Merhaba canım kendimi olmama ihtimaline de alıştırmak için düşünmemeye çalışıyorum ama başaramıyorum. Ben de tek belirti var, göğüslerime bastırdığımda acıyor. Adet dönemlerinde falan pek olmazdı bende ama fazla da umutlanmak istemiyorum. Etkilenirim ben yoksa, çok stres yaparım. İnternetten çok araştırdım ama hep adet gecikmesinden sonra oluşan belirtiler var beklemekten başka çare yok sanırım. İnşallah güzel haber alırız hepimiz.
Merhaba canım kendimi olmama ihtimaline de alıştırmak için düşünmemeye çalışıyorum ama başaramıyorum. Ben de tek belirti var, göğüslerime bastırdığımda acıyor. Adet dönemlerinde falan pek olmazdı bende ama fazla da umutlanmak istemiyorum. Etkilenirim ben yoksa, çok stres yaparım. İnternetten çok araştırdım ama hep adet gecikmesinden sonra oluşan belirtiler var beklemekten başka çare yok sanırım. İnşallah güzel haber alırız hepimiz.
bende cok sikinti yapip kafama taktim dofru diyosun olmamasinada alistirmak lazim benden bu ay gecti sanirim dun troit tahlillerim vardi beta hcgyede bakalim dedim az once aradim gebe degilsiniz sonus sifir dedi haziran 1i ya da ikisinde hasta olcam normalde erkeknmi kanda cikmasi icin.aslinda karnim davul gibi sisti istahim cok acildi gece bile kalkip biseler atistiriyorum karnimda belimde ve kasiklarimda agri var goguslerimde sis adet belirtisicheralde bunlar acaba adet belirtileri adetten ne kadar once ortaya cikar
yarin yine yap cnm hasta olmazsan bende kizimda ole yapmistim hayirli olsun insallahMerhaba kızlar ben ocak ayında boş kese teşhisiyle kürtaj oldum 1 ay korundum bugün regl olmam gerekiyor ama daha gelen giden yok.Dün akşam test yapmıştım.2.çizgi silik de olsa çıktı ama tam belirgin olması için ne kadar zaman bekleyip test yapayım.Bilgisi olan var mı yoksa boşa mı umutlanıyorum.
yarin yine yap cnm hasta olmazsan bende kizimda ole yapmistim hayirli olsun insallah
geçen ay bende umutlanmıştım, daha bir hafta öncesinden birsürü belirti vardı. ama meğerse erken gelecekmiş kırmızılar. halbuki hiç erkenden gelmedi. şimdi sıkıntı yapmıyorum. bebiş gelsin istiyorum, nasip artık.
bu gün kandil, kandiliniz mübarek olsun. dua edin, bebiş isteyenlere...
nasildi belirtiler sikintidan olucem bir bakima umitlitdim aslinda belkide erkek oldu kanda adetten kac gun once cikarki adet belirtileriyle gebelik belirtileri arasinda fark varmi
inş. geliyordur bebişin. sıkıntıya girme. umutlanmada. ben umutlanmıştım. karnım, belim heryerim ağrıyor. uykusuzluk gitmiyordu. değişiklik hissediyordum. ama malesef geldi kırmızılar. üzüldüm ama çaktırmadım. inş. bebişin gelir. bakalım benim bu ay durum ne olacak.
arkadaşlar beni listeden silin.dün dış gebelik oldugunu öğrendim.iğne vurdular,beklemedeyim.bu mübarek ayların hürmetine Rabbim hepimize imanlı saglıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inş
Allah en kısa zamanda kucağını doldursun canım.Allahın izni ile tekrar olacaktır.Hayırlısı olsun inşallah.ü
selam kızlar bugun hastalanmam gerek umarım olmaz :44: adet belirtim yok bugunu kazasız belasız atlatırım umarım. bugun ıdrar testi yapsam sonuc alırmıyım acaba ?
kızlar kandiliniz kutlu olsun
bu bebek olayı benim bünyeyi bozdu kızlar.aşırı mide bulantısı var iki gündür.çok halsizim çok.
canım benimde pek bir belirtim yoktu. sabret adet gününü en azından tatlım.
herkesin regaib kandili mübarek olsun arkadaşlar bugün sevindirdi beni Allah'ım şükürler olsun test tekrarlandı 150 oldu beta hcg 1 hazirana ultrason günü verdi doktorum çok heyecanlıyım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?