Mayıs ayında hamile kalmak isteyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi wen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anladım canım hayırlı olsun seninde yerimde duramıyorum çünki bende tsh yüksekliği vardı kiist de aldırmıştım Allah ıma binlerce şükrolsun ağlamamak için zor tutuyorum kendimi

inşallah bebiş vardır. haberlerini bekliyoruz burdan...

anladım canım hayırlı olsun seninde yerimde duramıyorum çünki bende tsh yüksekliği vardı kiist de aldırmıştım Allah ıma binlerce şükrolsun ağlamamak için zor tutuyorum kendimi

çok sevindim senin adına umarım herşey gönlünce olur
özel hastane veya poliklinik varsa akşam eşinle gidip kan tahlili yapabilirsiniz

çok sevindim senin adına umarım herşey gönlünce olur
özel hastane veya poliklinik varsa akşam eşinle gidip kan tahlili yapabilirsiniz

teşekkur ederim canımeşime diorum çok heyecan yapmam ona sinir yapıobu saatde trafikte uğraşamam dedi söledim de:26:

inş..tamam sölerim sizlereha bu arada sağlık ocağı yapıyormu gebelik testi biliormusnuz

canım sağlık ocakları da yapıyo ama bir gün sonra veriyor sonucu. sen bu akşam eşinle git bir özel hastaneye 2 sa sonra alırsın sonucu..

arkadaşlarrrr herkes belirtilerden bahsetmiş.
benim gibi göğüsleri şişen var mı? zaten büyüklerdi.
daha ilk aydan böyle olursa 9 ay sonrasını düşünemiyorum benn :26:

arkadaşlarrrr herkes belirtilerden bahsetmiş.
benim gibi göğüsleri şişen var mı? zaten büyüklerdi.
daha ilk aydan böyle olursa 9 ay sonrasını düşünemiyorum benn :26:

aynen canım yaa.. el değmiyor benimkilere de:)

wen
malesef bu ay umutları husranla sonuclandı.olsun ama ılk denememızdı.bu heyacıını beklemekde guzel.allah hayırlsıını versın bızde hazıran da denerız :)

ıyı geceler arkadaslar ben de mayıs ayına umutlananlardanım.batıma 4 gun var.bır sey sormak ıstıyorum.basım cok donuyor aksamdan berı.test yaptım negatıf,aslında erken dıye dusundum ama basım boyle olunca dayanamadım.esım de nobette.boyle bır sey yasayan var mı?

arkadasım bence adet gununu 1 gun gecmesını bekle öyle test yap.. sabırsızlanıp yapıosan eger cok umutlanma erken oldugundan da cıkmamıs olabılır.. bazen gec dollenmede olabılıo ustelık.. bırde belırtılere cok takılma 2 aydır hepsını yasadım benımkı tamamen psıkolojıkmıs.. inşallah senınkı değildir..

GÜNAYDINNNNNNNNN güzel anne adayları nasılsınız?nasıl gidiyo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…