Mayıs ayında hamile kalmak isteyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi wen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar kandiliniz kutlu olsun
bu bebek olayı benim bünyeyi bozdu kızlar.aşırı mide bulantısı var iki gündür.çok halsizim çok.

bende cok sikinti yapip kafama taktim dofru diyosun olmamasinada alistirmak lazim benden bu ay gecti sanirim dun troit tahlillerim vardi beta hcgyede bakalim dedim az once aradim gebe degilsiniz sonus sifir dedi haziran 1i ya da ikisinde hasta olcam normalde erkeknmi kanda cikmasi icin.aslinda karnim davul gibi sisti istahim cok acildi gece bile kalkip biseler atistiriyorum karnimda belimde ve kasiklarimda agri var goguslerimde sis adet belirtisicheralde bunlar acaba adet belirtileri adetten ne kadar once ortaya cikar

Merhaba kızlar ben ocak ayında boş kese teşhisiyle kürtaj oldum 1 ay korundum bugün regl olmam gerekiyor ama daha gelen giden yok.Dün akşam test yapmıştım.2.çizgi silik de olsa çıktı ama tam belirgin olması için ne kadar zaman bekleyip test yapayım.Bilgisi olan var mı yoksa boşa mı umutlanıyorum.

geçen ay bende umutlanmıştım, daha bir hafta öncesinden birsürü belirti vardı. ama meğerse erken gelecekmiş kırmızılar. halbuki hiç erkenden gelmedi. şimdi sıkıntı yapmıyorum. bebiş gelsin istiyorum, nasip artık.

bu gün kandil, kandiliniz mübarek olsun. dua edin, bebiş isteyenlere...

yarin yine yap cnm hasta olmazsan bende kizimda ole yapmistim hayirli olsun insallah

nasildi belirtiler sikintidan olucem bir bakima umitlitdim aslinda belkide erkek oldu kanda adetten kac gun once cikarki adet belirtileriyle gebelik belirtileri arasinda fark varmi

arkadaşlar beni listeden silin.dün dış gebelik oldugunu öğrendim.iğne vurdular,beklemedeyim.bu mübarek ayların hürmetine Rabbim hepimize imanlı saglıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inş

nasildi belirtiler sikintidan olucem bir bakima umitlitdim aslinda belkide erkek oldu kanda adetten kac gun once cikarki adet belirtileriyle gebelik belirtileri arasinda fark varmi

inş. geliyordur bebişin. sıkıntıya girme. umutlanmada. ben umutlanmıştım. karnım, belim heryerim ağrıyor. uykusuzluk gitmiyordu. değişiklik hissediyordum. ama malesef geldi kırmızılar. üzüldüm ama çaktırmadım . inş. bebişin gelir. bakalım benim bu ay durum ne olacak.

insallah cnm hayirlisi olsun cnm

arkadaşlar beni listeden silin.dün dış gebelik oldugunu öğrendim.iğne vurdular,beklemedeyim.bu mübarek ayların hürmetine Rabbim hepimize imanlı saglıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inş

Allah en kısa zamanda kucağını doldursun canım.Allahın izni ile tekrar olacaktır.Hayırlısı olsun inşallah.ü

selam kızlar bugun hastalanmam gerek umarım olmaz :44: adet belirtim yok bugunu kazasız belasız atlatırım umarım. bugun ıdrar testi yapsam sonuc alırmıyım acaba ?

selam kızlar bugun hastalanmam gerek umarım olmaz :44: adet belirtim yok bugunu kazasız belasız atlatırım umarım. bugun ıdrar testi yapsam sonuc alırmıyım acaba ?

emosderin bende adet günümde test yapmıştım silik bir çizgi çıkmıştı. sen bilirsin istersen yap. ama kişiden kişiye değişiyormuş..

kızlar kandiliniz kutlu olsun
bu bebek olayı benim bünyeyi bozdu kızlar.aşırı mide bulantısı var iki gündür.çok halsizim çok.

kıyamam gecmıs olsun canım senın bulantı mesaisi basladı deseneneyse bünyeyi bozması normal kücücük bir can var orda :))

herkesin regaib kandili mübarek olsun arkadaşlar bugün sevindirdi beni Allah'ım şükürler olsun test tekrarlandı 150 oldu beta hcg 1 hazirana ultrason günü verdi doktorum çok heyecanlıyım :)

herkesin regaib kandili mübarek olsun arkadaşlar bugün sevindirdi beni Allah'ım şükürler olsun test tekrarlandı 150 oldu beta hcg 1 hazirana ultrason günü verdi doktorum çok heyecanlıyım :)

hayırlı olsun canım, artık bu böyle sürüp gidicek, ultrason ,kese, cinsiyet derken bütün evreleri sabırsızlıkla bekliyor olacağız, umarım sağlıkla dünyaya geliş bebişin..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…