Mayıs ayında hamile kalmak isteyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi wen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

afiyet bal şeker olsun canım.. ben kahvaltımı yaptım canım sabah eşimle beraber.. görüşürüz hoşçakal..

allah kolaylık versin canım. inşallah atanırsın kısa sürede. ben devletteyim canım 7. yılım bu yıl.

oo süper allah bize de nasip etsin devlet gibisi varmı 4. yılım mezun olalı..tekrar deneyecegiz bakalım ama pek calısamıyorum ders filan da aslında evdeyken baksam iyi ama kısmet biraz da ya bıktım da artık ..neyse can sıkıcı konulara girmeyeyım de bebişlerin morali bozulmasın:))ben kactım o halde bu sohbet bitmez:::

UMUT LİSTESİ

kedishimalya (25 mayıs)BELİRTİ?
melistuna(26 mayıs)BELİRTİ?
pervane88(28 mayıs)BELİRTİ?
ayşem_kas(26-28 mayıs diyorum :))BELİRTİ?
ADVERSARY84(29 MAYIS)BELİRTİ?
CALAKAN(28 MAYIS)BELİRTİ?
emesz(29 mayıs)BELİRTİ?
missyaman(31 mayıs)
sumisali (_____)SONUÇ?
Gaye2007 SONUÇ?
İdilga.SONUÇ?
41 zeynepSONUÇ?
WannabemummySONUÇ?
Alaraburcu(SONUÇ?
Sevgisu(&#8230SONUÇ?

HOŞGELDİN BEBEK:))
wen-HOŞGELDİN BEBEK
yeşim83 HOŞGELDİN BEBEK
thesun HOŞGELDİN BEBEK
uzul29 HOŞGELDİN BEBEK
batlanbus HOŞGELDİN BEBEK
lukretia HOŞGELDİN BEBEK
sevde53.HOŞGELDİN BEBEK
ohoney HOŞGELDİN BEBEK
pumpkin2 HOŞGELDİN BEBEK
ipek41 HOŞGELDİN BEBEK
arslan07 HOŞGELDİN BEBEK
nilege HOŞGELDİN BEBEK
Gamze1907 HOŞGELDİN BEBEK
derya16 HOŞGELDİN BEBEK
Shuku HOŞGELDİN BEBEK
yedirenk HOŞGELDİN BEBEK

kızlar uyku sorunu bendede var.akşam eve gidince işten yemek yapıyorum 8 gibi yiyoruz.sonra gözümü açamıyorum daha 8 buçukta uyuklamaya başlıyorum.gözlerim kapanıyor.doktora sorucam bu kadar uyumak normal mi diye

Kizlar benide yazin listeye bu oazar ilacim bitiyor kasiklarim.cok fena uzerine dahi yatamiyorum .eger haftaya olmazsam ins gebeyim.

ben de mayısta bebek istiyorumdum ama ilk deneme tutmadı şimdi ikinci denemelerdeyiz :) belki mayıs bitmeden tutar :) inşalllah hepimize nasip etsin Allah

merhaba cnm ben haziran 1 bat 1gun var aramizda sendeki belirtiler neler cnm bende cok merak ediyorum acaba diye heran aklimda hep internetten arastiriyorum

Merhaba canım kendimi olmama ihtimaline de alıştırmak için düşünmemeye çalışıyorum ama başaramıyorum. Ben de tek belirti var, göğüslerime bastırdığımda acıyor. Adet dönemlerinde falan pek olmazdı bende ama fazla da umutlanmak istemiyorum. Etkilenirim ben yoksa, çok stres yaparım. İnternetten çok araştırdım ama hep adet gecikmesinden sonra oluşan belirtiler var beklemekten başka çare yok sanırım. İnşallah güzel haber alırız hepimiz.

Kızlar merhaba ben bu kulübe daha yeni katıldım öncelikle hepinizin kandilini kutlarım bu mübarek gecede umarım Rabbim herkesin dualarını kabul eder.İnşallah hepimize sağlıklı bebeler nasip eder.

sen nekadarlık hamileesin canım uyku problemini bi kaç kişi daha sölüyodu miskinlikten kaynaklanıyo bence normaldir

arkadaşlarrrr herkes belirtilerden bahsetmiş.
benim gibi göğüsleri şişen var mı? zaten büyüklerdi.
daha ilk aydan böyle olursa 9 ay sonrasını düşünemiyorum benn :26:

hahahha aynnı sorun bende de var canım endişelenme benim de büyük ve şuan sızlıyo ve sanki büyüyolar bu böle 9 ay sürücekmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…