herkesin regaib kandili mübarek olsun arkadaşlar bugün sevindirdi beni Allah'ım şükürler olsun test tekrarlandı 150 oldu beta hcg 1 hazirana ultrason günü verdi doktorum çok heyecanlıyım :)
merhaba arkadaşlar..
öncelikle herkesin kandili mübarek olsun. Allah dualarımızı kabul etsin.
Allah evlat isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
2 gündür topiğimize gelemiyorum. çünkü eşim ateşler içinde yatıyor. tam nazlanayım artık zamanı demiştim ama olmadı :)
bir de erkekler hastalanınca daha bi nazlı oluyorlar sanki :))
bu arada ben de öğretmenim. ne kadar çok meslektaşım varmış topiğimizde :)
benden yine bugünlük bu kadar. eşimin yanına gideyim. :)
Allah en kısa zamanda kucağını doldursun canım.Allahın izni ile tekrar olacaktır.Hayırlısı olsun inşallah.ü
merhaba arkadaşlar..
öncelikle herkesin kandili mübarek olsun. Allah dualarımızı kabul etsin.
Allah evlat isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
2 gündür topiğimize gelemiyorum. çünkü eşim ateşler içinde yatıyor. tam nazlanayım artık zamanı demiştim ama olmadı :)
bir de erkekler hastalanınca daha bi nazlı oluyorlar sanki :))
bu arada ben de öğretmenim. ne kadar çok meslektaşım varmış topiğimizde :)
benden yine bugünlük bu kadar. eşimin yanına gideyim. :)
gunaydınlar....sabahın bu saatınde kımsecıkler yok galıba buralarda..benim 10 da randevum var su dusuk ıhtımalı dedi ya doktor öyle korkuyorum kı ..sag salım testımı tekrarlayıp sorunsuz oldugunu duysam bır de ultrasonda kalp atıslarını duysam bebeğimin içim rahat edecek ondan uyku da girmedı gözüme..zaten yapı ıtıbarıyle evhamlıyım rahat olamayı bir becerebilsem of of
gunaydınlar....sabahın bu saatınde kımsecıkler yok galıba buralarda..benim 10 da randevum var su dusuk ıhtımalı dedi ya doktor öyle korkuyorum kı ..sag salım testımı tekrarlayıp sorunsuz oldugunu duysam bır de ultrasonda kalp atıslarını duysam bebeğimin içim rahat edecek ondan uyku da girmedı gözüme..zaten yapı ıtıbarıyle evhamlıyım rahat olamayı bir becerebilsem of of
Günaydın günaydın günaydınnnnnnnnnnnnnn güzel anne adayları nasılsınız?herkese hayırlı cumalarrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!
dün bekledim. adet belirtilerim vardı. erken olacağım dedim. hala da öle diyorum bugün olacagım galiba. 30unda olmam lazım. ama şimdiiden başladı 5 gün var ama erken adet olacağım. ne olurdu olmasaydı ya. gelmese şunlar. hamile olanlar da 1 hafta önceden adet belirtisi yaşıyolar mı? gerçi benim şu an hiç bir hamilelik belirtim de yok.. offf fooo
merhaba kızlar nasılsınız benm adet 2 gün gecikti bugun idrar testi alıp yapcam sabah ilk idrar diye bi koşul yok dimi?
merhaba kızlar nasılsınız benm adet 2 gün gecikti bugun idrar testi alıp yapcam sabah ilk idrar diye bi koşul yok dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?