Mayıs ayında hamile kalmak isteyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi wen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
elifhusna ve derya16 merhabalar naber?sizler kaç haftalıksınız ?ben 8 haftalık oldum..........

günaydınn :)iyiyiz sen nasılsın?valla ben uyumaktan gözümü acamıyorum ..yarı gözü acık uyansammı uyanmasammı karasızım yataktan nete bakım dedim.aslında radyasyonda böle iyi değil ama bu mayısmak beni öldürcek..

iyiyiz cnm bizde bende öyleyim walla uyku mahmurluğu var.doğru sölüon aslında radyasyon alıyoruz ama insan konuşunca rahatlıyo napalım artık dimi.

iyiyim canım işte dediğim gibi mayısmakla mesgulum ızne cıkmak bana yaramadı valla daha bir miskin oldum bebğim de tembellıge alıstı galıba durmadan yatıyoz:)))sen nasılsın?

aman boşver miskin ol tadını çıkaralım dimi ama fırsatımız varken yat gitsin bacım iyiyim bende sağol iyi gidiyo maşallahhhh ben 8 haftalık oldum.aramızda 1 hafta var.

iyiyiz cnm bizde bende öyleyim walla uyku mahmurluğu var.doğru sölüon aslında radyasyon alıyoruz ama insan konuşunca rahatlıyo napalım artık dimi.

günaydın canım. bende iyiyim çok şükür. sen nasılsın? ben hep uyuyorum.. bebeğimde bende iyice tembelliğe alıştık artık:)

ewt baska türlü gecmıyor zaman sizlerle konustukca gelısmelerden haberdar oldukca daha bır keyıflı..yarın doktor randevum var sabırsızlıkla beklıyorum ..

günaydın canım. bende iyiyim çok şükür. sen nasılsın? ben hep uyuyorum.. bebeğimde bende iyice tembelliğe alıştık artık:)

iyiyim tatlım bende uyuyorum uykuya düştüm eşim bana uykucu diyo.amannnnnnnnnn azıcık tembellik yapalım bize yakışır dimi, cnm

ewt baska türlü gecmıyor zaman sizlerle konustukca gelısmelerden haberdar oldukca daha bır keyıflı..yarın doktor randevum var sabırsızlıkla beklıyorum ..

bende keyif alıyorum walla konuşunca .hadi hayırlısı cnm dktr randevun

kıslarrrrrrrrr ben çıkıyorum şimdilik arkadaşlar beni kahvaltıya çağırdılar gidip geleyim tamammmı beni bekleyin anacım gelicem.grşrzzzzzzz

bende kıyamıyorum canım ya.. dediğin gibi pervane oldu adamcağız.. :)

neyse zamanla yaparız daha zaman cok kahvaltı demişken biz de doyuralım karnımızı bakalım deryacım..sen de açsan bekleme ye bişeyler benım mide sınyaller vermeye basladı ..kacıyorum sonra görüşürüz..

bu arada derya bişi soracaktım sen ögretmenmisin öyleyse meslektaşız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…