selammmmmmmm batlanbus nasılsın cnm?
günaydınn :)iyiyiz sen nasılsın?valla ben uyumaktan gözümü acamıyorum ..yarı gözü acık uyansammı uyanmasammı karasızım yataktan nete bakım dedim.aslında radyasyonda böle iyi değil ama bu mayısmak beni öldürcek..
iyiyim canım işte dediğim gibi mayısmakla mesgulum ızne cıkmak bana yaramadı valla daha bir miskin oldum bebğim de tembellıge alıstı galıba durmadan yatıyoz:)))sen nasılsın?
iyiyiz cnm bizde bende öyleyim walla uyku mahmurluğu var.doğru sölüon aslında radyasyon alıyoruz ama insan konuşunca rahatlıyo napalım artık dimi.
iyiyiz cnm bizde bende öyleyim walla uyku mahmurluğu var.doğru sölüon aslında radyasyon alıyoruz ama insan konuşunca rahatlıyo napalım artık dimi.
günaydın canım. bende iyiyim çok şükür. sen nasılsın? ben hep uyuyorum.. bebeğimde bende iyice tembelliğe alıştık artık:)
günaydın canım. bende iyiyim çok şükür. sen nasılsın? ben hep uyuyorum.. bebeğimde bende iyice tembelliğe alıştık artık:)
ewt baska türlü gecmıyor zaman sizlerle konustukca gelısmelerden haberdar oldukca daha bır keyıflı..yarın doktor randevum var sabırsızlıkla beklıyorum ..
herkeste aynı mahmurluk demekkı hele de sabahın 9'u olunca normal:))ocak bebişleri tembel tontonlar olacak:))
:) tembel tontonlar .. sevdim bunu..
kıslarrrrrrrrr ben çıkıyorum şimdilik arkadaşlar beni kahvaltıya çağırdılar gidip geleyim tamammmı beni bekleyin anacım gelicem.grşrzzzzzzz
iyiyim tatlım bende uyuyorum uykuya düştüm eşim bana uykucu diyo.amannnnnnnnnn azıcık tembellik yapalım bize yakışır dimi, cnm
bence de yaaa.. zaman varken uyuyalım güzelce.. :)
ewt canım vaktı gelmısken naz filan da yapmalı ama ben kıyamıyorum eşime zaten fır dönüyor etrafımda bir de ekstra eziyet etmek ıstemıyorum
bende kıyamıyorum canım ya.. dediğin gibi pervane oldu adamcağız.. :)
neyse zamanla yaparız daha zaman cokkahvaltı demişken biz de doyuralım karnımızı bakalım deryacım..sen de açsan bekleme ye bişeyler benım mide sınyaller vermeye basladı ..kacıyorum sonra görüşürüz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?