Mayıs ayında hamile kalmak isteyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi wen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkesin regaib kandili mübarek olsun arkadaşlar bugün sevindirdi beni Allah'ım şükürler olsun test tekrarlandı 150 oldu beta hcg 1 hazirana ultrason günü verdi doktorum çok heyecanlıyım :)

cnm hayirli ugurlu olsun cok guzel duygular bunlar.Masallah sana nazar degmesin kuzuna.

kızlar alakasız kalıcak biraz ama cumartesi eşimin dogumgunu ona nasıl bir hedıye alayım dersiniz ben yenı baba adayı oldugundan onla alakalı bişiler düşünüyorum ama nasıl bişey karar veremedım ..fikri olanlar var mı?

merhaba arkadaşlar..
öncelikle herkesin kandili mübarek olsun. Allah dualarımızı kabul etsin.
Allah evlat isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
2 gündür topiğimize gelemiyorum. çünkü eşim ateşler içinde yatıyor. tam nazlanayım artık zamanı demiştim ama olmadı :)
bir de erkekler hastalanınca daha bi nazlı oluyorlar sanki :))

bu arada ben de öğretmenim. ne kadar çok meslektaşım varmış topiğimizde :)
benden yine bugünlük bu kadar. eşimin yanına gideyim. :)

sanada hayirli kandiller cnm coj gecmis olsun.allah sifa versin.Hayirlisi olsun cnm

Allah en kısa zamanda kucağını doldursun canım.Allahın izni ile tekrar olacaktır.Hayırlısı olsun inşallah.ü

cnm uzulme demek zor ama buunatek gum geve dua et dualarin kabul oldugu bir gun Allah isteyen herkeze birgun vericek.

çok teşekkür ederim size.2 senedir 2.çoçuk istiyorum olmuyor.Rabbim evlatlarımızı korusun inş.

ewt erkekler herdaım nazlanmayı beceriyolar ama biz en kıymetlı zamanlarımız da bile nazlanmaya kıyamıyoruz :)allah sıfa versin gecmiş olsun meslektas...

gunaydınlar....sabahın bu saatınde kımsecıkler yok galıba buralarda..benim 10 da randevum var su dusuk ıhtımalı dedi ya doktor öyle korkuyorum kı ..sag salım testımı tekrarlayıp sorunsuz oldugunu duysam bır de ultrasonda kalp atıslarını duysam bebeğimin içim rahat edecek ondan uyku da girmedı gözüme..zaten yapı ıtıbarıyle evhamlıyım rahat olamayı bir becerebilsem of of

inşallah iyi haberler verceksin canım merak etme stresli gitme diyeceğim ama biraz zor oluyor.. benim en yakın arkadaşımın düşük ihtimali vardı aşılama olmuştu hemde çok az tutma ihtimli vardı ama doktorun verdiği ilaçlarla maşallah şimdi çok iyi 4 aylık oldu bir oğlu olacakmış.. sende merak etme herşey yolunda gider inşallah..

Günaydın günaydın günaydınnnnnnnnnnnnnn güzel anne adayları nasılsınız?herkese hayırlı cumalarrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!

gönlünü rahat tut canım. inşallah bebeğinin kalp atışlarını duyacaksın. Allah bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.
haberlerini bekliyoruz...

günaydın güzel anneler hepinize...herkesten harika haberler bekliyorum bu gün hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrrrr

dün bekledim. adet belirtilerim vardı. erken olacağım dedim. hala da öle diyorum bugün olacagım galiba. 30unda olmam lazım. ama şimdiiden başladı 5 gün var ama erken adet olacağım. ne olurdu olmasaydı ya. gelmese şunlar. hamile olanlar da 1 hafta önceden adet belirtisi yaşıyolar mı? gerçi benim şu an hiç bir hamilelik belirtim de yok.. offf fooo

hamileliğin bence en büyük belirtisi heran adet olucak gibi olman ama bir türlü adet olmaman bir çok arkadaşımda öyle oldu.5 gün önceden yanlarında ped taşımaya başladılar.ama o ay olmadılar canım.meğer hamileymişler

batlanbus bu gün doktora gidicekti.çok merak ediyorum.umarım sorun yoktur.

merhaba kızlar nasılsınız benm adet 2 gün gecikti bugun idrar testi alıp yapcam sabah ilk idrar diye bi koşul yok dimi?

merhaba kızlar nasılsınız benm adet 2 gün gecikti bugun idrar testi alıp yapcam sabah ilk idrar diye bi koşul yok dimi?

yoo kesinlikle yok.zaten 2 gün geçmiş varsa kesin çıkar.haydi güzel haberini bekliyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…