neyse zamanla yaparız daha zaman cokkahvaltı demişken biz de doyuralım karnımızı bakalım deryacım..sen de açsan bekleme ye bişeyler benım mide sınyaller vermeye basladı ..kacıyorum sonra görüşürüz..
bu arada derya bişi soracaktım sen ögretmenmisin öyleyse meslektaşız:)
evet canım öğretmenim. meslektaşız o zaman:) ben sınıf öğretmeniyim sen?
ben henüz atanamamıs bir sosyal bilgiler öğretmeniyim etüt merkezınde çalısıyorum sen devlettesındır..
allah kolaylık versin canım. inşallah atanırsın kısa sürede. ben devletteyim canım 7. yılım bu yıl.
allah kolaylık versin canım. inşallah atanırsın kısa sürede. ben devletteyim canım 7. yılım bu yıl.
merhaba cnm ben haziran 1 bat 1gun var aramizda sendeki belirtiler neler cnm bende cok merak ediyorum acaba diye heran aklimda hep internetten arastiriyorum
ben de öğretmenim arkadaşlar devlettteyim, 4 yılım bitti :)
Kızlar merhaba ben bu kulübe daha yeni katıldım öncelikle hepinizin kandilini kutlarım bu mübarek gecede umarım Rabbim herkesin dualarını kabul eder.İnşallah hepimize sağlıklı bebeler nasip eder.
kızlar uyku sorunu bendede var.akşam eve gidince işten yemek yapıyorum 8 gibi yiyoruz.sonra gözümü açamıyorum daha 8 buçukta uyuklamaya başlıyorum.gözlerim kapanıyor.doktora sorucam bu kadar uyumak normal mi diye
arkadaşlarrrr herkes belirtilerden bahsetmiş.
benim gibi göğüsleri şişen var mı? zaten büyüklerdi.
daha ilk aydan böyle olursa 9 ay sonrasını düşünemiyorum benn :26:
o zaman hosgeldın bir meslektas daha:))
Ben de öğretmenimregaip kandiliniz mübarek olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?