımsın diye yağla biraz gider o zaman
duygu sömürüsü yaparsan birde iş garanti
yapıorummmm gelirim sonra şimdilik çıkıyorum kızlar
arkadaşlarrrr herkes belirtilerden bahsetmiş.
benim gibi göğüsleri şişen var mı? zaten büyüklerdi.
daha ilk aydan böyle olursa 9 ay sonrasını düşünemiyorum benn :26:
bu gün daha silmiyorum canım.yarın olsun bakalım.gelecekmi adetin...
ıyı geceler arkadaslar ben de mayıs ayına umutlananlardanım.batıma 4 gun var.bır sey sormak ıstıyorum.basım cok donuyor aksamdan berı.test yaptım negatıf,aslında erken dıye dusundum ama basım boyle olunca dayanamadım.esım de nobette.boyle bır sey yasayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?